Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
- george29gumf
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 77
- Δημοσιεύσεις: 78
- Εγγραφή: Τρί Ιαν 15, 2013 7:28 pm
Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
Τέλος κ πάλι αυτή η εβδομάδα. Εφοδιαστείτε κατάλληλα να κλα... ουμε μεντεσ και εσεισ κ εγω κ την επόμενη. Δεν παιρναει τιποτΑ από το χέρι μας δεν μαθαίνουμε τίποτα δεν κινούμε τιποτΑ στην ουσία, παρά τον αγώνα μας, ο καθένας με το δικό του τροπο. Για αυτούς είμαστε 725 τζάμπα μάγκες. Ας το πάρουμε χαμπάρι ότι για μας είναι πρωταρα μας αυτοί είναι παλιές Πουτ... ες κ δεν υδρωνει το αυτί τους. Τέλος είμαστε τα πιόνια τους και μας κάνουν ότι θέλουν κ θα πούμε κ ευχαριστώ στο τέλος.
Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
george29gumf έγραψε:Τέλος κ πάλι αυτή η εβδομάδα. Εφοδιαστείτε κατάλληλα να κλα... Ουμε μεντες και εσεις κ εγω κ την επόμενη. Δεν παιρναει τιποτΑ από το χέρι μας δεν μαθαίνουμε τίποτα δεν κινούμε τιποτΑ στην ουσία, παρά τον αγώνα μας, ο καθένας με το δικό του τροπο. Για αυτούς είμαστε 725 τζάμπα μάγκες. Ας το πάρουμε χαμπάρι ότι για μας είναι πρωταρα μας αυτοί είναι παλιές Πουτ... Ες κ δεν υδρωνει το αυτί τους. Τέλος είμαστε τα πιόνια τους και μας κάνουν ότι θέλουν κ θα πούμε κ ευχαριστώ στο τέλος.
οσα λες ισχυουν 100%. Το θεμα ειναι τι μπορουμε στην παρουσα φαση να κανουμε; Να μαζευτουμε κοσμος να παμε απο κει; Ψεματα θα μας πουν για να μας ξεφορτωθουν, δημιουργωντας μας ψευτικες ελπιδες παλι. Να κινηθουμε νομικα; Με τι δικαιολογια αφου δεν μας εχουν Τυπικα. Να παιρνουμε τηλεφωνα γνωστους; Αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος (συγχηση προκαλουν). Να απευθυνθουμε σε πολιτικους; Γνωστη πλεον η απαντηση του δενδια. Εσυ τι προτεινεις?
- george29gumf
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 77
- Δημοσιεύσεις: 78
- Εγγραφή: Τρί Ιαν 15, 2013 7:28 pm
Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
εγώ προτείνω να βγει το θέμα στα κανάλια όχι για να μας πάρουν αλλά για να δωθει μια απάντηση χρονικά έστω κ στο περίπου. Να δεσμευτούν για κάτι τέλος πάντων. Απορώ ρε που... τη μου έναν από αυτούς που γνωρίζει κάτι παραπάνω μέσα από τα Υπουργεία και γνωρίζει την ύπαρξη του φόρουμ η του φεις δεν μπορεί να κάνει ένα ψυχικό κ να βγει να πει 2 κουβέντες σοβαρές; Ενας πραγματικά από εμάς είτε βίσμα είτε ανιψιός είτε είτε είτε μάγκας δεν μπορεί να βγει κ να πει. Θα μου πεις γιατί θα τον πιστεύεις; Οχι αλλά αν επιβεβαιωθεί κ από άλλους τότε ναι. Τι τραβάμε;ajax έγραψε:george29gumf έγραψε:Τέλος κ πάλι αυτή η εβδομάδα. Εφοδιαστείτε κατάλληλα να κλα... Ουμε μεντες και εσεις κ εγω κ την επόμενη. Δεν παιρναει τιποτΑ από το χέρι μας δεν μαθαίνουμε τίποτα δεν κινούμε τιποτΑ στην ουσία, παρά τον αγώνα μας, ο καθένας με το δικό του τροπο. Για αυτούς είμαστε 725 τζάμπα μάγκες. Ας το πάρουμε χαμπάρι ότι για μας είναι πρωταρα μας αυτοί είναι παλιές Πουτ... Ες κ δεν υδρωνει το αυτί τους. Τέλος είμαστε τα πιόνια τους και μας κάνουν ότι θέλουν κ θα πούμε κ ευχαριστώ στο τέλος.
οσα λες ισχυουν 100%. Το θεμα ειναι τι μπορουμε στην παρουσα φαση να κανουμε; Να μαζευτουμε κοσμος να παμε απο κει; Ψεματα θα μας πουν για να μας ξεφορτωθουν, δημιουργωντας μας ψευτικες ελπιδες παλι. Να κινηθουμε νομικα; Με τι δικαιολογια αφου δεν μας εχουν Τυπικα. Να παιρνουμε τηλεφωνα γνωστους; Αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος (συγχηση προκαλουν). Να απευθυνθουμε σε πολιτικους; Γνωστη πλεον η απαντηση του δενδια. Εσυ τι προτεινεις?
Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
αυτο ειναι που με τρελαινει και μενα. Κανεις δεν ξερει κατι παραπανω; Μου φανεται απιστευτο. Εκτος κι αν καποιοι ξερουν και εχουν δεσμευθει να μην πουν τιποτα. Οσο γι αυτα που λες στον ρουφιον εχεις απολυτο δικιο, ετσι οπως ειναι πλεον τα πραγματα αυτοι εχουν το μαχαιρι αυτοι και το καρπουζι.george29gumf έγραψε:εγώ προτείνω να βγει το θέμα στα κανάλια όχι για να μας πάρουν αλλά για να δωθει μια απάντηση χρονικά έστω κ στο περίπου. Να δεσμευτούν για κάτι τέλος πάντων. Απορώ ρε που... Τη μου έναν από αυτούς που γνωρίζει κάτι παραπάνω μέσα από τα Υπουργεία και γνωρίζει την ύπαρξη του φόρουμ η του φεις δεν μπορεί να κάνει ένα ψυχικό κ να βγει να πει 2 κουβέντες σοβαρές; Ενας πραγματικά από εμάς είτε βίσμα είτε ανιψιός είτε είτε είτε μάγκας δεν μπορεί να βγει κ να πει. Θα μου πεις γιατί θα τον πιστεύεις; Οχι αλλά αν επιβεβαιωθεί κ από άλλους τότε ναι. Τι τραβάμε;ajax έγραψε:george29gumf έγραψε:Τέλος κ πάλι αυτή η εβδομάδα. Εφοδιαστείτε κατάλληλα να κλα... Ουμε μεντες και εσεις κ εγω κ την επόμενη. Δεν παιρναει τιποτΑ από το χέρι μας δεν μαθαίνουμε τίποτα δεν κινούμε τιποτΑ στην ουσία, παρά τον αγώνα μας, ο καθένας με το δικό του τροπο. Για αυτούς είμαστε 725 τζάμπα μάγκες. Ας το πάρουμε χαμπάρι ότι για μας είναι πρωταρα μας αυτοί είναι παλιές Πουτ... Ες κ δεν υδρωνει το αυτί τους. Τέλος είμαστε τα πιόνια τους και μας κάνουν ότι θέλουν κ θα πούμε κ ευχαριστώ στο τέλος.
οσα λες ισχυουν 100%. Το θεμα ειναι τι μπορουμε στην παρουσα φαση να κανουμε; Να μαζευτουμε κοσμος να παμε απο κει; Ψεματα θα μας πουν για να μας ξεφορτωθουν, δημιουργωντας μας ψευτικες ελπιδες παλι. Να κινηθουμε νομικα; Με τι δικαιολογια αφου δεν μας εχουν Τυπικα. Να παιρνουμε τηλεφωνα γνωστους; Αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος (συγχηση προκαλουν). Να απευθυνθουμε σε πολιτικους; Γνωστη πλεον η απαντηση του δενδια. Εσυ τι προτεινεις;
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 57
- Δημοσιεύσεις: 121
- Εγγραφή: Σάβ Ιαν 12, 2013 4:40 am
- Τοποθεσία: ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ
Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
εχεις να πεις και αλλες ανακριβειες; Και το κανεις συνεχεια αυτο. Γιατι χωνεσαι στο παληκαρι που μας λεει τι μαθαινει; Εσυ εισαι πραγματικα αστειος. Πετας μια κουβεντα και οποιον παρει ο χαρος. Ουτε πηγα εκει, βρηκα αυτον μου ειπε αυτο και αυτο. Τιποτα απο ολα αυτα. Για να μην πεσει λιτζαρισμα εδω μεσα αραξε στα κυβικα σου.roofion έγραψε:Αναστολη η προσληψη 725 δοκιμων πυροσβεστων μεχρι νεοτερασ... Αυτο θα ανεβασουν
- george29gumf
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 77
- Δημοσιεύσεις: 78
- Εγγραφή: Τρί Ιαν 15, 2013 7:28 pm
Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
α ρε Δημήτρη μην σκάς. Κάθε ένας εδώ μέσα κ παντού έχει το θέμα του. Δεν θα κάνουμε εμείς ανθρώπους όσοι δεν έγιναν τόσα χρόνια. ας τους να γίνονται χειρότεροι. εσύ έχεις κάποιο νέο; Θα μου πεις άμα είχα δεν θα το έγραφα; τώρα διαβάζω στο φεις ότι κάτι απάντησαν από την Ένωση πυροσβεστών κεντρικής Μακεδονίας κ τρελαθηκαμε πάλι ολοι. Συγνώμη πως δεν βγάζει μια ανακοίνωση τέτοια το αρχηγείο. ; ξέρει την αλήθεια η κάθε Ένωση κ ο κάθε κατακα ημενος κ δεν ξέρει το αρχηγειο; μαύρο σ. κ πάλι...DIMITRIS_84 έγραψε:εχεις να πεις και αλλες ανακριβειες; Και το κανεις συνεχεια αυτο. Γιατι χωνεσαι στο παληκαρι που μας λεει τι μαθαινει; Εσυ εισαι πραγματικα αστειος. Πετας μια κουβεντα και οποιον παρει ο χαρος. Ουτε πηγα εκει, βρηκα αυτον μου ειπε αυτο και αυτο. Τιποτα απο ολα αυτα. Για να μην πεσει λιτζαρισμα εδω μεσα αραξε στα κυβικα σου.roofion έγραψε:Αναστολη η προσληψη 725 δοκιμων πυροσβεστων μεχρι νεοτερασ... Αυτο θα ανεβασουν
Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
george29gumf έγραψε:α ρε Δημήτρη μην σκάς. Κάθε ένας εδώ μέσα κ παντού έχει το θέμα του. Δεν θα κάνουμε εμείς ανθρώπους όσοι δεν έγιναν τόσα χρόνια. Ας τους να γίνονται χειρότεροι. Εσύ έχεις κάποιο νέο; Θα μου πεις άμα είχα δεν θα το έγραφα; Τώρα διαβάζω στο φεις ότι κάτι απάντησαν από την Ένωση πυροσβεστών κεντρικής Μακεδονίας κ τρελαθηκαμε πάλι ολοι. Συγνώμη πως δεν βγάζει μια ανακοίνωση τέτοια το αρχηγείο. Ξέρει την αλήθεια η κάθε Ένωση κ ο κάθε κατακα ημενος κ δεν ξέρει το αρχηγειο; Μαύρο ς. Κ πάλι...DIMITRIS_84 έγραψε:εχεις να πεις και αλλες ανακριβειες; Και το κανεις συνεχεια αυτο. Γιατι χωνεσαι στο παληκαρι που μας λεει τι μαθαινει; Εσυ εισαι πραγματικα αστειος. Πετας μια κουβεντα και οποιον παρει ο χαρος. Ουτε πηγα εκει, βρηκα αυτον μου ειπε αυτο και αυτο. Τιποτα απο ολα αυτα. Για να μην πεσει λιτζαρισμα εδω μεσα αραξε στα κυβικα σου.roofion έγραψε:Αναστολη η προσληψη 725 δοκιμων πυροσβεστων μεχρι νεοτερασ... Αυτο θα ανεβασουν
τι γραφει η ανακοινωση; Δεν εχω φεις
Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
καλησπερα φιλε μου, η ενημερωση που υπαρχει ειναι ακριβως αυτην που περιγραφεις. ενω εχει αναρτηθει φ. ε. κ. περιμενουμε την διαταγη καταταξης σας επισης αναμενουμε την επικυρωση της δημοσιας διαβουλευσης του σωματος μας. σας θελουμε κοντα μας συντομα και απο την πλευρα μας γινονται τα αδυνατα δυνατα. σας ευχαριστουμε και ελπιζουμε να μην 'κολλησουμε' στο διαταγμα ακυρωσης προσληψεων 2013-2016.
προσωπικα πιστευω, αλλα και οπως μας εχουνε ενημερωσει οτι το θεμα θα λυθει θετικα εντος 2 μηνων. σε ευχαριστω
αυτη ειναι η απαντηση
προσωπικα πιστευω, αλλα και οπως μας εχουνε ενημερωσει οτι το θεμα θα λυθει θετικα εντος 2 μηνων. σε ευχαριστω
αυτη ειναι η απαντηση
Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
να σαι καλα λαγος13lagos13 έγραψε: καλησπερα φιλε μου, η ενημερωση που υπαρχει ειναι ακριβως αυτην που περιγραφεις. Ενω εχει αναρτηθει φ. Ε. Κ. Περιμενουμε την διαταγη καταταξης σας επισης αναμενουμε την επικυρωση της δημοσιας διαβουλευσης του σωματος μας. Σας θελουμε κοντα μας συντομα και απο την πλευρα μας γινονται τα αδυνατα δυνατα. Σας ευχαριστουμε και ελπιζουμε να μην 'κολλησουμε' στο διαταγμα ακυρωσης προσληψεων 2013-2016.
προσωπικα πιστευω, αλλα και οπως μας εχουνε ενημερωσει οτι το θεμα θα λυθει θετικα εντος 2 μηνων. Σε ευχαριστω
αυτη ειναι η απαντηση
Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
ajax έγραψε:να σαι καλα λαγος13lagos13 έγραψε: καλησπερα φιλε μου, η ενημερωση που υπαρχει ειναι ακριβως αυτην που περιγραφεις. Ενω εχει αναρτηθει φ. Ε. Κ. Περιμενουμε την διαταγη καταταξης σας επισης αναμενουμε την επικυρωση της δημοσιας διαβουλευσης του σωματος μας. Σας θελουμε κοντα μας συντομα και απο την πλευρα μας γινονται τα αδυνατα δυνατα. Σας ευχαριστουμε και ελπιζουμε να μην 'κολλησουμε' στο διαταγμα ακυρωσης προσληψεων 2013-2016.
προσωπικα πιστευω, αλλα και οπως μας εχουνε ενημερωσει οτι το θεμα θα λυθει θετικα εντος 2 μηνων. Σε ευχαριστω
αυτη ειναι η απαντηση

- jali
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
- Δημοσιεύσεις: 33
- Εγγραφή: Δευ Ιουν 25, 2012 5:16 pm
- Τοποθεσία: Εφ.Ανθλγος
Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
Παιδες αν ισχυει κατι τετοιο τοτε τα πραγματα ειναι θετικοτατα και νομιζω οτι αν ειναι σε μηνες να εχουν τελειωσει ολα, πρεπει να περιμενουμε ανακοινωνσεις μεσα στο Μαρτιο.
Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
Pakos Μας δινεις τα στοιχεια σου κατηγορια και θεση να ξερουμε αν παιζεις η οχι?
Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
τι κολλημα εχεις φαει με τον πακο; Στην τελικη τι εισαι ασφαλιτης για να σου δωσει τα στοιχεια του ή μηπως αν θελει να σε κοροιδεψει δε μπορει να σου δωσει τα στοιχεια καποιου αλλου;roofion έγραψε:Pakos Μας δινεις τα στοιχεια σου κατηγορια και θεση να ξερουμε αν παιζεις η οχι;
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 57
- Δημοσιεύσεις: 121
- Εγγραφή: Σάβ Ιαν 12, 2013 4:40 am
- Τοποθεσία: ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ
Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
κοιτα ajax δεν ειναι και κακη ιδεα να ξερουμε τι μας γινεται και ποιος ειναι ποιος. Αληθεια roofion, εσυ που εισαι νεος στο γκρουπ και σε βλεπουμε στις τελευταιες 10 σελιδες, θα μας πεις τα στοιχεια σου;ajax έγραψε:τι κολλημα εχεις φαει με τον πακο; Στην τελικη τι εισαι ασφαλιτης για να σου δωσει τα στοιχεια του ή μηπως αν θελει να σε κοροιδεψει δε μπορει να σου δωσει τα στοιχεια καποιου αλλου;roofion έγραψε:Pakos Μας δινεις τα στοιχεια σου κατηγορια και θεση να ξερουμε αν παιζεις η οχι;
Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
Πρωτα ο Pakos και μετα εγω... Γτ μ φαινεται κανει κομπινες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel και 18 επισκέπτες