Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από george29gumf »

Τέλος κ πάλι αυτή η εβδομάδα. Εφοδιαστείτε κατάλληλα να κλα... ουμε μεντεσ και εσεισ κ εγω κ την επόμενη. Δεν παιρναει τιποτΑ από το χέρι μας δεν μαθαίνουμε τίποτα δεν κινούμε τιποτΑ στην ουσία, παρά τον αγώνα μας, ο καθένας με το δικό του τροπο. Για αυτούς είμαστε 725 τζάμπα μάγκες. Ας το πάρουμε χαμπάρι ότι για μας είναι πρωταρα μας αυτοί είναι παλιές Πουτ... ες κ δεν υδρωνει το αυτί τους. Τέλος είμαστε τα πιόνια τους και μας κάνουν ότι θέλουν κ θα πούμε κ ευχαριστώ στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

george29gumf έγραψε:Τέλος κ πάλι αυτή η εβδομάδα. Εφοδιαστείτε κατάλληλα να κλα... Ουμε μεντες και εσεις κ εγω κ την επόμενη. Δεν παιρναει τιποτΑ από το χέρι μας δεν μαθαίνουμε τίποτα δεν κινούμε τιποτΑ στην ουσία, παρά τον αγώνα μας, ο καθένας με το δικό του τροπο. Για αυτούς είμαστε 725 τζάμπα μάγκες. Ας το πάρουμε χαμπάρι ότι για μας είναι πρωταρα μας αυτοί είναι παλιές Πουτ... Ες κ δεν υδρωνει το αυτί τους. Τέλος είμαστε τα πιόνια τους και μας κάνουν ότι θέλουν κ θα πούμε κ ευχαριστώ στο τέλος.

οσα λες ισχυουν 100%. Το θεμα ειναι τι μπορουμε στην παρουσα φαση να κανουμε; Να μαζευτουμε κοσμος να παμε απο κει; Ψεματα θα μας πουν για να μας ξεφορτωθουν, δημιουργωντας μας ψευτικες ελπιδες παλι. Να κινηθουμε νομικα; Με τι δικαιολογια αφου δεν μας εχουν Τυπικα. Να παιρνουμε τηλεφωνα γνωστους; Αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος (συγχηση προκαλουν). Να απευθυνθουμε σε πολιτικους; Γνωστη πλεον η απαντηση του δενδια. Εσυ τι προτεινεις?
Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

ajax έγραψε:
george29gumf έγραψε:Τέλος κ πάλι αυτή η εβδομάδα. Εφοδιαστείτε κατάλληλα να κλα... Ουμε μεντες και εσεις κ εγω κ την επόμενη. Δεν παιρναει τιποτΑ από το χέρι μας δεν μαθαίνουμε τίποτα δεν κινούμε τιποτΑ στην ουσία, παρά τον αγώνα μας, ο καθένας με το δικό του τροπο. Για αυτούς είμαστε 725 τζάμπα μάγκες. Ας το πάρουμε χαμπάρι ότι για μας είναι πρωταρα μας αυτοί είναι παλιές Πουτ... Ες κ δεν υδρωνει το αυτί τους. Τέλος είμαστε τα πιόνια τους και μας κάνουν ότι θέλουν κ θα πούμε κ ευχαριστώ στο τέλος.

οσα λες ισχυουν 100%. Το θεμα ειναι τι μπορουμε στην παρουσα φαση να κανουμε; Να μαζευτουμε κοσμος να παμε απο κει; Ψεματα θα μας πουν για να μας ξεφορτωθουν, δημιουργωντας μας ψευτικες ελπιδες παλι. Να κινηθουμε νομικα; Με τι δικαιολογια αφου δεν μας εχουν Τυπικα. Να παιρνουμε τηλεφωνα γνωστους; Αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος (συγχηση προκαλουν). Να απευθυνθουμε σε πολιτικους; Γνωστη πλεον η απαντηση του δενδια. Εσυ τι προτεινεις?
εγώ προτείνω να βγει το θέμα στα κανάλια όχι για να μας πάρουν αλλά για να δωθει μια απάντηση χρονικά έστω κ στο περίπου. Να δεσμευτούν για κάτι τέλος πάντων. Απορώ ρε που... τη μου έναν από αυτούς που γνωρίζει κάτι παραπάνω μέσα από τα Υπουργεία και γνωρίζει την ύπαρξη του φόρουμ η του φεις δεν μπορεί να κάνει ένα ψυχικό κ να βγει να πει 2 κουβέντες σοβαρές; Ενας πραγματικά από εμάς είτε βίσμα είτε ανιψιός είτε είτε είτε μάγκας δεν μπορεί να βγει κ να πει. Θα μου πεις γιατί θα τον πιστεύεις; Οχι αλλά αν επιβεβαιωθεί κ από άλλους τότε ναι. Τι τραβάμε;
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ajax »

george29gumf έγραψε:
ajax έγραψε:

οσα λες ισχυουν 100%. Το θεμα ειναι τι μπορουμε στην παρουσα φαση να κανουμε; Να μαζευτουμε κοσμος να παμε απο κει; Ψεματα θα μας πουν για να μας ξεφορτωθουν, δημιουργωντας μας ψευτικες ελπιδες παλι. Να κινηθουμε νομικα; Με τι δικαιολογια αφου δεν μας εχουν Τυπικα. Να παιρνουμε τηλεφωνα γνωστους; Αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος (συγχηση προκαλουν). Να απευθυνθουμε σε πολιτικους; Γνωστη πλεον η απαντηση του δενδια. Εσυ τι προτεινεις;
εγώ προτείνω να βγει το θέμα στα κανάλια όχι για να μας πάρουν αλλά για να δωθει μια απάντηση χρονικά έστω κ στο περίπου. Να δεσμευτούν για κάτι τέλος πάντων. Απορώ ρε που... Τη μου έναν από αυτούς που γνωρίζει κάτι παραπάνω μέσα από τα Υπουργεία και γνωρίζει την ύπαρξη του φόρουμ η του φεις δεν μπορεί να κάνει ένα ψυχικό κ να βγει να πει 2 κουβέντες σοβαρές; Ενας πραγματικά από εμάς είτε βίσμα είτε ανιψιός είτε είτε είτε μάγκας δεν μπορεί να βγει κ να πει. Θα μου πεις γιατί θα τον πιστεύεις; Οχι αλλά αν επιβεβαιωθεί κ από άλλους τότε ναι. Τι τραβάμε;
αυτο ειναι που με τρελαινει και μενα. Κανεις δεν ξερει κατι παραπανω; Μου φανεται απιστευτο. Εκτος κι αν καποιοι ξερουν και εχουν δεσμευθει να μην πουν τιποτα. Οσο γι αυτα που λες στον ρουφιον εχεις απολυτο δικιο, ετσι οπως ειναι πλεον τα πραγματα αυτοι εχουν το μαχαιρι αυτοι και το καρπουζι.

Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

roofion έγραψε:Αναστολη η προσληψη 725 δοκιμων πυροσβεστων μεχρι νεοτερασ... Αυτο θα ανεβασουν
εχεις να πεις και αλλες ανακριβειες; Και το κανεις συνεχεια αυτο. Γιατι χωνεσαι στο παληκαρι που μας λεει τι μαθαινει; Εσυ εισαι πραγματικα αστειος. Πετας μια κουβεντα και οποιον παρει ο χαρος. Ουτε πηγα εκει, βρηκα αυτον μου ειπε αυτο και αυτο. Τιποτα απο ολα αυτα. Για να μην πεσει λιτζαρισμα εδω μεσα αραξε στα κυβικα σου.
Άβαταρ μέλους
george29gumf
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

DIMITRIS_84 έγραψε:
roofion έγραψε:Αναστολη η προσληψη 725 δοκιμων πυροσβεστων μεχρι νεοτερασ... Αυτο θα ανεβασουν
εχεις να πεις και αλλες ανακριβειες; Και το κανεις συνεχεια αυτο. Γιατι χωνεσαι στο παληκαρι που μας λεει τι μαθαινει; Εσυ εισαι πραγματικα αστειος. Πετας μια κουβεντα και οποιον παρει ο χαρος. Ουτε πηγα εκει, βρηκα αυτον μου ειπε αυτο και αυτο. Τιποτα απο ολα αυτα. Για να μην πεσει λιτζαρισμα εδω μεσα αραξε στα κυβικα σου.
α ρε Δημήτρη μην σκάς. Κάθε ένας εδώ μέσα κ παντού έχει το θέμα του. Δεν θα κάνουμε εμείς ανθρώπους όσοι δεν έγιναν τόσα χρόνια. ας τους να γίνονται χειρότεροι. εσύ έχεις κάποιο νέο; Θα μου πεις άμα είχα δεν θα το έγραφα; τώρα διαβάζω στο φεις ότι κάτι απάντησαν από την Ένωση πυροσβεστών κεντρικής Μακεδονίας κ τρελαθηκαμε πάλι ολοι. Συγνώμη πως δεν βγάζει μια ανακοίνωση τέτοια το αρχηγείο. ; ξέρει την αλήθεια η κάθε Ένωση κ ο κάθε κατακα ημενος κ δεν ξέρει το αρχηγειο; μαύρο σ. κ πάλι...
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ajax »

george29gumf έγραψε:
DIMITRIS_84 έγραψε:
α ρε Δημήτρη μην σκάς. Κάθε ένας εδώ μέσα κ παντού έχει το θέμα του. Δεν θα κάνουμε εμείς ανθρώπους όσοι δεν έγιναν τόσα χρόνια. Ας τους να γίνονται χειρότεροι. Εσύ έχεις κάποιο νέο; Θα μου πεις άμα είχα δεν θα το έγραφα; Τώρα διαβάζω στο φεις ότι κάτι απάντησαν από την Ένωση πυροσβεστών κεντρικής Μακεδονίας κ τρελαθηκαμε πάλι ολοι. Συγνώμη πως δεν βγάζει μια ανακοίνωση τέτοια το αρχηγείο. Ξέρει την αλήθεια η κάθε Ένωση κ ο κάθε κατακα ημενος κ δεν ξέρει το αρχηγειο; Μαύρο ς. Κ πάλι...

τι γραφει η ανακοινωση; Δεν εχω φεις
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

καλησπερα φιλε μου, η ενημερωση που υπαρχει ειναι ακριβως αυτην που περιγραφεις. ενω εχει αναρτηθει φ. ε. κ. περιμενουμε την διαταγη καταταξης σας επισης αναμενουμε την επικυρωση της δημοσιας διαβουλευσης του σωματος μας. σας θελουμε κοντα μας συντομα και απο την πλευρα μας γινονται τα αδυνατα δυνατα. σας ευχαριστουμε και ελπιζουμε να μην 'κολλησουμε' στο διαταγμα ακυρωσης προσληψεων 2013-2016.
προσωπικα πιστευω, αλλα και οπως μας εχουνε ενημερωσει οτι το θεμα θα λυθει θετικα εντος 2 μηνων. σε ευχαριστω

αυτη ειναι η απαντηση

Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ajax »

lagos13 έγραψε: καλησπερα φιλε μου, η ενημερωση που υπαρχει ειναι ακριβως αυτην που περιγραφεις. Ενω εχει αναρτηθει φ. Ε. Κ. Περιμενουμε την διαταγη καταταξης σας επισης αναμενουμε την επικυρωση της δημοσιας διαβουλευσης του σωματος μας. Σας θελουμε κοντα μας συντομα και απο την πλευρα μας γινονται τα αδυνατα δυνατα. Σας ευχαριστουμε και ελπιζουμε να μην 'κολλησουμε' στο διαταγμα ακυρωσης προσληψεων 2013-2016.
προσωπικα πιστευω, αλλα και οπως μας εχουνε ενημερωσει οτι το θεμα θα λυθει θετικα εντος 2 μηνων. Σε ευχαριστω

αυτη ειναι η απαντηση

να σαι καλα λαγος13

Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

ajax έγραψε:
lagos13 έγραψε: καλησπερα φιλε μου, η ενημερωση που υπαρχει ειναι ακριβως αυτην που περιγραφεις. Ενω εχει αναρτηθει φ. Ε. Κ. Περιμενουμε την διαταγη καταταξης σας επισης αναμενουμε την επικυρωση της δημοσιας διαβουλευσης του σωματος μας. Σας θελουμε κοντα μας συντομα και απο την πλευρα μας γινονται τα αδυνατα δυνατα. Σας ευχαριστουμε και ελπιζουμε να μην 'κολλησουμε' στο διαταγμα ακυρωσης προσληψεων 2013-2016.
προσωπικα πιστευω, αλλα και οπως μας εχουνε ενημερωσει οτι το θεμα θα λυθει θετικα εντος 2 μηνων. Σε ευχαριστω

αυτη ειναι η απαντηση

να σαι καλα λαγος13

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
jali
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από jali »

Παιδες αν ισχυει κατι τετοιο τοτε τα πραγματα ειναι θετικοτατα και νομιζω οτι αν ειναι σε μηνες να εχουν τελειωσει ολα, πρεπει να περιμενουμε ανακοινωνσεις μεσα στο Μαρτιο.
roofion
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από roofion »

Pakos Μας δινεις τα στοιχεια σου κατηγορια και θεση να ξερουμε αν παιζεις η οχι?
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ajax »

roofion έγραψε:Pakos Μας δινεις τα στοιχεια σου κατηγορια και θεση να ξερουμε αν παιζεις η οχι;
τι κολλημα εχεις φαει με τον πακο; Στην τελικη τι εισαι ασφαλιτης για να σου δωσει τα στοιχεια του ή μηπως αν θελει να σε κοροιδεψει δε μπορει να σου δωσει τα στοιχεια καποιου αλλου;

Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

ajax έγραψε:
roofion έγραψε:Pakos Μας δινεις τα στοιχεια σου κατηγορια και θεση να ξερουμε αν παιζεις η οχι;
τι κολλημα εχεις φαει με τον πακο; Στην τελικη τι εισαι ασφαλιτης για να σου δωσει τα στοιχεια του ή μηπως αν θελει να σε κοροιδεψει δε μπορει να σου δωσει τα στοιχεια καποιου αλλου;

κοιτα ajax δεν ειναι και κακη ιδεα να ξερουμε τι μας γινεται και ποιος ειναι ποιος. Αληθεια roofion, εσυ που εισαι νεος στο γκρουπ και σε βλεπουμε στις τελευταιες 10 σελιδες, θα μας πεις τα στοιχεια σου;
roofion
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από roofion »

Πρωτα ο Pakos και μετα εγω... Γτ μ φαινεται κανει κομπινες.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες