Παιδιά κουλάρετε, ηρεμήστε... Ολα καλα θα πανε!!! Δεν υπαρχει λογος να χανετε φαια ουσια... Χαλαρωστε και ολα θα γινουν!!! Και Κατερινακι ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες χθες, απλα σου ειπα να ηρεμησεις διοτι δεν κερδιζεις τιποτα με το αγχος Φιλικα παντα
Και ναι όντως φέτος καθυστέρησαν παρα πολυ να ανακοινωσουν τα αποτελεσματα των επιλαχοντων... Oops, παιδια σας περασε απο το μυαλο οτι μπορει να μην παρουν καθολου επιλαχοντες; Και αυτο το λεω διοτι με αυτους ακρη δεν βγαζουμε... για ολα τους εχω ικανους!!!
Για ολα τους εχω ικανους τους αχρηστους!!! Εδω ειναι αποριας αξιον πως μεινανε κενες 59 θεσεις απο τις 1700 που ειχαν προκηρυχθει, δηλαδη δεν υπηρχαν 59 ικανα ατομα για να τις καλυψουν; Ειλικρινα δεν βγαζεις ακρη... Επιλαχουσα α-τ οπλων πζ εισαι ε; Τουλαχιστον εισαι σε καλη θεση; Καλη επιτυχια κ αν ειναι να περασεις, θα γινει... Μην χαλας τη ζαχαρενια σου για τιποτα
illy έγραψε:Και ναι όντως φέτος καθυστέρησαν παρα πολυ να ανακοινωσουν τα αποτελεσματα των επιλαχοντων... Oops, παιδια σας περασε απο το μυαλο οτι μπορει να μην παρουν καθολου επιλαχοντες; Και αυτο το λεω διοτι με αυτους ακρη δεν βγαζουμε... για ολα τους εχω ικανους!!!
για να μην εχουν παρει ακομα αυτο λογικα σημαινει οτι δεν εχουν φυγει αρκετοι τουλαχιστον σε σχεση με περισυ που και παλι δεν ειχαν φυγει και πολλοι. Αναλυτικα το 2007 ημερα καταταξης 3οκτωμβ. /ορκιστηκαν 16 νοεμβριου/1ησειρα επιλαχ.22οκτωμβρ. Και η 2η σειρα στις 3δεκεμβριου (2.150 ατομα κ ουτε 400επιλαχ. Δεν πηραν. ) τι να πω ειναι κι η οικονομικη κριση φετος!
illy έγραψε:Και ναι όντως φέτος καθυστέρησαν παρα πολυ να ανακοινωσουν τα αποτελεσματα των επιλαχοντων... Oops, παιδια σας περασε απο το μυαλο οτι μπορει να μην παρουν καθολου επιλαχοντες; Και αυτο το λεω διοτι με αυτους ακρη δεν βγαζουμε... Για ολα τους εχω ικανους!!!
για να μην εχουν παρει ακομα αυτο λογικα σημαινει οτι δεν εχουν φυγει αρκετοι τουλαχιστον σε σχεση με περισυ που και παλι δεν ειχαν φυγει και πολλοι. Αναλυτικα το 2007 ημερα καταταξης 3οκτωμβ. /ορκιστηκαν 16 νοεμβριου/1ησειρα επιλαχ.22οκτωμβρ. Και η 2η σειρα στις 3δεκεμβριου (2.150 ατομα κ ουτε 400επιλαχ. Δεν πηραν. ) τι να πω ειναι κι η οικονομικη κριση φετος!
παιδια για να μην το κουραζετε πολυ το θεμα αμα πατε στην προκυρηξη λεει αναλυτικα οτι τους επιλαχωτες θα τους καλεσουν μετα την ορκομοσια το κανουν αφτο για να παρουν μια σειρα επιλαχωντες μια και καλη γιατι περιση πηραν 3 σειρες.
Δεν κουραστηκα ρε συ, τα βρηκα με ευκολια στο army.gr! μαλλον διαβασες λαθος την προκυρηξη γτ δεν λεει πουθενα οτι καλουνε μετα! κι η 3η σειρα επιλαχ. Που λες για περσι... Ποτε εγινε αυτο; δεν ανακοινωθηκε ποτε κατι τετοιο
Βασικα ο πατερας μου το ειπε αυτο, οτι θα παρουν μετα την ορκομοσια ειπε οτι το διαβασε μεσα στην προκυρηξη, οσον αφορα την τριτη σειρα μου το ειπε ενα παιδι που μπηκε περσι
παιδια Η τριτη σειρα ισχυει... Για περσι... Οσο αφορα το μετα την ορκομωσια παιδια στη προκυρηξη λεει... Μεχρι την ορκομωσια Οσοι αποχωρουν Κτλ κτλ Τους καλυπτουν επιλαχωντες... Αλλα ρε παιδια και αυατ απο μονα τους δε λενε τιποτα... ανετα περνουν και πριν και μετα και οποτε Θελουν ας περιμενουμε... κουραγιο σε ολους. !!! α ρε θοδωρη... Τι τραβαμεεε