Αποχωρήσεις ΕΠ.ΟΠ 7ης σειράς
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
παιδια αμα ανακινοθουν 10 μαρτιου τα αποτελεσματα εμεισ ποτε θα ορκιστουμε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
στρατογκαυλε εγω λέω στις 24μαρτιου θα ορκιστουμε/μαντευω/γτ θα περασουμε ολοι/μαντευω again!
αλλος για μαντεψιαα;

αλλος για μαντεψιαα;

-
- Επιλοχίας
xaxaxaxaxa
-
- Επιλοχίας
λολιτααααααααααα χαχαχα
βρε παιδια 20 φεβρουαριου εμενα μου εχουν πει να παρω τηλ να μαθω για τους επιλαχοντεσ... Και 13 μαρτιου ορκιζονται ολοι... Κανενα νεο για υπηρετης α/τ οπλων, πεζικο ξερουμε; Νεα; Ευχαριστω
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 3
Παιδια 8α μας ειδοποιησουν αυτες τις μερες Κουλαρετε... Και πριν την οκρομωσια Δεν ειναι δυνατον μετα και χαζομαρες... Αντε ας περιμενουμε να δουμε... ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ... (δειτε εμενα
)

Εχουμε κανένα νέο αν εχει φυγει κανενας απο Καστοριά; Κανενα νέο; Για ειδικοτητα υπηρετης Α/Τ οπλων, πεζικο;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Εγω προσωπικα δεν γνωριζω κατι για καστορια!!! παντος απο οτι εχω ακουσει εχουν αποχωρησει αρκετα ατομα...
Kathrin ειμαι στην 176 σειρα. Γνωριζεις ποσα ατομα εχουν φυγει... Ειμαι ειδικοτητα υπηρετης α/τ οπλων, πεζικο κανεις τιποτα;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Δεν ξερω τι να σου πω... Δεν εχω καμια Φιλη καστορια... !!!
Γνωριζεις ποτε θα μπου οι επιλαχοντες εγω ξερω για 20 του μηνο0ς οτι θα βγουν και θα παρω τηλ. Στα γραφεια να μαθω... Ξερεις ποτε μας ειδοποιουν; Εσυ τι ειδκοτητα εισαι;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
- Επικοινωνία:
GEORGIA έγραψε:Γνωριζεις ποτε θα μπου οι επιλαχοντες εγω ξερω για 20 του μηνο0ς οτι θα βγουν και θα παρω τηλ. Στα γραφεια να μαθω... Ξερεις ποτε μας ειδοποιουν; Εσυ τι ειδκοτητα εισαι;
Για πιο βασιμες και σιγουρες πληροφοριες παρε ενα τηλεφωνο στο Γ. Ε. Σ να σου πει ποτε θα μας ειδοποιισουν και αν εχουν φυγει επιλαχωτες.
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ; Πηρα ενα Νουμερο και ρωτησα και μου ειπε οτι μαλον 10-13 μαρτιου θα παρουν μετα την οκομωσια. Και τον ρωτησα οχι Πριν την ορκομωσια και μου λεει δεν ξερω μπορεί... Περιμενουμε Εντολες... Μας κοροιδευουν... Αυτο βλεπω εγω...
Μη προσπαθεις να βγαλεις νοημα... Σε καθε παιδι εδω μέσα του λένε και απο κατι διαφορετικό, οποτε προτινω να μην ακουτε τιποτα και να κάνετε απλα υπομονή... Ο καιρος πλησιαζει, δεν μπορει θα τα βγάλουν οπου να ναι τα αποτελεσματα. Ποσο θα το καθυστερήσουν ακόμη... ; Δεν γίνεται άλλο
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
οντος δεν γινεται να τα καθηστερισουν κι αλλο... Ελεος!!! Μηπως περιμενουν το καλοκαιρι να παρουν επιλαχωντες!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης