Αποχωρήσεις ΕΠ.ΟΠ 7ης σειράς
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
Σάσα μου δες αυτό καλή μου, ίσως σε καλύψει... Το Γενικό Επιτελείο Στρατού καλεί 178 Επιλαχόντες ΕΠΟΠ
15/10/2007
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού Ανακοίνωσε τα ονοματεπώνυμα των Επιλαχόντων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) του Στρατού Ξηράς, Που επελέγησαν με βάση τα μόριά τους, προκειμένου να συμπληρώσουν κενές θέσεις.
Οι καλούμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν με το Στρατολογικό Γραφείο του τόπου εγγραφής τους στα Μητρώα Αρρένων (άνδρες) ή εγγραφής τους στα Δημοτολόγια (γυναίκες), προκειμένου να εφοδιαστούν με Σημείωμα Κατάταξής ΕΠΟΠ.
Η κατάταξη των επιτυχόντων θα πραγματοποιηθεί την 22 Οκτωβρίου 2007, στο κέντρο εκπαιδεύσεως που καθορίζεται στο σημείωμα κατάταξης και παρέχεται προθεσμία δύο (2) ημερών, προκειμένου να παρουσιασθούν όσοι εμποδίστηκαν αποδεδειγμένα από λόγους ανώτερης βίας.
Μετά Την Κατάταξή Τους Οι ΕΠ. ΟΠ. , θα υποβληθούν σε έλεγχο για χρήση Παρανόμων εξαρτησιογόνων Ουσιών από Τις αρμόδιες Υγειονομικές επιτροπές, αφού Ληφθούν Υπόψη Οι διατάξεις Περί Προστασίας Του Ατόμου Από Την Επεξεργασία Των Δεδομένων Προσωπικού χαρακτήρα.
ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΠ. ΟΠ. ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΔΥΕΘΑ 41 /2007 /ΓΕΣ /ΔΣΛ
Diorismos.gr
ΥΓ: Συγνώμη για το copy-paste αλλά ήθελα να δωσω αυτή την πληροφορία! 'Αρα πέρυσι σχετικά γρήγορα έβγαλαν την προκήρυξη για τους επιλαχόντες... Και επίσης θα τους έχουν και στο ίντερνετ κανονικά με τα ονόματα τους, έτσι όπως πρέπει να γίνει
15/10/2007
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού Ανακοίνωσε τα ονοματεπώνυμα των Επιλαχόντων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) του Στρατού Ξηράς, Που επελέγησαν με βάση τα μόριά τους, προκειμένου να συμπληρώσουν κενές θέσεις.
Οι καλούμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν με το Στρατολογικό Γραφείο του τόπου εγγραφής τους στα Μητρώα Αρρένων (άνδρες) ή εγγραφής τους στα Δημοτολόγια (γυναίκες), προκειμένου να εφοδιαστούν με Σημείωμα Κατάταξής ΕΠΟΠ.
Η κατάταξη των επιτυχόντων θα πραγματοποιηθεί την 22 Οκτωβρίου 2007, στο κέντρο εκπαιδεύσεως που καθορίζεται στο σημείωμα κατάταξης και παρέχεται προθεσμία δύο (2) ημερών, προκειμένου να παρουσιασθούν όσοι εμποδίστηκαν αποδεδειγμένα από λόγους ανώτερης βίας.
Μετά Την Κατάταξή Τους Οι ΕΠ. ΟΠ. , θα υποβληθούν σε έλεγχο για χρήση Παρανόμων εξαρτησιογόνων Ουσιών από Τις αρμόδιες Υγειονομικές επιτροπές, αφού Ληφθούν Υπόψη Οι διατάξεις Περί Προστασίας Του Ατόμου Από Την Επεξεργασία Των Δεδομένων Προσωπικού χαρακτήρα.
ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΠ. ΟΠ. ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΔΥΕΘΑ 41 /2007 /ΓΕΣ /ΔΣΛ
Diorismos.gr
ΥΓ: Συγνώμη για το copy-paste αλλά ήθελα να δωσω αυτή την πληροφορία! 'Αρα πέρυσι σχετικά γρήγορα έβγαλαν την προκήρυξη για τους επιλαχόντες... Και επίσης θα τους έχουν και στο ίντερνετ κανονικά με τα ονόματα τους, έτσι όπως πρέπει να γίνει
Σε ευχαριστω illy μου... Μακαρι αυτη την εβδομαδα να βγει κ να εχουμε τα αποτελεσματα που ποθουμε κοριτσι μου
-
- Στρατηγός
Μακάρι κορίτσι μου, σου το εύχομαι ολόψυχα!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 15
ιλλι εισαι 

-
- Στρατηγός
sauraki...4 έγραψε: ιλλι εισαι

-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Ιλλι; Φανταζομαι Θα βγουν και στη σελιδα του ARMY ΑΥΤΑ ετσι; οποιος δει οτιδηποτε Ας στειλει το λινκ εδω... Ευχαριστω... Σασα Εσυ τι ειρα εισαι; Και σε ποια ειδικοτητα;
Να ρωτησω κατι ρε παιδια για να παει καποιος εποπ θελει βυσμα
-
- Στρατηγός
Ναι σαυρακι μου αφου τα στοιχεια τα παιρνει απο την σελιδα του στρατου... Εγω οταν βγηκε η προκηρυξη απο την σελιδα το "diorismos" τη βρηκα

-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Οκ Να σαι καλα κοπελα μου...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Μακαρι να μας ειδοποιησουν αυτη τη εβδομαδα... Μηπως ξερετε αν εχουν αποχωρησει ατομα απο στρατο΄΄΄΄;
απο πεζικο η απο πυροβολικο αποχωρησαν αρκετοι; ξερει κανεις;
Sauraki μου δηλωσα υπηρετης α-τ οπλων. Μηπως εχουμε κανενα καινουργιο νεο με αποχωρησεις απο καστορια;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
- Επικοινωνία:
Εμαθα απο ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ πηγες οτι εχουν αποχορησει πολλα ατομα που εχουν παει εποπ και θα παρουν πολλους επιλαχωτες ΠΡΟΣΟΧΗ τα στοιχεια ειναι ανακρηβης αλλα υπαρχει ελπιδα μεγαλη
και εγω sasa υπηρετης α/τ οπλων, πεζικο εχω ειδικοτητα. Περιμενω...20 του μηνος ειπαν οτι θα παρουν επιλαχοντεσ... Αντε να δουμε...
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
καταλαβα σασα... ταμα... Αντε να δουμε... Εχω σκασει με την υποθεση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες