Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ryan

Δημοσίευση από Ryan »

Τηλεφώνησα στο εθνικό τυπογραφείο την Τρίτη και μίλησα με το σχετικό τμήμα. Κάποιος υπάλληλος μου είπε ότι δεν έλαβαν κάτι και μου ζήτησε το πρωτόκολλο παράδοσης - παραλαβής για να το επιβεβαιώσει 100%. Πληροφορίες από τυχαίους υπαλλήλους δεν είναι έγκυρες, αλλά χρειαζόμαστε αποδείξεις όπως οι αριθμοί πρωτοκόλλου για να ξέρουμε τι συμβαίνει. Διαφωνούμε ακόμα και για την πορεία της προκήρυξης (Αρχηγείο -> Υπουργείο Δημοσίας Τάξης -> Οικονομικών -> τυπογραφείο; ). Προσπάθησα μέσω τηλεφώνου αλλά χρειάζεται έρευνα αυτοπροσώπως και δυστυχώς δεν έχω την ευχέρεια. Ορισμένοι συνυποψήφιοι κανονίζουν από Δευτέρα συντονισμένες κινήσεις στην Αθήνα, οπότε αν μπορούν ας ζητήσουν αριθμό πρωτοκόλλου από την εκάστοτε υπηρεσία για να ψάξουμε στην επόμενη ή τουλάχιστον να μάθουμε από κάποιον αρμόδιο υπεύθυνα που βρισκόμαστε.
k.k

Δημοσίευση από k.k »

Παλικαρια σημερα οσο μπορουμε ολοι να πιεσουμε μηπως και βγαλουμε κατι
O tempora o mores
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από O tempora o mores »

Καλημέρα. Πήρα πριν απο λίγο Τηλ. Την Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Στο 210 2502981 και μου είπαν οτι ο έλεγχος θα κρατήσει το πολύ μια εβδομάδα και λείπουν κάποια χαρτιά απο το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος (δεν αφορά τους επιτυχόντες-εμάς) μετά θα επιστρέψει στο αρχηγείο και θα πάει για ΦΕΚ. Σας μετέφερα τα λεγόμενα της. Όποιος γνωρίζει περισσότερα και είναι έγκυρα ας ενημερώσει... Καλό είναι να ρωτάμε για να μάθουμε τι επιτέλους θα γίνει και πότε με το καλό θα αρχίσουμε...
GUEST

Δημοσίευση από GUEST »

Και να ρωτήσουμε...

Λες και ξέρει κανείς αυτή τη στιγμή τι ακριβώς γίνεται να μας πεί με σιγουριά... ;

Αναμονή.

LION

Δημοσίευση από LION »

Ουδεν νεότερο; Θα ξαναπαρακαλέσω οσα παιδιά ειναι από Αθήνα και έχουν χρόνο ας κανουν έναν κόπο την διαδρομή Αρχηγείο-Υπουργείο Δημοσίας Ταξεως-εθνικό Τυπογραφειο (και ίσως και από Υπουργείο Οικονομικών) με σκοπό την πληροφόρηση για την προκυρηξη μας. Η αναμονή ειναι πολύ δύσκολη και για μας που είμαστε μακριά ίσως και ακόμη χειρότερη μιας και δε μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα περα από τηλεφωνα. Γι αυτό αυτό ξαναλέω κάντε ενα κόπο ρε παιδια μαζευτειτε μερικοι και καντε την διαδρομή αυτή, να τους πιεσουμε για καποια ενημέρωση, δε μπορεί... Φαντασμα είναι η λίστα μας; Δε ναι εδω, δεν ναι εκει, δεν ειναι παρα πέρα... Στο κάτω κάτω το δικαιούμαστε, είμαστε ανθρωποι με υποχρεώσεις, δεσμεύσεις κλπ κι ολο αυτό το μετέωρο στάδιο είναι ανυπόφορο φαντάζομαι για όλους. Ευχομαι για πολλοστή φορά να μην είναι μακρύς ο δρόμος και να πανε καλά όλα για όλους μας!
PS

Δημοσίευση από PS »

Στην προκηρυξη έγραφε αν δεν κάνω λάθος οτι απο το Αρχηγείο στέλνουν τους πινακες επιτυχόντων για δημοσιεύση στο ΦΕΚ. Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Οικονομικών πως προέκυψαν;
LION

Δημοσίευση από LION »

Ως πιθανα εμπλεκόμενα μέρη, μιας και το Υπουργειο Δημ. Ταξης ειναι το υπουργείο που ανήκει η Πυροσβεστική ως σώμα, και πρότεινα ισως και το Οικονομικών το οποίο εμφανώς εμπλέκεται παντού για λόγους αυτονόητους και ειδικά στις μέρες μας αλλα και παλι αναφέρθηκε επικουρικά σε περίπτωση που δε βρεθεί άκρη στα παραπάνω, και ολο αυτό γιατί στο αρχηγείο δε ξέρουν τίποτα αφου λένε οτι αυτοί το έστειλαν για ΦΕΚ καθώς και στο Εθνικό τυπογραφείο επίσης δε μπορεί να βρεθεί άκρη και δε ξέρουν τίποτα... Όπότε ισως κάτι προέκυπτε... Συνοψίζοντας ενημέρωση χρειάζομαστε και πρέπει να την ψαξουμε παντού...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τα άσχετα μηνύματα διαγράφονται, ότι απορίες έχετε για την σχολή κλπ να τις γράφετε στα σχετικά θέματα, υπάρχει ολόκληρη ενότητα στο φόρουμ για την Πυροσβεστική, δεν θα μαμήσουμε το θέμα επειδή μερικοί βαριούνται να κουνήσουν το χεράκι τους.
guest

Δημοσίευση από guest »

Αν δεν περάσει από την Υ. Δ. Ε. Του δημοσίας τάξεως δεν πρόκειται να πάει στο τυπογραφείο.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Λοιπόν παιδιά για να μην αγχωνεστε αν κ οποίος αγχωνετε έρχεται Αθήνα κ αναλαμβάνει δράση ο ίδιος.. λοιπόν οι πίνακες οι οποίοι ειναι επικυρωμένοι απο όλους κ όταν λέω όλους εννοώ όλους έχουν φύγει απο το αρχηγείο απο την προηγούμενη Τετάρτη-Πέμπτη κ πήγανε στην υπηρεσία δημοσιονομικου ελέγχου του γενικότερα λογιστηρίου του κράτους κ η οποία υπηρεσία ελέγχει τις δαπάνες κ τους κωδικούς του Υπουργείου Δήμο. Τάξης, τέτοιες υπηρεσίες έχουν ολα τα Υπουργεία, περιφέρειες δήμοι κτλ, αυτήν την στιγμή ο έλεγχος ειναι σε εξέλιξη κ λογικα τελειώνει απο μέρα σε μέρα, στην συνέχεια επιστρέφει στο αρχηγείο το οποία εκδίδει μια περίληψη των πινάκων κ αυτήν φεύγει για δημοσίευση. Ολα αυτα θα συμβούν τάχιστα απο βδομάδα, σύμφωνα με τους ανθρώπους με τους οποίους μίλησα ο σχεδιάσμος ειναι να ξεκινήσουμε την Δευτέρα 17 του μηνός, ήδη σχεδιάζεται κ το προγράμμα που θα ακολουθήσουμε στην σχολή. Αυτα έμαθα αυτα ξέρω αυτα σας λέω, τα έχω διασταυρώσεις απο3 διαφορετικές πηγές, πυροσβεστικη-βουλευτές-αρχηγο
Άβαταρ μέλους
Dedric
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Dedric »

Εγώ θα κρατήσω την άποψη του Γιώργου... Σίγουρα ο καθένας θα λέει ότι θέλει και ότι πήγα εδώ ρώτησα εκεί μου είπαν αυτό μου είπαν το άλλο... Δεν θέλω να σε προσβάλλω φίλτατε Γιώργο! Αλλά το μήνυμα αυτό το βρίσκω θετικό και βλέπω ότι όλα πάνε καλά. Υπομονή θα πω σε όλους μας καλή επιτυχία μας και όλα θα πάνε καλά. Και μπράβο σε αυτούς που παίρνουν τηλέφωνα και ρωτάνε και μας ενημερώνουν.
k.k

Δημοσίευση από k.k »

Ευχαριστα τα νεα του Γιωργου. Ελπιζω ολα να παρουν τον δρομο τους.
MIKE

Δημοσίευση από MIKE »

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες Εικόνα. Βγήκε το φεκ
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από theolvs »

E Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ! Εικόνα
ante pia

Δημοσίευση από ante pia »

Μας πέθαναν αλλά το έβγαλαν!Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης