Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από theolvs »

ΞΥΔΑΣ έγραψε:
πολιτης έγραψε:Μήπως Το ΦΕΚ των 50 αξιωματικών περιμένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία των 725 για να πάνε μαζί για ΦΕΚ;

Κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα έτσι είναι... Και λογικά μέχρι την παρασκευή 30/11 θα έχουν κυρωθεί οι πίνακες και τον δύο προκηρύξεων...

δυο ποστ πιο πανω γραφει ο αλεξανδρος οτι του ειπαν απο το αρχηγειο οτι εφυγε την παρασκευη. Τωρα τι ζορι ειναι αυτο με τους 725 και οτι ντε και καλα πρεπει να εχει σχεση το ενα με το αλλο δεν το καταλαβαινω.
ΞΥΔΑΣ

Δημοσίευση από ΞΥΔΑΣ »

theolvs έγραψε:
ΞΥΔΑΣ έγραψε:
πολιτης έγραψε:Μήπως Το ΦΕΚ των 50 αξιωματικών περιμένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία των 725 για να πάνε μαζί για ΦΕΚ;

Κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα έτσι είναι... Και λογικά μέχρι την παρασκευή 30/11 θα έχουν κυρωθεί οι πίνακες και τον δύο προκηρύξεων...

δυο ποστ πιο πανω γραφει ο αλεξανδρος οτι του ειπαν απο το αρχηγειο οτι εφυγε την παρασκευη. Τωρα τι ζορι ειναι αυτο με τους 725 και οτι ντε και καλα πρεπει να εχει σχεση το ενα με το αλλο δεν το καταλαβαινω.

O Αλέξανδρος όπως λες είπε πως του είπαν ότι έφυγε την παρασκευή... Δεν αμφισβητώ τον Αλέξανδρο, γιατί όντως έτσι μπορεί να του είπε κάποιος... Αλλά και εμένα μου είπαν αυτό που προανέφερα. Και μάλιστα είπαν ότι δεν θα κάτσουν για διαφορά μιας εβδομάδας (η μία προκήρυξη με την άλλη) να τυπώσουν δύο φορές ΦΕΚ και να τρέξουν διεργασίες κύρωσης δύο φορές μέσα στην ίδια εβδομάδα, πράγμα που ακούγεται πολύ λογικό. Με ένα σμπάρο δηλαδή δυο τρυγόνια... Και αν σκεφτείτε πως οι διεργασίες των 725 τελειώνουν ολοκληρωτικά αύριο... Τότε μάλλον πλησιάζει! Εικόνα
Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

Έχει υπογραφεί την παρασκευή, έχει πάει στο υπουργείο στην επιτροπή δημοσιονομικού ελεγχου για το κατάλληλο κονδύλι, αυρίο πάει τυπογραφείο. Τέλος. Ότι και να σου είπαν εσένα, είναι σχετικό, αυτά που αναφέρω είναι από 5 διαφορετικές πηγές και μπορούν να το επιβεβαιώσουν πολλά παιδιά αλλά και εγώ ο ίδιος, Τώρα γτ να πάνε μαζί; Για να μη χαθούν στο δρόμο; Ότι σκεφτεί ο καθένας το πετάει.
abg

Δημοσίευση από abg »

Συνυπογραφω στα γραφομενα του Αλέξανδρου... Έτσι οπως τα λεει ειναι... Υπομονη οι τελευταιες μερες ειναι Εικόνα
ΞΥΔΑΣ

Δημοσίευση από ΞΥΔΑΣ »

Αλέξανδρος έγραψε:Έχει υπογραφεί την παρασκευή, έχει πάει στο υπουργείο στην επιτροπή δημοσιονομικού ελεγχου για το κατάλληλο κονδύλι, αυρίο πάει τυπογραφείο. Τέλος. Ότι και να σου είπαν εσένα, είναι σχετικό, αυτά που αναφέρω είναι από 5 διαφορετικές πηγές και μπορούν να το επιβεβαιώσουν πολλά παιδιά αλλά και εγώ ο ίδιος, Τώρα γτ να πάνε μαζί; Για να μη χαθούν στο δρόμο; Ότι σκεφτεί ο καθένας το πετάει.

Δεν πετάω ότι σκέφτομαι, απλώς μεταφέρω αυτό που μου είπαν... Μακάρι να είμαι λάθος και να έχεις δίκιο και να τελειώσει αύριο όπως λές
GUEST

Δημοσίευση από GUEST »

Επιβεβαιώνω και εγώ τις πληροφορίες του Αλέξανδρου.

Πλέον είναι θέμα ημερών.

Γατα

Δημοσίευση από Γατα »

Καποιο νεο βρε παιδια; Εσεις που ειστε απο Αθηνα μήπως; Μας εχουν σκάσει!
kesk21

Δημοσίευση από kesk21 »

Καλησπερα. Θα γραψω οτι ειπα και σε ενα αλλο θεμα.
την τριτη που πηγα για την αναστημομετριση μας ειπε ο ανθρωπος που μας μετρουσε οτι σε 3 μερες (παρασκευη) θα τελειωσουν και οι τελευταιοι την αναστημομετριση και οτι θελει αλλες 3 μερες για να περασουν τα ονοματα στο συστημα. Οποτε μετα απο αυτες τις μερες που σας ανεφερα να περιμενουμε καποια ειδοποιηση.
τωρα γιατι υπαρχουν ακομα ατομα που δεν εχουν περασει την αναστημομετριση δεν μας ειπε και δεν το γνωριζω.
ΞΥΔΑΣ

Δημοσίευση από ΞΥΔΑΣ »

kesk21 έγραψε:Καλησπερα. Θα γραψω οτι ειπα και σε ενα αλλο θεμα.
την τριτη που πηγα για την αναστημομετριση μας ειπε ο ανθρωπος που μας μετρουσε οτι σε 3 μερες (παρασκευη) θα τελειωσουν και οι τελευταιοι την αναστημομετριση και οτι θελει αλλες 3 μερες για να περασουν τα ονοματα στο συστημα. Οποτε μετα απο αυτες τις μερες που σας ανεφερα να περιμενουμε καποια ειδοποιηση.
τωρα γιατι υπαρχουν ακομα ατομα που δεν εχουν περασει την αναστημομετριση δεν μας ειπε και δεν το γνωριζω.

Καλά αυτά που λες φίλε μου, αλλά όσα σου είπαν αφορούν την προκήρυξη των 725 πυροσβεστών γενικών καθηκόντων και όχι την προκήρυξη των 50 αξιωματικών. Το θέμα είναι γιατί αργούν τόσο πολύ να κυρώσουν τους πίνακες των αξιωματικών; Εικόνα
kesk21

Δημοσίευση από kesk21 »

Το εγραψα φιλε μου γιατι σας βλεπω που λετε οτι οι διαδικασιες των 725 τελειωσε την τριτη 27 του μηνα και οτι μαλλον θα βγαλουν ανακοινωση (φεκ) των 50 αξιωματικων μαζι με των 725.
Άβαταρ μέλους
hERmes1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από hERmes1 »

Δεν αντιλαμαβανομαι γιατι σβηστηκε το σχολιο μου και το ξαναγραφω. Το ΦΕΚ για παγωμα προσληψεων σε ο, τι εχει να κανει με την Πυροσβεστικη αφορα αποκλειστικα τη σχολη ανθυποπυραγων (αν κοιταξτε τους νομους που παραπεμπει το ΦΕΚ). Ας ελπισουμε μονο να μην ισχυει για μας αλλα για τους επομενους ιδιωτες. Θα ηταν παραλογο αλλωστε.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

hERmes1 έγραψε:Δεν αντιλαμαβανομαι γιατι σβηστηκε το σχολιο μου και το ξαναγραφω. Το ΦΕΚ για παγωμα προσληψεων σε ο, τι εχει να κανει με την Πυροσβεστικη αφορα αποκλειστικα τη σχολη ανθυποπυραγων (αν κοιταξτε τους νομους που παραπεμπει το ΦΕΚ). Ας ελπισουμε μονο να μην ισχυει για μας αλλα για τους επομενους ιδιωτες. Θα ηταν παραλογο αλλωστε.

Αγαπητέ hERmes1,

Θα σε παρακαλούσα πριν γράψεις την παραμικρή π@@@@α που σου έρχεται στο μυαλό καλό θα ήτανε να τα κρατάς για τον ευατό σου για να μην δημιουργείς σύγχυση και άγχος στους μελλοντικούς συναδέλφους... Το ΦΕΚ αναφέρεται ναι στην στη σχολη ανθυποπυραγων αλλά και στις σχολές των πυροσβεστών οι οποίες είναι παραρτήματα της πυροσβεστικής ακαδημίας. Και τέλος σπουδαγμένος είσαι άρα ξέρεις πότε ξεκινάει ένα ακαδημαικό έτος και πότε τελειώνει... Αυτά.

Ο καιρός πλησιάζει...

Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από gate21ss »

hERmes1 έγραψε: Δεν αντιλαμαβανομαι γιατι σβηστηκε το σχολιο μου και το ξαναγραφω. Το ΦΕΚ για παγωμα προσληψεων σε ο, τι εχει να κανει με την Πυροσβεστικη αφορα αποκλειστικα τη σχολη ανθυποπυραγων (αν κοιταξτε τους νομους που παραπεμπει το ΦΕΚ). Ας ελπισουμε μονο να μην ισχυει για μας αλλα για τους επομενους ιδιωτες. Θα ηταν παραλογο αλλωστε.
Ώπα φίλε δεν αφορά εσάς. Αφορά ακριβώς τους αντίστοιχους σαν κι εσάς για τα επόμενα 2 ακαδημαϊκά έτη (οι οποίοι όπως αναφέρεται δεν θα υπάρξουν). Εσείς θα μπείτε το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.[;) ]
Άβαταρ μέλους
hERmes1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από hERmes1 »

AΓαπητε Γιωργο επειδη ακριβως ειμαστε μελλοντικοι συναδελφοι θα σε παρακαλουσα να αποφευγεις τους χαρακτηρισμους. Καπου χαθηκες με τις σπουδες και ξεχασες την παιδεια, τις αρχες και το σεβασμο. Δεν αναφερθηκα στα ακαδημαϊκα ετη, αυτο το θεμα το εχουμε λυσει προ πολλου οτι δλδ καλυπτομαστε. Αν διαβαζεις καλα ειπα θα ηταν παραλογο το ΦΕΚ να ισχυσει απο μας. Απλα διευκρινησα κατι το οποιο δεν ειχα δει εξ αρχης και το προσεξε ο φιλος gate21. Οτι δλδ το ΦΕΚ παραπεμπει σε συγκεκριμενο αρθρο του νομου 2226/1994 που αφορα τη σχολη ανθυποπυραγων. Τωρα αν αφορα και τα παραρτηματα της πυροσβεστικης ακαδημιας δνε το ξερω. Και την επομενη φορα που θα θελησεις να χαρακτηρισεις στειλε μηνυμα πριβε να συναντηθουμε να μου το πεις απο κοντα.
LION

Δημοσίευση από LION »

Οποιο παιδί ειναι από Αθήνα θα παρακαλούσα αν μπορεί να κάνει ενα κόπο να πάει μια βόλτα από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης, να ζητησει πληροφορίες μιας και το μόνο δεδομένο είναι οτι η λίστα με τους επιτυχόντες έχει υπογραφεί και έχει φύγει από το αρχηγείο, αρα στο Υπουργείο κατι μπορεί να ξέρουν... Δε βοηθάει πλέον να ρωτάμε στο αρχηγείο γιατί εκεί επανειλημένως Λένε οτι έφυγε απο κει άρα ή στο Υπουργείο ή στο εθνικό τυπογραφείο θα είναι...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης