Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από gate21ss »

Την παραίτηση του υπέβαλε ο αρχηγός της Πυροσβεστικής, έγινε αποδεκτή Στους ''λογους παραίτησης'' δεν αναφέρεται κάποιο πρόβλημα που να σχετίζεται με τις προσλήψεις ή κάτι άλλο συναφές.

αβγ

Δημοσίευση από αβγ »

H Σχολη Ανθυποπυραγων ανηκει στην Πυροσβεστικη Ακαδημια, αλλα Οταν λενε πως οι Αστυνομικες κ Πυροσβεστικες Σχολες-Ακαδημιες θα μεινουν κλειστες το 13&14 Εννοουν πως δεν θα μπουν πρωτοετεις.
π. Χ.
Η Σχολη Αξιωματικων της ΕΛ. ΑΣ εχει απο πρωτοετεις εως τεταρτοετεις (οπως και σε εμας καλη ωρα), δεν γινεται να κλεισει του χρονου γιατι οι φετινοι πρωτοετεις θα μπουν στο 2ο ετος κοκ
Αντε να τελειωνουμε επιτελους με τα γραφειοκρατικα...
Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

Παιδιά όπως και να έχει την Δευτέρα ο Νέος Αρχηγός θα πρέπει να υπογράψει τους πίνακες για να φύγουν για ΦΕΚ, και επειδή οι καιροί είναι πονηροί καλό θα είναι όσοι περισσότεροι απο μας μπορούμε να παίρνουμε και να πιέζουμε, και στο Αρχηγείο και στο Υπουργείο. Ένα θετικό είναι ότι ο νέος Υπαρχηγός είναι ο Παπαγεωργίου που έτρεχε τον διαγωνισμό μας. Ένα άλλο είναι ότι η Πυροσβεστική Ακαδημία όπου θα φοιτήσουμε θα συνεχίσει και φέτος αλλά και τουλάχιστον μέχτι τον Μάιο του 2014 που θεωρητικά θα τελειώνουμε να είναι σε λειτουργία λόγω του ότι υπάρχουν ήδη δόκιμοι που φοιτούν... Αυτό που αναφέρεται έχει να κάνει με τα παραρτήματα (Σχολή Πυροσβεστών) Βίλια, Νάουσα κλπ. Όπου προσωπική μου άποωη είναι λόγω οικονομίας θα πραγματοποιηθούν στις κατα τόπους υπηρεσίες η εκπαιδεύσεις των 725...
kost

Δημοσίευση από kost »

Δηλαδη λογικα δεν εχουν παει ακομα στο τυπογραφειο κ ισχυει οτι ειναι 3 ημερες στο γραφειο του Αρχηγου;
χαιρετα μου τον πλατανο αν υπολογισεις και ποτε θα γινει η τελετη παραδοσης παραλαβης κλπ...

theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από theolvs »

kost έγραψε:Δηλαδη λογικα δεν εχουν παει ακομα στο τυπογραφειο κ ισχυει οτι ειναι 3 ημερες στο γραφειο του Αρχηγου;
χαιρετα μου τον πλατανο αν υπολογισεις και ποτε θα γινει η τελετη παραδοσης παραλαβης κλπ...

εχει ηδη αναλαβει ονεος αρχηγος
agrios

Δημοσίευση από agrios »

Παιδες ολοι τηλεφωνα σημερα και οποιος μαθει τιποτα να ενημερωσει...
GUEST

Δημοσίευση από GUEST »

Παιδιά θα πρέπει αναγκαστικά να περιμένουμε λίγο ώστε να ολοκληρωθούν οι νέες τοποθετήσεις λόγω των αλλαγών στην ηγεσία και της αποστράτευσης κάποιων αξιωματικών, ώστε να συνεχιστούν οι διαδικασίες.

Υπομονή.

GUEST

Δημοσίευση από GUEST »

Ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες λόγω αλλαγής της ηγεσίας, οπότε λογικά τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους σύντομα.
κ.κ.

Δημοσίευση από κ.κ. »

Σήμερα Έκανα Αρκετές Προσπάθειες Να Επικοινωνήσω Αλλά Τίποτα Μάγκες. Αν Έχει Κάποιος Κάτι Νεότερο Ας Ενημερώσει.
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από theolvs »

Και εγω σε επικοινωνια μου και με το υπουργειο δεν βρηκα ακρη... Ολοι με παρεπεμπαν σε αναρμοδιους

Σημερα βγηκε ανακοινωση για τους 725... Οποτε αυτοι συνεχιζουν κανονικα.

Αν αυτο σημαινει οτι θα κινηθει και η δικη μας προκυρηξη ειμαστε ενταξει.
Σας παρακαλω ομως κανετε κινησεις ολοι. Μπορει στο τελος να τσιμπησουμε καποια χρησιμη πληροφορια.
iaswn

Δημοσίευση από iaswn »

theolvs έγραψε:Και εγω σε επικοινωνια μου και με το υπουργειο δεν βρηκα ακρη... Ολοι με παρεπεμπαν σε αναρμοδιους

Σημερα βγηκε ανακοινωση για τους 725... Οποτε αυτοι συνεχιζουν κανονικα.

Αν αυτο σημαινει οτι θα κινηθει και η δικη μας προκυρηξη ειμαστε ενταξει.
Σας παρακαλω ομως κανετε κινησεις ολοι. Μπορει στο τελος να τσιμπησουμε καποια χρησιμη πληροφορια.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει αν δε βγει ΦΕΚ. Ολα είναι στον αέρα σε όλες τις προκηρύξεις (50,725, επιλ 4000, κ ελικοπτερα). Το ΟΚ για την τελική υπογραφή της διαταγής πρόσληψης των επιτυχόντων ο αρχηγός το παίρνει πάντα μετά από επικοινωνία με τον υπουργό, υπογράφει Και ύστερα δημοσιεύεται το ΦΕΚ.

Οπότε όπως καταλαβαίνετε όλα είναι στη κόψη του ξυραφιού για όλους μας πρώτον διότι ο Δένδιας είναι λίγο δυσκολος με τις υπογραφές και δεύτερον με τις παρούσες συγκυρίες - εξελίξεις κλπ δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα.

Το ότι προχωράνε οι διαδικασίες από τη πλευρά της Πυροσβεστικής δε σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ γιατί αυτό οφείλουν να κάνουν δηλ. Να έχουν τους πίνακες έτοιμους...

Υ. Γ. Όσο και να επικοινωνείτε κανείς δε πρόκειται να σας απαντήσει είτε υπουργείο είτε Δ. Π. Αρχηγείου γιατί πολύ απλά κανείς δε γνωρίζει ή δε θέλει να σας απαντήσει. Το έχω κάνει άπειρες φορές.

Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλους μας.

GUEST

Δημοσίευση από GUEST »

iaswn έγραψε:
Τίποτα δεν έχει τελειώσει αν δε βγει ΦΕΚ. Ολα είναι στον αέρα σε όλες τις προκηρύξεις (50,725, επιλ 4000, κ ελικοπτερα). Το ΟΚ για την τελική υπογραφή της διαταγής πρόσληψης των επιτυχόντων ο αρχηγός το παίρνει πάντα μετά από επικοινωνία με τον υπουργό, υπογράφει Και ύστερα δημοσιεύεται το ΦΕΚ.

Οπότε όπως καταλαβαίνετε όλα είναι στη κόψη του ξυραφιού για όλους μας πρώτον διότι ο Δένδιας είναι λίγο δυσκολος με τις υπογραφές και δεύτερον με τις παρούσες συγκυρίες - εξελίξεις κλπ δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα.

Το ότι προχωράνε οι διαδικασίες από τη πλευρά της Πυροσβεστικής δε σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ γιατί αυτό οφείλουν να κάνουν δηλ. Να έχουν τους πίνακες έτοιμους...

Υ. Γ. Όσο και να επικοινωνείτε κανείς δε πρόκειται να σας απαντήσει είτε υπουργείο είτε Δ. Π. Αρχηγείου γιατί πολύ απλά κανείς δε γνωρίζει ή δε θέλει να σας απαντήσει. Το έχω κάνει άπειρες φορές.

Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλους μας.

Ισχύει πως δεν έχει τελειώσει τίποτα αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι και κυρίως ψύχραιμοι...

Η διαδικασία του διαγωνισμού των 50 αξιωματικών έχει ολοκληρωθεί στο σύνολό της συνεπώς δεν μπορεί να εξισώνεται με άλλους διαγωνισμούς που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα (ελικόπτερα) ή δεν έχουν ολοκληρωθεί (725).

Πράγματι πολλά μπορεί να συμβούν αλλά επαναλαμβάνω την προσωπική μου άποψη για ψυχραιμία, αφού νομίζω πως οι προσλήψεις των 50 θα επικυρωθούν στις επόμενες ημέρες και δεν χρειάζεται να δημιουργούμε άγχος μεταξύ μας.

δεζ

Δημοσίευση από δεζ »

Ποια ελικόπτερα ρε παιδιά. Για τον Θεό δλδ. Τα πράγματα είναι απλά ο αρχηγός υπογράφει αν δεν το έχει ήδη κάνει και δημοσιεύεται και τέλος... Έλεος δηλαδη όλοι εδω μέσα γνώστες. Εγώ προσωπικα σημερα έβγαλα άκρη και συγκεκριμένα είναι θέμα ημερών όπως μου είπανε για τους 50 για 725 κτλ δεν ρώτησα γιατι δεν με αφορά κιόλας...
gravas

Δημοσίευση από gravas »

Για να δημοσιευθει ομως θα πρεπει να παρει μια σειρα απο υπογραφες. Δεν αρκει μοναχα η υπογραφη του αρχηγου. Και μετα θελει να τυπωθει και να δημοσιευθει στην εφημεριδα της κυβερνησης. Ποσο καιρο θα παρει αυτο; Θαρω πως αυτο κανει κοντα στον εναν μηνα. Εγω ειμαι στους 725.
abc

Δημοσίευση από abc »

Εύχομαι πως δεν θα τραβήξει πιο πολύ η όλη κατάσταση της αναμονής και οτι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Ωστόσο ισχύει πως τα Κονδύλια για τους 50 Αξιωματικούς Αλλά και για τους 725 θα χαθούν αν δεν μας πάρουν μέχρι τέλος του έτους;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες