Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
GUEST

Δημοσίευση από GUEST »

Λες και το κάνουν επίτηδες να τα παρατήσουμε από τα νεύρα μας. Εεε δεν θα τους κάνουμε την χάρη μα τον θεό. Θα τους περιμένουμε στην γωνιά.
Dmtrs

Δημοσίευση από Dmtrs »

Το απόλυτο ξενερωμα! Και φυσικά δεν θα είναι η τελευταία γιατί μετά από 9 μήνες ο καθένας προσπαθεί να κάνει τις καλύτερες επιλογές για τη ζωή του και πραγματικά αρχίζω να αμφιβάλλω πλέον ποιές είναι αυτές. Και ούτε λόγος για ενημέρωση, με το σταγονόμετρο... Άντε να δούμε ποιοί θα είναι οι επόμενοι που θα αρνηθούν όοοοταν και άααααααμα κληθούμε για ψυχοτεχνικά!

theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από theolvs »

Η κυρια -αν και ειναι δικαιωμα της- εκανε την πιο ανωριμη επιλογη οσον αφορα το χρονο της παραιτησης της... Τοσες οικογενειες που αγωνιουν απλα παιζουν το παιχνιδακι της...
Αν καποιος εχει σκοπο να μην ακολουθησει ας μην ερθει στα ψυχοτεχνικα δεν ειναι αναγκη να μας διαλυει ψυχολογικα με παραιτησεις. Λιγη αξιοπρεπεια απ μερους τους δεν βλαπτει. Οχι τιποτα αλλο αλλα επειδη ειναι πολυ ευκολο να βρουμε πιος ειναι μεθαυριο αν με το καλο γινουμε συναδελφοι θα εχουμε να λεμε τα καλυτερα...
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Σίγουρα αυτή η "κυρία" ηθελε να παίξει κ άλλο με τα νεύρα μας εφόσον περίμενε να παραιτηθεί τη μερα που κυρώθηκαν οι πίνακες στο αργηγείο. Το ότι θα την βρούμε στη σχολή είναι το μόνο βέβαιο και εκεί το γιουχάρισμα θα είναι όλο δικό της!
Μηχανικός

Δημοσίευση από Μηχανικός »

theolvs έγραψε:Η κυρια -αν και ειναι δικαιωμα της- εκανε την πιο ανωριμη επιλογη οσον αφορα το χρονο της παραιτησης της... Τοσες οικογενειες που αγωνιουν απλα παιζουν το παιχνιδακι της...
Αν καποιος εχει σκοπο να μην ακολουθησει ας μην ερθει στα ψυχοτεχνικα δεν ειναι αναγκη να μας διαλυει ψυχολογικα με παραιτησεις. Λιγη αξιοπρεπεια απ μερους τους δεν βλαπτει. Οχι τιποτα αλλο αλλα επειδη ειναι πολυ ευκολο να βρουμε πιος ειναι μεθαυριο αν με το καλο γινουμε συναδελφοι θα εχουμε να λεμε τα καλυτερα...

Μα φίλε μου... Ήδη ξέρουμε ποια είναι... Και δεν την τιμάει καθόλου... Τι να λέει όμως! Στο κάτω κάτω Ας Μας καλέσουν για ψυχοτεχνικά και παράλληλα ας καλέσουν για υγειονομικά τους επόμενους (ότι Θα γινόταν αν π. Χ κοπεί κάποιος στα ψυχοτεχνικά) ! Ή ας γίνει συμπληρωματικό φεκ για την πρόσληψη... Δε ξέρω... Δε με ενδιαφέρει. Αλλά Αυτό που συμβαίνει καταντάει κωμικοτραγικό! Ας Βρούνε μια λύση... Δε με νοιάζει πια... Τη δικαιούμαστε απόλυτα... Έχουμε παλέψει για αυτές τις θέσεις... Και δε μιλάω μόνο για τα προσόντα μας (γιατί το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό στην προκήρυξη). Αλλά και για ότι έχουμε υποστεί σχεδόν ένα χρόνο τώρα! Και δε βλέπω κανένας να το καταλαβαίνει! Και εντάξει εννοείται Ότι Χαίρομαι για τις αξιοκρατικές διαδικασίες που ακολουθήθηκαν... Αλλά ας αφήσουν και την αξιοκρατία να κυλήσει. Να γίνει επιτέλους πράξη. Ήμαρτον! Και βασικά Από Ότι πληροφορήθηκα εγώ... Επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί της Πριν Βγάλουν την ανακοίνωση... Και δεν καταλαβαίνω γιατί! Πήραν εσένα τηλ θεολβς; Η πήρανε εμένα; Ας βγάζανε λοιπόν την ανακοίνωση να Είχαμε Τελειώσει εμείς! Εκτός αν πληροφορήθηκα λάθος... Οπότε αυτή υπέβαλε παραίτηση χθέςΕικόναΕικόναΕικόνα... Οπου εκεί πραγματικά... Δε θέλω να ανοίξω το στόμα μου...

bl έγραψε:Καλα αν ισχύει αυτό με αυτην που παραιτήθηκε, Δεν μπορούσε να περιμένει να καλέσουν πρώτα για ψυχοτεχνικά και να μη πάει όπως πιθανώς θα κάνουν και άλλοι; Γιατί δεν πιστεύω οτι μετα απο τόσους μήνες θα εμφανιστούν όλοι όσοι πέρασαν τα αθλήματα στα ψυχοτεχνικά. Και επιπλέον αν ισχύει αυτό γιατί δεν καλουν τους επόμενους νομικούς για υγειονομικές εξετάσεις;

καλά εννοείται οτι όποιος βλέπει τι συμβαίνει γύρω του και έχει φτάσει εώς εδώ θα πάει στα ψυχοτεχνικά! Εκτός αν δεν έχει καταλάβει την ευκαιρία που του δίνεται στις εποχές που ζούμε. Εγώ πιστεύω πως όλοι θα πάμε... Και μακάρι να το γιορτάσουμε και κάποια στιγμή όλοι μαζί... Αλλά και να μην πάει κάποιος θα έχουμε ξεμπερδέψει οι υπόλοιποι... Και αυτό είναι σημαντικό!

καλό κουράγιο ξανά λοιπόν Εικόνα

bl

Δημοσίευση από bl »

Μηπως ξέρει κανείς πόσες γυναίκες ειδικότητας νομικής Έχουν περάσει τα αθλήματα;
Μάχιμος

Δημοσίευση από Μάχιμος »

Αύριο όλοι παίρνουμε τηλ και ρωτάμε-πιέζουμε να μας πουν πότε τι και πως από δω και πέρα, όποιος έχει νεότερα γραφει και ενημερώνει... Πίεζουμε και επιμένουμε δεν θα τους κάνουμε την χάρη
PC

Δημοσίευση από PC »

bl έγραψε:Μηπως ξέρει κανείς πόσες γυναίκες ειδικότητας νομικής Έχουν περάσει τα αθλήματα;

2 γυναικες αυτη που παραιτηθηκε και αλλη μια
PC

Δημοσίευση από PC »

Έχετε κανένα νέο; Εγω παίρνω τηλ. Και δεν απαντά κανείς. Λέτε να αποφάσισαν για ψυχοτεχνικά και υγειονομικά μαζί; Μακάρι...
Μάχιμος

Δημοσίευση από Μάχιμος »

Παίρνω και γω αλλά δεν το σηκώνει κανείς αλλα επιμένω... Δεν τα παρατάω.
PC

Δημοσίευση από PC »

Λοιπόν πήρα στο 7917 και μου είπε ότι έχουν βγάλει ανακοίνωση από χθες για υγειονομικά δευτέρα τρίτη. Του είπα ότι δεν βλέπω κάτι στο site και μου είπε ότι θα το κοιτάξει μήπως έχει "σκαλώσει". Τον ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση για ψυχοτεχνικά και μου είπε ότι δεν το γνωρίζει αυτός είναι υπεύθυνος για τους 725. Ο υπεύθυνος Για τους 50 είναι στο 7695 το οποίο όμως δεν το σηκώνουν. Τί να πω. Μακάρι να βγάλουν και για ψυχοτεχνικά...
ΖΙΑ

Δημοσίευση από ΖΙΑ »

Μου το κλείσανε! Κάνανε ότι δεν ακούγανε. Αχ...
bl

Δημοσίευση από bl »

http://www.fireservice.gr/pyr/site/home/Various/ptyxiouxoi_10_10_12/ptyxiouxoi_10_10_12.csp βγαλαν αυτό Πριν απο λίγο. Τι σημαίνει; Δεν βλέπω κάποια ανακοίνωση!
Μαχιμος

Δημοσίευση από Μαχιμος »

Δεύτερα Τρίτη καρτέλα και 23/10 ημέρα τρίτη πέρνανε επιτροπή, λογικά 24/10 &25/10 αθλήματα...
bl

Δημοσίευση από bl »

Τωρα μόλις είδα και την ανακοίνωση. Την βάλαν τώρα με χθεσινή ημερομηνία. Τουλαχιστον καλούν και τους τελευταίους νομικούς...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες