Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
EΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

Δημοσίευση από EΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ »

Νομίζω πως ναι...
La bomba

Δημοσίευση από La bomba »

buldog έγραψε:Ειδικός δεν είμαι ούτε εξυπνάκιας, αλλα είμαι ένας απο αυτούς που πέρασαν τα αθλήματα απο τους πρώτους χωρίς αναβολές και με δύσκολες για τότε καιρικές συνθήκες και έχουν περάσει τόσοι μήνες και είναι αδικαιολητο οι διαγωνιζόμενοι που είχαν τόσο χρόνο για να γυμναστούν να κόβονται- που σημαίνει οτι δεν τους ενδιαφέρει τόσο- οι δικηγόροι έχουν φτάση στην 85 θέση. Όσο για τους πολύτεκνους καλύτερα να διαγωνίζονταν μεταξύ τους και όχι να έπερναν τις θέσεις ατόμων που έχουν περισσότερα μόρια (μεταπτυχιακά, προυπηρεσία, κ. Α.) και έχουν ήδη δώσει αθλήματα. Κλείνοντας οπως σέβομαι τις γνώμες των άλλων και παρακολουθώ το φόρουμ απο την αρχή είναι δικαίωμά μου να εκφράζω την γνώμη μου είτε σου αρέσει έιτε όχι... :)

----Καταρχην συγχαρητηρια που περασες, δεν εχει σημασια αν εισαι απο τους πρωτους ή οχι, κι εγω περασα αρκετα νωρις την ολη διαδικασια με βροχες και χιονια (ουτε αυτο εχει βεβαια σημασια) και περιμενω μηνες να τελειωσουν επιτελους...

Για τις αναβολες που λες εχω πει απο την αρχη οτι θα επρεπε να μην υπαρχουν και οποιοι αδυνατουσαν να κοβονται...

Οπως ξερουμε ολοι που εχουμε διαγωνιστει τα αθληματα ειναι αρκετα απαιτητικα και αν καποιος δεν εχει γυμναστει ποτε στη ζωη του δεν ειναι δυνατο να τα περασει ολα με καποια περιοδο που θα ασχοληθει... Αρα δε θα πρεπει να λες οτι δεν ενδιαφερονται τα παιδια αυτα γιατι μπορει να μην μπορουνε να τα κανουν... Και ειδικα για τις κοπελες ειναι πολυ δυσκολα να τα περασουν!

Για τους πολυτεκνους που λες εχεις δικιο αλλα αυτο ισχυει σε ολες τις προκηρυξεις που γινονται... Ειναι πολυ αδικο να παιρνουν καποιον για οποιοδηποτε λογο εκτος των προσοντων που εχει και να μενουν εξω πιο ικανοι...

Τελος, ειπες κατι συγκεκριμενο στο προηγουμενο μνμ το οποιο και δεν τεκμηριωσες καθολου και αυτο σου ζητησα... Ειπες να παρουν λιγοτερους δικηγορους και οικονομολογους και να παρουν περισσοτερους απο αλλες κατηγοριες... Οπως λοιπον καταλαβαινεις σαν μορφωμενο παιδι που εισαι, οταν λες κατι πρεπει να το τεκμηριωνεις και αν εχεις δικιο θα το αναγνωρισουμε... Γιατι λες κατι τετοιο και απο ποιες κατηγοριες πιστευεις οτι επρεπε να παρουν περισσοτερους; Γιατι το επιχειρημα οτι οι δικηγοροι δε μπορουν να περασουν τα αθληματα και γι αυτο να παρουν απο αλλη κατηγορια δεν υπαρχει... Ολοι μας ειμαστε μορφωμενοι σε καποιο τομεα και πανω σε αυτο θα δουλεψουμε εκει... Γιατι αν θελουν δικηγορο ή οικονομολογο σε καποιο τμημα σιγουρα δε θα μπορεσει να τον αντικαταστησει καποιος απο αλλη κατηγορια! Σωστα; Αυτο σου ειπα εγω λοιπον, να διατυπωνεις την αποψη σου αλλα να την τεκμηριωνεις (εσυ ειπες τη γνωμη σου ετσι και λες αν καποιος πιστευει κατι αλλο να μου πει γιατι!) αν θες να τη λαμβανουμε σοβαρα... Εκτος και αν απλα θελεις να γραψεις κατι...

Ipomoni

Δημοσίευση από Ipomoni »

EΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ έγραψε:Και μετά και την σημερινή ανακοίνωση, κατά την οποία αποκλειστηκε η γυναίκα, συμπεραίνω πως πέρασαν και οι δυο άνδρες.
Ο άλλος δικηγόρος δεν εμφανίστηκε κάνω παιδιά, άρα τζίφος και με τους 2, το ξέρω απο χθες γιατι μου το είπε πυροσβέστης που ήταν εκεί... γιαυτο κάλεσαν χθες με νέα ανακοίνωση κι άλλους...

theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από theolvs »

Συμφωνα με την λογικη που αναφερθηκε πιο πανω συμφωνα με την οποια ειναι αδικο να μπαινουν ποολυτεκνοι, ειναι επισης αδικο να μπαινουν τριτεκνοι η ακομα και τεκνα θυματων εν υπηρεσια στο σωμα... Σωστα;
η λογικη αυτη δεν ειναι σωστη. Αν η προκυρηξη κατα καποιο τροπο σημιουργει αντιπαραθεση δεν σημαινει οτι φταινε τα ατομα που κανουν αιτηση γιατι θελουν να πανε για δουλεια...
La bomba

Δημοσίευση από La bomba »

theolvs έγραψε:Συμφωνα με την λογικη που αναφερθηκε πιο πανω συμφωνα με την οποια ειναι αδικο να μπαινουν ποολυτεκνοι, ειναι επισης αδικο να μπαινουν τριτεκνοι η ακομα και τεκνα θυματων εν υπηρεσια στο σωμα... Σωστα;
η λογικη αυτη δεν ειναι σωστη. Αν η προκυρηξη κατα καποιο τροπο σημιουργει αντιπαραθεση δεν σημαινει οτι φταινε τα ατομα που κανουν αιτηση γιατι θελουν να πανε για δουλεια...
Καταρχην δεν ειπε κανενας οτι φταινε τα ατομα που κανουν αιτηση για τιποτα... Ουτε οι πολυτεκνοι, ουτε οι τριτεκνοι, ουτε οι δικηγοροι που δε μπορουν να συμπληρωσουν, ουτε εκεινοι που παιρνουν αναβολη ακομα και αν δεν εχουν κατι σοβαρο καποιοι απο αυτους...

απλα ειπαμε οτι θα μπορουσαν αυτοι που βγαζουν την προκηρυξη, Εστω να εδιναν καποια παραπανω μορια π. Χ. Σε πολυτεκους απο τους αλλους και να ηταν στη γενικη Σειρα και να μην παιρνουν αποκλειστικα τριτεκνους ή πολυτεκνους που εχουν πολυ λιγοτερα μορια... Απλα να υπαρχει εξτρα μοριοδοτηση! Γιατι υπαρχουν παιδια στην τελικη που δεν ειναι τριτεκνοι ή πολυτεκνοι και εχουν πολυ μεγαλυτερη αναγκη απο καποιους πολυτεκνους...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

Θα παρακαλούσα να μείνετε εντός θέματος και να συζητάτε για πράγματα που αφορούν τις Δοκιμασίες, δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο να σβήνω μηνύματα
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Οι κενές θέσεις είναι 2 (Δικηγόροι) το παιδί που έδινε και πέρασε είναι οικονομολόγος και μάλιστα ο τελευταίος. Γράφει και στο φόρουμ (τάβλας) για όσους το διαβάζουν. Τώρα από τους δικηγόρους θυμίζω ότι υπάρχει ένας ακόμη που έχει πάρει αναβολή λόγω τραυματισμού στις 5/9 και ο οποίος θα δώσει κανονικά στις 3/10 ή 4/10 ή 5/10 μαζί με τους υπόλοιπους δικηγόρους. Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα περάσει τον ξέρω κιόλας και το θέλει πολύ άρα έχουμε 6 που φώναξαν για μια θέση και τέλος. Ετοιμαστείτε για ψυχοτεχνικά 5 με 10 /10 και μέσα με τέλη Οκτώμβρη Θεού Θέλοντος Σχολή. Τους συναδελφικούς (πλέον) χαιρετισμούς σε όλους όσους κάνουν τόσους μήνες υπομονή.
Πότε μην μετανιώνεις..
Μηχανικός

Δημοσίευση από Μηχανικός »

buldog έγραψε:Ειδικός δεν είμαι ούτε εξυπνάκιας, αλλα είμαι ένας απο αυτούς που πέρασαν τα αθλήματα απο τους πρώτους χωρίς αναβολές και με δύσκολες για τότε καιρικές συνθήκες και έχουν περάσει τόσοι μήνες και είναι αδικαιολητο οι διαγωνιζόμενοι που είχαν τόσο χρόνο για να γυμναστούν να κόβονται- που σημαίνει οτι δεν τους ενδιαφέρει τόσο- οι δικηγόροι έχουν φτάση στην 85 θέση. Όσο για τους πολύτεκνους καλύτερα να διαγωνίζονταν μεταξύ τους και όχι να έπερναν τις θέσεις ατόμων που έχουν περισσότερα μόρια (μεταπτυχιακά, προυπηρεσία, κ. Α.) και έχουν ήδη δώσει αθλήματα. Κλείνοντας οπως σέβομαι τις γνώμες των άλλων και παρακολουθώ το φόρουμ απο την αρχή είναι δικαίωμά μου να εκφράζω την γνώμη μου είτε σου αρέσει έιτε όχι... :)

όσο για την αναμονή 9 μηνών σχεδόν που έχω υποστεί και εγώ απο τα αγωνίσματα... Ναι μου τη σπάει πολύ. Μακάρι να μπορούσαν όλα τα παιδιά να περάσουν αλλά δε γίνεται. Περίμενα και εγώ οτι οι περισσότεροι άντρες μετά απο τόσο καιρό θα τα έχουν για πλάκα... Αλλά δε ξέρω τίποτα για τη ζωή τους οπότε προσπαθώ να μην τους κρίνω 100%! Ξέρω οτι θές πολύ να τελειώνουμε... Πίστεψε με και εγώ... Αλλά μην ακυρώνουμε προσπάθειες ανθρώπων που δεν ξέρουμε! Άντε Η ουρά έμεινε

Παρατήρηση: Το μήνυμα σου επεξεργάστηκε, διότι δεν έχει σχέση με τον τίτλο του θέματος.Greek_Army

Όσα και να στείλεις αν το περιεχόμενο των μηνυμάτων δεν σχετίζονται με τον τίτλο του θέματος δεν θα στα δημοσιεύω

nik0span
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από nik0span »

Αλέξανδρος έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,
με την υπομονή να έχει εξαντληθεί εδώ και μήνες, είμαι στη δυσάρεστη θέση να προσθέσω ακόμη δύο κενές θέσεις στις εναπομείναντες ανοιχτές για την προκήρυξη.
Είναι η δική μου θέση (Πληροφορικός) και η θέση του Χημικού Μηχανικού που πέρασε στα αγωνίσματα προχτές. Παραιτούμαστε του διορισμού γιατί δεν επιθυμούμε σε καμία περίπτωση να ενταχθούμε σε ένα σώμα που η προχειρότητα φαίνεται κάθε μέρα σε όλο της το μεγαλείο. Να το χαίρονται το σώμα αυτοί που το έφτιαξαν. Εμείς θα συνεχίσουμε τον καθημερινό μας αγώνα, γνωρίζοντας ότι χάσαμε ένα σίγουρο μεροκάματο, αλλά τουλάχιστον, δε θα έχουμε τον κάθε ανίκανο στο κεφάλι μας.
Καλύτερα άνεργοι με αξιοπρέπεια, παρά να υπηρετήσουμε αυτό το μπάχαλο.
Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους και συγνώμη που σας προσθέτουμε μερικές ακόμη ημέρες για να καλυφτούν οι θέσεις μας.
ΥΓ. Καλό είναι ο επόμενος Πληρ/κός να αρχίσει προπόνηση
Αλέξανδρε, αν φυσικά θέλεις να μας πληροφορήσεις, τελικά η απόφασή σας ισχύει; Ρωτάω για να γνωρίζουμε οι επόμενοι αν υπάρχει πιθανότητα να κληθούμε.

Ευχαριστώ

Guest

Δημοσίευση από Guest »

Κατά τη γνώμη μου δεν μπορούμε να λαμβάνουμε υπόψη καθετι που γράφεται εδώ μέσα από τον οποιοδήποτε. Ειδικά αν δημιουργεί άγχος, αγωνία και ελπίδες σε ανθρώπους που ελπίζουν σε μια δουλεία. Καλό είναι να περιμένουμε όλοι μόνο τα επίσημα αποτελέσματα και κατά τη γνώμη μου όσο είναι εφικτό να διατηρούμε μια αλφα φυσική κατάσταση ειδικά όσοι είμαστε πολύ κοντά στην σειρά.

Μην ξεχνάμε πως οι διαδικασίες δεν ολοκληρώνονται με τα ψυχοτεχνικά τεστ και όχι με τις αθλητικές δοκιμασίες.

Τέλος πρίν κατηγορήσουμε το ΠΣ για ανικανότητα ας σκεφτούμε όλοι πως αντίστοιχοι διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ για υπηρεσίες του δημοσίου διαρκούν έως και 5 έτη έως την ημέρα διορισμού, χωρίς καμία ενημέρωση.

Συνεπώς κατά τη γνώμη μου ας κρατηθούμε όλοι σε μια καλή φυσική κατάσταση έως και την ολοκλήρωση και των ψυχοτεχνικών και βλέπουμε.

Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Giannis84 »

nik0span έγραψε:Αλέξανδρε, αν φυσικά θέλεις να μας πληροφορήσεις, τελικά η απόφασή σας ισχύει; Ρωτάω για να γνωρίζουμε οι επόμενοι αν υπάρχει πιθανότητα να κληθούμε.

Ευχαριστώ

Νομιζω οτι δεν θα πρεπε να αποκταμε φρουδες ελπιδες απο κατι που λεγεται ανωνυμα σε ενα φορουμ. Ακομα και να ισχυουν ολα οσα λεει ο Αλεξανδρος παντως ποτε δεν μαθαμε ποιος ειναι ο τεταρτος πληροφορικος που περασε ωστε να ξερουμε ποιοι θα ειναι οι επομενοι (αν υπαρξουν τετοιοι που προσωπικα αμφιβαλλω) που θα κληθουν.
Μηχανικός

Κάτι νεότερο εμφανίστηκε για όσους δεν το είδαν... Άντε να δούμε... Μήπως επισπευθεί η διαδικασία... Και τελειώσουν τα αθλήματα την επόμενη εβδομάδα επιτέλουςΕικόνα http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c215602/attach/diorthosi%2021_09_2012__el_GR.pdf

Καλαμποκι

Δημοσίευση από Καλαμποκι »

Του ''Αλέξανδρου'' του φάνηκε τρομέρα έξυπνο και φοβερά αστείο το να παίξει με την αγωνία δεκάδων παιδιών που περιμένουν μήπως και περάσουν. Ας γελάσουμε ολοι μαζι λοιπόν με το ταλέντο του!
Μηχανικός

Καλαμποκι έγραψε:Του ''Αλέξανδρου'' του φάνηκε τρομέρα έξυπνο και φοβερά αστείο το να παίξει με την αγωνία δεκάδων παιδιών που περιμένουν μήπως και περάσουν. Ας γελάσουμε ολοι μαζι λοιπόν με το ταλέντο του!

Εικόνα

Μάριος

Δημοσίευση από Μάριος »

Παιδιά, τι έγινε σήμερα; Ποιοι είναι αυτοί που αποκλείστηκαν;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες