Αποτελέσματα Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
georgeo
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από georgeo »

ΣΤΕΛΙΟΣ 83 έγραψε:Παιδες εχω να προτεινω κατι, πιστευω πως οι περισσοτεροι εδω εχουμε Φεισμπουκ. Αν θελετε και συμφωνειται μπορουμε ολοι να γραψουμε το ονομα μας εδω και να γινουμε φιλοι και να κανονισουμε κατι απο κει. Επισης υπαρχει ηδη μια σελιδα, εδω και καιρο οποιος θελει γραφει! http://www.facebook.com/groups/265636113502920/
Στελλιο μπηκα (george papas) πρεπει να με δεκτεις στην ομαδα.
ΤΟΜΥΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΥΣ »

Στελιο και εγω μπηκα χρυσοστομος μιαριτησ
ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ »

chris85 έγραψε:
ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ έγραψε:Εννοεται και θα το κυνηγησουμε νομικα και το σιγουρο ειναι οτι θα δικαιωθουμε! Αλλα να ξερουμε οτι η δικαιωση ερχεται μετα απο χρονια! Γιατι θα εχουμε αναβολες και διαφορα αλλα! Αλλα εχουμε καιρο μεχρι να μπουμε σε τετοιες διαδικασιες! Τωρα τι κανουμε ειναι το θεμα! Εγω λεω να μαζευτουμε οσοι μπορουμε και να παμε στο αρχηγειο να ρωτησουμε η οποιος εχει καποιο βουλευτη γνωστο να του πει να κανει μια ερωτηση στη Βουλη ωστε να εχουμε μια νεοτερη απαντηση! Το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να ειμαστε ενωμενοι! Οσο πιο πολλοι τοσο καλυτερα! Και γιατι οχι να μην κανουμε κατι οπως οι επιτυχοντες στον διαγωνισμο των αξιωματικων! Να δουμε τελικα ποσοι ειμαστε εδω μεσα και να ενημερωσουμε και αλλους που δε ξερουν για το φορουμ! Προσωπικα ξερω 5-6 ατομα που δεν μπαινουν και ειναι και σε ψηλες θεσεις!

Η άποψή μου είναι πως καλύτερα να αφήσετε τους βουλευτές και τους πολιτικούς εκτός. Οι αποφάσεις των δικαστηρίων και ειδικά των Διοικητικών δικαστηρίων βγαίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα μιας και δεν έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας. Άσε που μπορεί η απόφαση του Δικαστηρίου να μην είναι Εφέσιμη οπότε η Διαδικασία να τελειώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα και η δικαίωση να έρθει γρηγορότερα. Μην μασάτε. Ξέρουν πολύ Καλά πως θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν άμα διανοηθούν να σταματήσουν τις διαδικασίες πρόσληψης. Δεν θα τολμήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο γιατί μετά θα Μαζεύουν Προσφυγές και θα τρέχουν σε δικαστήρια. Οργανωθείτε και Απατήστε μια καλύτερη πληροφόρηση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση εσείς είστε σε θέση ισχύος και όχι αυτοί.

μακαρι να βρεθει αλλη λυση και να μην χρειαστει να βρουμε βουλευτη για να κανει μια ερωτηση! Επειδη γνωριζω φιλων μου δικαστικες υποθεσεις με το πυροσβεστικο σωμα με την προκυρηξη που ειχε βγει το 2003 ακομη δεν εχουν κατι οριστικο τους πηγαιναν απο αναβολη σε αναβολη! Εχουν δικαιωθει απο το ΣτΕ αλλα ακομη δεν εχει βγει κατι οριστικο για αυτους!

Φιλε στελιο η ομαδα ειναι κλειστη! Να φτιαξει ρε παιδια ενας μια ομαδα ναι μεν να ειναι κλειστη αλλα να γραφει για την προκυρηξη κανονικα π. Χ επιτυχοντες πυροσβεστες 2012, μπορει να βρεθουνε και αλλοι απο το φεισμουκ!
ΣΤΕΛΙΟΣ 83
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από ΣΤΕΛΙΟΣ 83 »

Παιδια χιλια συγνωμη η ομαδα που εβαλα πριν ειναι κλειστη. Αυτη που την εφτιαξε δεν ασχολειται. Εφτιαξα μια ομαδα, εδω το λινκ:
http://www.facebook.com/groups/392436544162888/ μπειτε και καλεσε οσους ξερετε. Και να δουμε τι θα κανουμε.
dimitris84

Δημοσίευση από dimitris84 »

ΣΤΕΛΙΟΣ 83 έγραψε:Παιδια χιλια συγνωμη η ομαδα που εβαλα πριν ειναι κλειστη. Αυτη που την εφτιαξε δεν ασχολειται. Εφτιαξα μια ομαδα, εδω το λινκ:
http://www.facebook.com/groups/392436544162888/ μπειτε και καλεσε οσους ξερετε. Και να δουμε τι θα κανουμε.
εκανα και εγω αιτημα για το γκρουπ. Βλαχακης δημητριος
Άβαταρ μέλους
jali
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από jali »

Ειχα κανει και γω μια. Εδω https://www.facebook.com/725DokimoiPyrosvestes

Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από gate21ss »

Βγάλανε σήμερα αποτελέσματα για τους χειριστές ελικοπτέρων , τα οποία υπάρχουν από τις 12/9 και στα οποία αναφέρονται μόνο οι απορριπτέοι.

Ότι να 'ναι!
dam

Δημοσίευση από dam »

Ε κατι ειναι και αυτο. Για μας ομως Τιποτα... Λετε να ειναι αυριο η τυχερη μας μερα και να εχουμε νεα; Ολα γυρω μας προχωρανε. Κατι μπορει να γινει και για εμας!

ΣΤΕΛΙΟΣ 83
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Αυτο καλο ειναι! Μηπως ασχοληθουν και με μας!
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Παιδια ειμαι καγω μεσα πριν της 31οκτ. Μη περιμενετε τιποτα Το θεμα ειναι μετα να το τρεξουν το θεμα γρηγορα
Άβαταρ μέλους
aek21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από aek21 »

Παιδες τι κανουμε τπτ ακομα ετσι. Τι λετε θα ειναι μηνας εξελιξεων η μια απο τα ιδια. Ειμαι αισιοδοξος ρε μαγκες αλλα γενικα δεν βλεπω να κινειται τπτ, ολο να κοψουμε κοιτανε απο παντου. Ελπιζω να γινει κατι να ζεσταθουμε λιγο.
νεος

Δημοσίευση από νεος »

Χθες Τελειώσαν Τα αγωνίσματα των αξιωματικών απο δώ και πέρα πέρνουμε σειρά εμείς δε θα τα μπλέκαν και τα δύο μαζί...
GeorgeKriti

Δημοσίευση από GeorgeKriti »

Βγηκαν οι οριστικοι πινακες για τους 725
ΣΤΕΛΙΟΣ 83
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Επιτελους βγηκαν.

Άβαταρ μέλους