Στελλιο μπηκα (george papas) πρεπει να με δεκτεις στην ομαδα.ΣΤΕΛΙΟΣ 83 έγραψε:Παιδες εχω να προτεινω κατι, πιστευω πως οι περισσοτεροι εδω εχουμε Φεισμπουκ. Αν θελετε και συμφωνειται μπορουμε ολοι να γραψουμε το ονομα μας εδω και να γινουμε φιλοι και να κανονισουμε κατι απο κει. Επισης υπαρχει ηδη μια σελιδα, εδω και καιρο οποιος θελει γραφει! http://www.facebook.com/groups/265636113502920/
Αποτελέσματα Πυροσβεστικής (2012)
μακαρι να βρεθει αλλη λυση και να μην χρειαστει να βρουμε βουλευτη για να κανει μια ερωτηση! Επειδη γνωριζω φιλων μου δικαστικες υποθεσεις με το πυροσβεστικο σωμα με την προκυρηξη που ειχε βγει το 2003 ακομη δεν εχουν κατι οριστικο τους πηγαιναν απο αναβολη σε αναβολη! Εχουν δικαιωθει απο το ΣτΕ αλλα ακομη δεν εχει βγει κατι οριστικο για αυτους!chris85 έγραψε:ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ έγραψε:Εννοεται και θα το κυνηγησουμε νομικα και το σιγουρο ειναι οτι θα δικαιωθουμε! Αλλα να ξερουμε οτι η δικαιωση ερχεται μετα απο χρονια! Γιατι θα εχουμε αναβολες και διαφορα αλλα! Αλλα εχουμε καιρο μεχρι να μπουμε σε τετοιες διαδικασιες! Τωρα τι κανουμε ειναι το θεμα! Εγω λεω να μαζευτουμε οσοι μπορουμε και να παμε στο αρχηγειο να ρωτησουμε η οποιος εχει καποιο βουλευτη γνωστο να του πει να κανει μια ερωτηση στη Βουλη ωστε να εχουμε μια νεοτερη απαντηση! Το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να ειμαστε ενωμενοι! Οσο πιο πολλοι τοσο καλυτερα! Και γιατι οχι να μην κανουμε κατι οπως οι επιτυχοντες στον διαγωνισμο των αξιωματικων! Να δουμε τελικα ποσοι ειμαστε εδω μεσα και να ενημερωσουμε και αλλους που δε ξερουν για το φορουμ! Προσωπικα ξερω 5-6 ατομα που δεν μπαινουν και ειναι και σε ψηλες θεσεις!
Η άποψή μου είναι πως καλύτερα να αφήσετε τους βουλευτές και τους πολιτικούς εκτός. Οι αποφάσεις των δικαστηρίων και ειδικά των Διοικητικών δικαστηρίων βγαίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα μιας και δεν έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας. Άσε που μπορεί η απόφαση του Δικαστηρίου να μην είναι Εφέσιμη οπότε η Διαδικασία να τελειώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα και η δικαίωση να έρθει γρηγορότερα. Μην μασάτε. Ξέρουν πολύ Καλά πως θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν άμα διανοηθούν να σταματήσουν τις διαδικασίες πρόσληψης. Δεν θα τολμήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο γιατί μετά θα Μαζεύουν Προσφυγές και θα τρέχουν σε δικαστήρια. Οργανωθείτε και Απατήστε μια καλύτερη πληροφόρηση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση εσείς είστε σε θέση ισχύος και όχι αυτοί.
Φιλε στελιο η ομαδα ειναι κλειστη! Να φτιαξει ρε παιδια ενας μια ομαδα ναι μεν να ειναι κλειστη αλλα να γραφει για την προκυρηξη κανονικα π. Χ επιτυχοντες πυροσβεστες 2012, μπορει να βρεθουνε και αλλοι απο το φεισμουκ!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 20
Παιδια χιλια συγνωμη η ομαδα που εβαλα πριν ειναι κλειστη. Αυτη που την εφτιαξε δεν ασχολειται. Εφτιαξα μια ομαδα, εδω το λινκ:
http://www.facebook.com/groups/392436544162888/ μπειτε και καλεσε οσους ξερετε. Και να δουμε τι θα κανουμε.
http://www.facebook.com/groups/392436544162888/ μπειτε και καλεσε οσους ξερετε. Και να δουμε τι θα κανουμε.
εκανα και εγω αιτημα για το γκρουπ. Βλαχακης δημητριοςΣΤΕΛΙΟΣ 83 έγραψε:Παιδια χιλια συγνωμη η ομαδα που εβαλα πριν ειναι κλειστη. Αυτη που την εφτιαξε δεν ασχολειται. Εφτιαξα μια ομαδα, εδω το λινκ:
Βγάλανε σήμερα αποτελέσματα για τους χειριστές ελικοπτέρων , τα οποία υπάρχουν από τις 12/9 και στα οποία αναφέρονται μόνο οι απορριπτέοι.
Ότι να 'ναι!
Ότι να 'ναι!
Ε κατι ειναι και αυτο. Για μας ομως Τιποτα... Λετε να ειναι αυριο η τυχερη μας μερα και να εχουμε νεα; Ολα γυρω μας προχωρανε. Κατι μπορει να γινει και για εμας!
-
- Υποδεκανέας
Αυτο καλο ειναι! Μηπως ασχοληθουν και με μας!
Παιδια ειμαι καγω μεσα πριν της 31οκτ. Μη περιμενετε τιποτα Το θεμα ειναι μετα να το τρεξουν το θεμα γρηγορα
Παιδες τι κανουμε τπτ ακομα ετσι. Τι λετε θα ειναι μηνας εξελιξεων η μια απο τα ιδια. Ειμαι αισιοδοξος ρε μαγκες αλλα γενικα δεν βλεπω να κινειται τπτ, ολο να κοψουμε κοιτανε απο παντου. Ελπιζω να γινει κατι να ζεσταθουμε λιγο.
Χθες Τελειώσαν Τα αγωνίσματα των αξιωματικών απο δώ και πέρα πέρνουμε σειρά εμείς δε θα τα μπλέκαν και τα δύο μαζί...
-
- Υποδεκανέας
Επιτελους βγηκαν.
Πω πηγα πολυ πισω, προτιμω τον πρωτο πινακα 
τη μαχαιρια ηταν αυτη... !

τη μαχαιρια ηταν αυτη... !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 7 επισκέπτες