Στρατονομία - Δόκιμοι Έφεδροι Αξιωματικοί

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
johnny_b

Δημοσίευση από johnny_b »

Εικόνα Έχω μια απορία! Μπορώ να πάω Στρατονομία και να γίνω Δόκιμος; Υπάρχει αυτή η δυνατότητα;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεια σας!jonny b μπορεις να πας σαν δοκιμος στην στρατονομια αλλα περνουν σπανια στρατονομους (δεν ξερω ακριβως καθε ποσο.) Παντως εγω τωρα ειμαι ΥΕΑ και με ειδικοτητα στρατονομου και περιμενω πως και πως για να ορκιστω!

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Απλα θελω να μαθω αν οι δοκιμοι στρατονομοι εχουν καποιο ξεχωριστο διακριτικο (οπως οι οικονομικοι ας πουμε την μελλισα)... αν ξερει κανεις παρακαλω να μου απαντησει συντομα! :)
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Μια ερώτηση ακόμα. Χρειάζεται να περάσω ΥΕΑ για να μπω στην στρατονομία;(τι θα πρέπει να απαντήσω όταν έρθει η στιγμή) ;
Tasos

Δημοσίευση από Tasos »

Κύριοι,

Αφού παρακολούθησα τη συζήτηση και τις διάφορες επισημάνσεις, δεν έλαβα μια ξεκάθαρη απάντηση για το πως μπορεί κάποιος να υπηρετήσει ως δόκιμος στρατονόμος. Θα περάσει πρώτα την εκπαίδευση στο ΚΕΣΝ και μετά θα δηλώσει; Θα τον επιλέξουν. Θέλω να υπηρετήσω 14 μήνες ως δόκιμος αλλά ως στρατονόμος.

Σας ευχαριστώ πολύ.

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Tasos έγραψε:Κύριοι, Αφού παρακολούθησα τη συζήτηση και τις διάφορες επισημάνσεις, δεν έλαβα μια ξεκάθαρη απάντηση για το πως μπορεί κάποιος να υπηρετήσει ως δόκιμος στρατονόμος. Θα περάσει πρώτα την εκπαίδευση στο ΚΕΣΝ και μετά θα δηλώσει; Θα τον επιλέξουν. Θέλω να υπηρετήσω 14 μήνες ως δόκιμος αλλά ως στρατονόμος.

Σας ευχαριστώ πολύ.
Απο οποιοδηποτε ΚΕ Πεζικου, ΣΕΑΠ και εκει παρε τηλεφωνο το βισμα σου να σου δωσει ενδειξη ΣΝ, μετα θα απς ΚΕΣΝ για να κανεις εκπαιδευση και να γινεις ΣΝ και απο κει Μοναδα.

Kotsos

Δημοσίευση από Kotsos »

Παιδια μπορει ενας ΔΕΑ να παει στρατονομια?
Άβαταρ μέλους
Stauros
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Stauros »

Ναι, αλλα σε διαλεγουν αυτοι, πρεπει να εχεις βγαλει καποιες συγκεκριμενες για να πας, πχ γυμναστικη ακαδιμια
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες