Στρατονομία - Δόκιμοι Έφεδροι Αξιωματικοί

Γεια σας!jonny b μπορεις να πας σαν δοκιμος στην στρατονομια αλλα περνουν σπανια στρατονομους (δεν ξερω ακριβως καθε ποσο.) Παντως εγω τωρα ειμαι ΥΕΑ και με ειδικοτητα στρατονομου και περιμενω πως και πως για να ορκιστω!
Απλα θελω να μαθω αν οι δοκιμοι στρατονομοι εχουν καποιο ξεχωριστο διακριτικο (οπως οι οικονομικοι ας πουμε την μελλισα)... αν ξερει κανεις παρακαλω να μου απαντησει συντομα! :)
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Μια ερώτηση ακόμα. Χρειάζεται να περάσω ΥΕΑ για να μπω στην στρατονομία;(τι θα πρέπει να απαντήσω όταν έρθει η στιγμή) ;
Κύριοι,
Αφού παρακολούθησα τη συζήτηση και τις διάφορες επισημάνσεις, δεν έλαβα μια ξεκάθαρη απάντηση για το πως μπορεί κάποιος να υπηρετήσει ως δόκιμος στρατονόμος. Θα περάσει πρώτα την εκπαίδευση στο ΚΕΣΝ και μετά θα δηλώσει; Θα τον επιλέξουν. Θέλω να υπηρετήσω 14 μήνες ως δόκιμος αλλά ως στρατονόμος.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Αφού παρακολούθησα τη συζήτηση και τις διάφορες επισημάνσεις, δεν έλαβα μια ξεκάθαρη απάντηση για το πως μπορεί κάποιος να υπηρετήσει ως δόκιμος στρατονόμος. Θα περάσει πρώτα την εκπαίδευση στο ΚΕΣΝ και μετά θα δηλώσει; Θα τον επιλέξουν. Θέλω να υπηρετήσω 14 μήνες ως δόκιμος αλλά ως στρατονόμος.
Σας ευχαριστώ πολύ.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Απο οποιοδηποτε ΚΕ Πεζικου, ΣΕΑΠ και εκει παρε τηλεφωνο το βισμα σου να σου δωσει ενδειξη ΣΝ, μετα θα απς ΚΕΣΝ για να κανεις εκπαιδευση και να γινεις ΣΝ και απο κει Μοναδα.Tasos έγραψε:Κύριοι, Αφού παρακολούθησα τη συζήτηση και τις διάφορες επισημάνσεις, δεν έλαβα μια ξεκάθαρη απάντηση για το πως μπορεί κάποιος να υπηρετήσει ως δόκιμος στρατονόμος. Θα περάσει πρώτα την εκπαίδευση στο ΚΕΣΝ και μετά θα δηλώσει; Θα τον επιλέξουν. Θέλω να υπηρετήσω 14 μήνες ως δόκιμος αλλά ως στρατονόμος.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Ναι, αλλα σε διαλεγουν αυτοι, πρεπει να εχεις βγαλει καποιες συγκεκριμενες για να πας, πχ γυμναστικη ακαδιμια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες