Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
LagKon

Δημοσίευση από LagKon »

Καλησπέρα παιδιά, το Νοέμβριο παρουσιάζομαι στο Πυροβολικό Θήβας, και συγκεκριμένα στο σώμα Έρευνας Πληροφορικής. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να δηλώσω να μπω στις Ειδικές Δυνάμεις (συγκεκριμένα στα αλεξίπτωτα) ή επειδή μου έχουν δώσει "ειδικότητα" δεν γίνεται;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από D.Y.K »

LagKon έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, το Νοέμβριο παρουσιάζομαι στο Πυροβολικό Θήβας, και συγκεκριμένα στο σώμα Έρευνας Πληροφορικής. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να δηλώσω να μπω στις Ειδικές Δυνάμεις (συγκεκριμένα στα αλεξίπτωτα) ή επειδή μου έχουν δώσει "ειδικότητα" δεν γίνεται;

Μην μπερδεύεσαι, δεν παίζει ρόλο η ειδικότητα και δεν θα έχεις και ειδικότητα τις πρώτες μέρες που θα είσαι στο κέντρο.

Μπορείς κανονικά να καταταχθείς στις Ειδικές Δυνάμεις και κατ'επέκταση στα Αλεξίπτωτα.

Για τους Αλεξιπτωτιστές υπάρχουν αντίστοιχα θέματα τα οποία μπορείς να διαβάσεις Εικόνα

LagKon

Δημοσίευση από LagKon »

Ευχαριστώ D.Y.K για την άμεση απάντηση. Καλή θητεία σε όσους μπαίνουν
mike20173
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mike20173 »

Γεια σας παιδια... θελω να σας κανω μια ερωτηση αν μπορειτε να με βοηθησετε... τον αλλο μηνα μπενω φανταρος πεζικο ειμαι απο Ροδο γινεται με καποιο τροπο μολις γυρισω απο το κεντρο μα παω αμφοιβιους?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από D.Y.K »

mike20173 έγραψε:Γεια σας παιδια... Θελω να σας κανω μια ερωτηση αν μπορειτε να με βοηθησετε... Τον αλλο μηνα μπενω φανταρος πεζικο ειμαι απο Ροδο γινεται με καποιο τροπο μολις γυρισω απο το κεντρο μα παω αμφοιβιους;

Ναι γίνεται.

sugar96

Δημοσίευση από sugar96 »

Γεια σας ειμαι απο Ροδο και φετος τελειωσα το σχολειο και ειχα αργησει να κανω τα χαρτια του στρατου (τα εκανα ιουνιο) με αποτελεσμα να υποστω 1 μηνα φυλακη την οποια εχω πληρωσει ηδη. Ειχα δηλωσει ειδικες δυναμεις αλλα πριν μια εβδομαδα πηρα τηλεφωνο στην στρατολογια στη Συρο και μου ειπα οτι παω ναυτικο. Ομως ενας φιλος (αλεξιπτωτηστης) μου ειπε πως οτι και να δηλωσω δεν ισχυει και οτι οταν παρουσιαστω στο κεντρο θα ερθει μια ομαδα απο τι ειδικες δυναμεις και θα ρωτησουν ποιοι θελουν να πανε και μετα τους περνουν για τεστ.Ισχυει αυτο;

panoska

Δημοσίευση από panoska »

Καλησπερα παιδια... Οταν πηγα στη στρατολογια να παρω αναβολη λογω σπουδων δεν ειχα δηλωσει ειδικες δυναμεις, τωρα ομως Που θα παω να κοψω την αναβολη γινεται να το δηλωσω ή μια και καλη μεσα οταν μπω και ερθει κλιμακιο θα το πω;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από Greek_Army »

sugar96 έγραψε:Γεια σας ειμαι απο Ροδο και φετος τελειωσα το σχολειο και ειχα αργησει να κανω τα χαρτια του στρατου (τα εκανα ιουνιο) με αποτελεσμα να υποστω 1 μηνα φυλακη την οποια εχω πληρωσει ηδη. Ειχα δηλωσει ειδικες δυναμεις αλλα πριν μια εβδομαδα πηρα τηλεφωνο στην στρατολογια στη Συρο και μου ειπα οτι παω ναυτικο. Ομως ενας φιλος (αλεξιπτωτηστης) μου ειπε πως οτι και να δηλωσω δεν ισχυει και οτι οταν παρουσιαστω στο κεντρο θα ερθει μια ομαδα απο τι ειδικες δυναμεις και θα ρωτησουν ποιοι θελουν να πανε και μετα τους περνουν για τεστ.Ισχυει αυτο;

Όχι δεν ισχύει, αν όντως είσαι στα μητρώα του Πολεμικού Ναυτικό δεν θα μπορεί να υπηρετήσεις στις Ειδικές Δυνάμεις.

panoska έγραψε:Καλησπερα παιδια... Οταν πηγα στη στρατολογια να παρω αναβολη λογω σπουδων δεν ειχα δηλωσει ειδικες δυναμεις, τωρα ομως Που θα παω να κοψω την αναβολη γινεται να το δηλωσω ή μια και καλη μεσα οταν μπω και ερθει κλιμακιο θα το πω;

Γίνεται.
vagg23
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από vagg23 »

Καλησπέρα σήμερα κοίταξα στο site τις στρατολογίας και μου λέει Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2014 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 128/2014 την 13/11/2014 σεΚέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ) .

Έχετε επιλεγεί Υγειονομικό.

Εγώ θέλω να υπηρετήσω στα αλεξίπτωτα αλλά επειδή έχω ένα πρόβλημα Αντί για 7 έλξεις βγάζω 3 και με κόψουν Είναι δυνατόν να υπηρετήσω σαν πεζοναύτης; Είναι ακόμη στις ειδικές δύναμης και ποια είναι τα αθλητικά κριτήρια; Ευχαριστώ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Στα παρακάτω θέματα θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Αθλήματα για κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις
Πεζοναύτες: Ανήκουν στις Ειδικές Δυνάμεις;

Η ενότητα των Ειδικών Δυνάμεων έχει αρκετά ενδιαφέροντα θέματα, αφιέρωσε λίγο χρόνο στο να ψάξεις και είμαι σίγουρος πως θα βρεις αυτά που χρειάζεσαι.
vagg23
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από vagg23 »

Μιας και μου απάντησες σε τόσο γρήγορα θα ήθελα να μου απάντησης στην ερώτηση Αν με κόψουν από τα αλεξίπτωτα θα μπορέσω να πάω πεζοναύτης;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ναι.
sugar96

Δημοσίευση από sugar96 »

Δηλαδη δεν μπορω να κανω καμια ενεργεια ωστε να μπω ειδικες δυναμεις?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

sugar96 έγραψε:Δηλαδη δεν μπορω να κανω καμια ενεργεια ωστε να μπω ειδικες δυναμεις;

Όχι, εκτός και αν έχεις πολύ μεγάλο βύσμα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
earendil
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από earendil »

vagg23 έγραψε:Μιας και μου απάντησες σε τόσο γρήγορα θα ήθελα να μου απάντησης στην ερώτηση Αν με κόψουν από τα αλεξίπτωτα θα μπορέσω να πάω πεζοναύτης;

Ναι.

Greek army, είσαι σίγουρος ότι οι κομμένοι αλεξ/στες πάνε πεζοναύτες και όχι αποκλειστικά σε ΜΑΚ ή ΛΟΚ?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες