Μειωμένη θητεία - Προστάτες οικογένειας
Καλημέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το αν δικαιούμαι μειωμένη θητεία. Είναι λίγο μπερδεμένα ωστόσο τα πράγματα με την οικογένειά μου.
Την επιμέλεια για μένα και τα 3 αδέρφια μου την έχει η γιαγιά μου η οποία είναι Ανίκανη Για εργασία και 67 ετών. Έχω έναν μεγαλύτερο αδερφό, ο οποίος όμως έχει 67% αναπηρία.
Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
Την επιμέλεια για μένα και τα 3 αδέρφια μου την έχει η γιαγιά μου η οποία είναι Ανίκανη Για εργασία και 67 ετών. Έχω έναν μεγαλύτερο αδερφό, ο οποίος όμως έχει 67% αναπηρία.
Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 71
Στείλε ένα email στο ges_dsl@stratologia.gr γιατί ο νόμος αναφέρεται αποκλειστικά σε γονείς.
Καλησπέρα σήμερα έκοψα την αναβολή μου και θα ήθελα να ρωτήσω αν δικαιουμε μειωμένη θητεία στους 8 μήνες, έχω χάσει τον πατέρα μου από τότε που γεννήθηκα, έχω και μια μεγαλύτερη αδερφή η οποία παντρεύτηκε πρόσφατα και επίδη διάβασα "Ο μόνος ή μεγαλύτερος γιός θανόντος γονέα ή άγαμης μητέρας, εφόσον δεν έχουν άλλο ικανό για κάθε εργασία ενήλικο τέκνο" γιαυτο και ρωταω.
ευχαριστώ Εκ τον Προτέρων.
ευχαριστώ Εκ τον Προτέρων.
-
- Στρατηγός
Δικαιούσαι.
Καλημέρα. Να ρωτήσω κι εγώ. Εχω χάσει κι εγώ τον πατέρα μου από τότε που γεννήθηκα. Είμαι μοναχοπαίδι στην οικογένεια, αλλά η μάνα μου παντρέυτηκε ξανά έναν άλλο άντρα, όταν ήμουν περίπου 13. Δικαιούμαι;
Καλησπέρα, ο πατέρας μου έχει πεθάνει, όπως και ο μεγαλύτερος μου αδερφός ο οποίος όμως είχε πάει στρατό, η μαμά μου ξαναπαντρεύτηκε αλλά έχει χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, η μεγαλύτερή μου αδερφή χώρισε πρόσφατα. Δικαιούμαι μειωμένη θητεία; Αν ναι περίπου πόσο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα, ο πατέρας μου έχει πεθάνει και η μάνα μου είναι ανύπαντρη χήρα, έχω άλλη μια αδερφή 18 ετών.Στο στρατολογικό γραφείο που πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω τα δικαιολογιτικά μου είπαν πως χρειάζεται πιστοποιητικό οικογεν κατάστασης, μετά την κατάταξη.
Αυτό σημαίνει πως πρέπει να πάρω τα χαρτιά μαζί μου τη μέρα που θα παρουσιαστώ;
Αυτό σημαίνει πως πρέπει να πάρω τα χαρτιά μαζί μου τη μέρα που θα παρουσιαστώ;
Καλημέρα σας θα ήθελα να ρωτίσω αμα έχω δικαίωμα να μπω στα Ο. Υ. Κ ή εστω στις ειδικές δύναμεις, ο πατέρας μου έχει πεθάνει εδώ και 10 χρονια.
Ευχαριστώ...
Ευχαριστώ...
- Ο μόνος ή μεγαλύτερος γιος γονέα που είναι ανίκανος για κάθε εργασία ή έχει συμπληρώσει το εβδομηκοστό έτος της ηλικίας του ή διατελεί σε χηρεία
/stratologia/meiwmeni.asp
Τι πρέπει να κάνω σε αυτή την περίπτωση;
-
- Στρατηγός
Εξαρτάται σε ποια από τις 3 κατηγορίες ανήκεις, αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία με ανίκανο γονένα διάβασε το παρακάτω θέμα , για τις επόμενες 2 κατηγορίες όταν παρουσιαστείς θα σου πούνε τι δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομίσεις.
Καλημέρα! Η σύζυγός μου έμεινε έγκυος και δεν εργάζεται! Γνωρίζει κάποιος τί γίνεται πλέον; Τί δικαιούμαι; Δεν θα την στηρίξουν οι γονείς της, είναι δεδομένο και έχει μόνο εμένα! Παρουσιάζομαι τον Σεπτέμβριο! Σας παρακαλώ να απαντήσει όποιος μπορεί να με διαφωτίσει παιδιά είναι ανάγκη. Και εκείνη έχει αγχωθεί και φοβάμαι μην χάσει το μωρό από το άγχος της
-
- Στρατηγός
Δεν δικαιούσαι κάτι.
Οι γονείς μου είναι και οι 2 συνταξιούχοι. Ο πατέρας μου είναι άνω των 70 ετών (80).Έχω και μια μεγαλύτερη αδερφη.
Δικαιούμαι κάποια μείωση στη θητεία ;
Δικαιούμαι κάποια μείωση στη θητεία ;
-
- Στρατηγός
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες