Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
chris85
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από chris85 »

toro έγραψε:
chris85 έγραψε:
toro έγραψε:Ο καθε ενας εχει τους λογους του να βγει η προκ γρηγορα. Και εγω ειμαι του 86 και αν δεν βγει μεχρι το 12 μπορει και να μην ξανα ασχοληθω ξανα!

Ναί ρε toro! Και εγώ του 85 είμαι! Οι 84ιδες όμως έχουν το ζόρι φέτος. Εσύ και εγώ έχουμε ένα-δυο χρόνια ακόμα διορία και γιατί να μην το ξαναπροσπαθήσουμε;

πολυ ψυχοφθορο κολητε...

Είναι ψυχοφθόρο, δεν διαφωνώ, αλλά αξίζει τον κόπο.

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Giorgos Ap

Δημοσίευση από Giorgos Ap »

Παιδια περσι ειχα το ιδιο αγχος με εσας... Ειμαι 7μη σειρα και ειμαι 86αρης. Ευτυχως τα καταφερα πρεπει να σας πω ομως πως το παλεψα παρα πολυ... Ηθελα τοσο πολυ να μπω που λογο οτι δεν μαζευα τα μορια αναγκαστηκα το 2010 να ξαναπαω σχολειο... Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τα καταφερετε! Και μην απελπιζεστε! Πιστευω πως ειδικους φρουρους θα ξαναπαρει οπως καθε χρονο... Τουλαχιστον καμια 500αρια... Ετοιμαστε τα μορια σας! Το νου σας...
faber

Δημοσίευση από faber »

Εεεερε τι εχουν να δουν τα ματια μας μεσα στους επομενουν μηνες, αλλα θα παριμενουμε και αλλα θα βγουνε... http://www.thestival.gr/society/item/56028-fernei-ta-pano-kato-stin-astynomia-o-dendias
Άβαταρ μέλους
Maniatis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Maniatis »

Τι θελει να πει ο ποιητης με αυτο το αρθρο; Ασχημα τα πραγματα... !
ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!(ΚΕΑΠ 2010 Γ'ΕΣΣΟ!)
Άβαταρ μέλους
john
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από john »

Το εγραψε τωρα ενας αυτο και θα γινει κατι. Βγαινει ο καθενας και λεει τα δικα του...
faber

Δημοσίευση από faber »

Ναι λες και δεν μας το εχει αποδειξη ο κυριος δενδιας μεχρι τωρα... Τοσα πραγματα εκανε που δεν κανα οι αλλοι... Εστειλε στα συνορα του αλλους, εβγαλε τους αστυνομικους απο τους πολιτικους, τους αστυφυλακες τους νεους τους εστειλε για 3 μηνες και αυτους συνορα... Δεν τον εχεις ικανο δλδ?
Άβαταρ μέλους
Saint Cupra
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Saint Cupra »

Αρβυλες ακουγονται πολλες γερο στομαχι να εχουμε κ υπομονη κ πιστευω πως ολα καλα θα πανε.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
john
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από john »

Παιδια χωρις να θελω να το παιξω ξερολας πηγα σε ενα πολιτικο γραφειο και μου ειπαν οτι ισως φεβρουαριο θα βγαλουν αλλα απο το καινουργιο ετος και μου επισης οτι εχουν στειλει για εγκριση αλλα απο το καινουργιο ετος γιατι θα φηγουν και πολυ σε συνταξη... Και ολο αυτο γιατι περιμενουν τι θα γινει με τον προυπολογισμο... Τωρα δεν ξερω αν θα γινει αλλα ετσι μου ειπε... Οτι θα βγει αλλα μεχρι τον μαρτη.
Άβαταρ μέλους
MIKE27
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από MIKE27 »

john έγραψε:Παιδια χωρις να θελω να το παιξω ξερολας πηγα σε ενα πολιτικο γραφειο και μου ειπαν οτι ισως φεβρουαριο θα βγαλουν αλλα απο το καινουργιο ετος και μου επισης οτι εχουν στειλει για εγκριση αλλα απο το καινουργιο ετος γιατι θα φηγουν και πολυ σε συνταξη... Και ολο αυτο γιατι περιμενουν τι θα γινει με τον προυπολογισμο... Τωρα δεν ξερω αν θα γινει αλλα ετσι μου ειπε... Οτι θα βγει αλλα μεχρι τον μαρτη.
Aν γινει ετσι εμεις του 84 θα ειμαστε μεγαλοι γκαντεμηδες

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

Απλά τονίζω ότι εδώ μιλάμε για το έτος του 2012 και όχι για τα επόμενα
Άβαταρ μέλους
Magica
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Magica »

Καλησπέρα! Είμαι καινούργια και δεν γνωρίζω σε ποιο τόπικ να γράψω την απορία μου! Λοιπόν περιμένω κ εγώ να βγει για φέτος... Αλλά διάβαζα κάτι για το δείκτη μάζα σώματος, δε λέω κομπλέ είμαι, μέσα στο όριο, αλλά με το ζόρι φτάνω 1,67! Και τα αθλήματα τα βγάζω άαααανετα! Κ εκτός αυτού... Έχω μόνο 2130 μόρια (δίπλωμα Β' κατηγορίας, μηχανής,2 ξένες γλώσσες, κ από ενιαίο λύκειο.) η μαλ. Κία είναι ότι έχω χαμηλό απολυτήριο (μόλις 12,3) ε τι να κάνω δεν ήμουν διαβαστερό... Και έχω σκάσει! Και για το θέμα ύψος αλλά και μορίων! Όποιος μπορεί και έχει διάθεση να βοηθήσει, ας το κάνει... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Άβαταρ μέλους
MIKE27
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από MIKE27 »

Magica έγραψε:Καλησπέρα! Είμαι καινούργια και δεν γνωρίζω σε ποιο τόπικ να γράψω την απορία μου! Λοιπόν περιμένω κ εγώ να βγει για φέτος... Αλλά διάβαζα κάτι για το δείκτη μάζα σώματος, δε λέω κομπλέ είμαι, μέσα στο όριο, αλλά με το ζόρι φτάνω 1,67! Και τα αθλήματα τα βγάζω άαααανετα! Κ εκτός αυτού... Έχω μόνο 2130 μόρια (δίπλωμα Β' κατηγορίας, μηχανής,2 ξένες γλώσσες, κ από ενιαίο λύκειο.) η μαλ. Κία είναι ότι έχω χαμηλό απολυτήριο (μόλις 12,3) ε τι να κάνω δεν ήμουν διαβαστερό... Και έχω σκάσει! Και για το θέμα ύψος αλλά και μορίων! Όποιος μπορεί και έχει διάθεση να βοηθήσει, ας το κάνει... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καλησπερα και σε σενα. Αν δεν εισαι 28 χρονων προλαβαινεις να βγαλεις και διπλωμα Γ κατηγοριας για να αυξησεις τα μορια σου. Υπαρχει παντως ξεχωριστο θεμα για τα μορια

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

Magica έγραψε:Καλησπέρα! Είμαι καινούργια και δεν γνωρίζω σε ποιο τόπικ να γράψω την απορία μου! Λοιπόν περιμένω κ εγώ να βγει για φέτος... Αλλά διάβαζα κάτι για το δείκτη μάζα σώματος, δε λέω κομπλέ είμαι, μέσα στο όριο, αλλά με το ζόρι φτάνω 1,67! Και τα αθλήματα τα βγάζω άαααανετα! Κ εκτός αυτού... Έχω μόνο 2130 μόρια (δίπλωμα Β' κατηγορίας, μηχανής,2 ξένες γλώσσες, κ από ενιαίο λύκειο.) η μαλ. Κία είναι ότι έχω χαμηλό απολυτήριο (μόλις 12,3) ε τι να κάνω δεν ήμουν διαβαστερό... Και έχω σκάσει! Και για το θέμα ύψος αλλά και μορίων! Όποιος μπορεί και έχει διάθεση να βοηθήσει, ας το κάνει... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Όριο ύψους για Ειδικούς Φρουρούς (2012)
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2012)

Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Εστίασε σε κάτι άλλο καλή μου. Αφενός τα μόρια σου είναι ελάχιστα και αφετέρου με 1,67 δεν υπάρχουν και πολλές ελπίδες. Κατα τη γνώμη μου μη ξοδεύεις λεφτά βγάζοντας διπλώματα που θα σου είναι κατα πάσα πιθανότητα αχρείαστα.

Θελω και μπορώ !
Stathorakis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stathorakis »

Ρε παιδια 1,67 ειναι... Τι διπλωματα να βγαλει λετε... Αφου δεν εχει το υψος
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο