toro έγραψε:Ο καθε ενας εχει τους λογους του να βγει η προκ γρηγορα. Και εγω ειμαι του 86 και αν δεν βγει μεχρι το 12 μπορει και να μην ξανα ασχοληθω ξανα!
Ναί ρε toro! Και εγώ του 85 είμαι! Οι 84ιδες όμως έχουν το ζόρι φέτος. Εσύ και εγώ έχουμε ένα-δυο χρόνια ακόμα διορία και γιατί να μην το ξαναπροσπαθήσουμε;
πολυ ψυχοφθορο κολητε...
Είναι ψυχοφθόρο, δεν διαφωνώ, αλλά αξίζει τον κόπο.
Παιδια περσι ειχα το ιδιο αγχος με εσας... Ειμαι 7μη σειρα και ειμαι 86αρης. Ευτυχως τα καταφερα πρεπει να σας πω ομως πως το παλεψα παρα πολυ... Ηθελα τοσο πολυ να μπω που λογο οτι δεν μαζευα τα μορια αναγκαστηκα το 2010 να ξαναπαω σχολειο... Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τα καταφερετε! Και μην απελπιζεστε! Πιστευω πως ειδικους φρουρους θα ξαναπαρει οπως καθε χρονο... Τουλαχιστον καμια 500αρια... Ετοιμαστε τα μορια σας! Το νου σας...
Ναι λες και δεν μας το εχει αποδειξη ο κυριος δενδιας μεχρι τωρα... Τοσα πραγματα εκανε που δεν κανα οι αλλοι... Εστειλε στα συνορα του αλλους, εβγαλε τους αστυνομικους απο τους πολιτικους, τους αστυφυλακες τους νεους τους εστειλε για 3 μηνες και αυτους συνορα... Δεν τον εχεις ικανο δλδ?
Παιδια χωρις να θελω να το παιξω ξερολας πηγα σε ενα πολιτικο γραφειο και μου ειπαν οτι ισως φεβρουαριο θα βγαλουν αλλα απο το καινουργιο ετος και μου επισης οτι εχουν στειλει για εγκριση αλλα απο το καινουργιο ετος γιατι θα φηγουν και πολυ σε συνταξη... Και ολο αυτο γιατι περιμενουν τι θα γινει με τον προυπολογισμο... Τωρα δεν ξερω αν θα γινει αλλα ετσι μου ειπε... Οτι θα βγει αλλα μεχρι τον μαρτη.
john έγραψε:Παιδια χωρις να θελω να το παιξω ξερολας πηγα σε ενα πολιτικο γραφειο και μου ειπαν οτι ισως φεβρουαριο θα βγαλουν αλλα απο το καινουργιο ετος και μου επισης οτι εχουν στειλει για εγκριση αλλα απο το καινουργιο ετος γιατι θα φηγουν και πολυ σε συνταξη... Και ολο αυτο γιατι περιμενουν τι θα γινει με τον προυπολογισμο... Τωρα δεν ξερω αν θα γινει αλλα ετσι μου ειπε... Οτι θα βγει αλλα μεχρι τον μαρτη.
Aν γινει ετσι εμεις του 84 θα ειμαστε μεγαλοι γκαντεμηδες
Καλησπέρα! Είμαι καινούργια και δεν γνωρίζω σε ποιο τόπικ να γράψω την απορία μου! Λοιπόν περιμένω κ εγώ να βγει για φέτος... Αλλά διάβαζα κάτι για το δείκτη μάζα σώματος, δε λέω κομπλέ είμαι, μέσα στο όριο, αλλά με το ζόρι φτάνω 1,67! Και τα αθλήματα τα βγάζω άαααανετα! Κ εκτός αυτού... Έχω μόνο 2130 μόρια (δίπλωμα Β' κατηγορίας, μηχανής,2 ξένες γλώσσες, κ από ενιαίο λύκειο.) η μαλ. Κία είναι ότι έχω χαμηλό απολυτήριο (μόλις 12,3) ε τι να κάνω δεν ήμουν διαβαστερό... Και έχω σκάσει! Και για το θέμα ύψος αλλά και μορίων! Όποιος μπορεί και έχει διάθεση να βοηθήσει, ας το κάνει... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Magica έγραψε:Καλησπέρα! Είμαι καινούργια και δεν γνωρίζω σε ποιο τόπικ να γράψω την απορία μου! Λοιπόν περιμένω κ εγώ να βγει για φέτος... Αλλά διάβαζα κάτι για το δείκτη μάζα σώματος, δε λέω κομπλέ είμαι, μέσα στο όριο, αλλά με το ζόρι φτάνω 1,67! Και τα αθλήματα τα βγάζω άαααανετα! Κ εκτός αυτού... Έχω μόνο 2130 μόρια (δίπλωμα Β' κατηγορίας, μηχανής,2 ξένες γλώσσες, κ από ενιαίο λύκειο.) η μαλ. Κία είναι ότι έχω χαμηλό απολυτήριο (μόλις 12,3) ε τι να κάνω δεν ήμουν διαβαστερό... Και έχω σκάσει! Και για το θέμα ύψος αλλά και μορίων! Όποιος μπορεί και έχει διάθεση να βοηθήσει, ας το κάνει... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καλησπερα και σε σενα. Αν δεν εισαι 28 χρονων προλαβαινεις να βγαλεις και διπλωμα Γ κατηγοριας για να αυξησεις τα μορια σου. Υπαρχει παντως ξεχωριστο θεμα για τα μορια
Magica έγραψε:Καλησπέρα! Είμαι καινούργια και δεν γνωρίζω σε ποιο τόπικ να γράψω την απορία μου! Λοιπόν περιμένω κ εγώ να βγει για φέτος... Αλλά διάβαζα κάτι για το δείκτη μάζα σώματος, δε λέω κομπλέ είμαι, μέσα στο όριο, αλλά με το ζόρι φτάνω 1,67! Και τα αθλήματα τα βγάζω άαααανετα! Κ εκτός αυτού... Έχω μόνο 2130 μόρια (δίπλωμα Β' κατηγορίας, μηχανής,2 ξένες γλώσσες, κ από ενιαίο λύκειο.) η μαλ. Κία είναι ότι έχω χαμηλό απολυτήριο (μόλις 12,3) ε τι να κάνω δεν ήμουν διαβαστερό... Και έχω σκάσει! Και για το θέμα ύψος αλλά και μορίων! Όποιος μπορεί και έχει διάθεση να βοηθήσει, ας το κάνει... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Εστίασε σε κάτι άλλο καλή μου. Αφενός τα μόρια σου είναι ελάχιστα και αφετέρου με 1,67 δεν υπάρχουν και πολλές ελπίδες. Κατα τη γνώμη μου μη ξοδεύεις λεφτά βγάζοντας διπλώματα που θα σου είναι κατα πάσα πιθανότητα αχρείαστα.