Από Θεωρητική Κατεύθυνση στην Αστυνομία
AΥτό που λέει είναι πως δεν μπορείς πλέον να δηλώσεις ταυτόχρονα και αστυνομία και στρατιωτικές σχολές. Πότε θα δώσεις πανελλήνιες;
- diplomaths
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
panos2171 έγραψε:AΥτό που λέει είναι πως δεν μπορείς πλέον να δηλώσεις ταυτόχρονα και αστυνομία και στρατιωτικές σχολές.
αυτό λέει μεν, αλλά αυτό που λέει δεν ισχύει. Στο πέμπτο πεδίο υπάρχουν στρατιωτικές σχολές, όπου μπορεί κάποιος από την θεωρητική να μπει, δηλώνοντας παράλληλα και αστυνομικές. Αυτές είναι:
Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (Σ. Μ. Υ. Ν.)
Μονίμων Υπαξιωματικών Στρατού (Σ. Μ. Υ.) – Διοικητικοί
Οικονομικό Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων – (Θεσσαλονίκη)
Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικών Αεροπορίας (Σ. Υ. Δ.)
και φυσικά οι αστυνομικές που μπορεί να μπει είναι:
Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας
Σχολή Αστυφυλάκων
Παιδεια γεια σας μια ερωτηση θελω να κανω. Θελω να ξανα δωσω εξετασεις για αστυφυλακων φετος και θελω να ρωτησω κατι Αν μπορει καποιος να μου απαντησει. Για να δωσεις για 5 πεδιο πρεπει να εχεις μαθημα επιλογης μαθηματικα γενικη και αοθ εγω ομς οτν ειχα δωσει πιο παλια εξετασεις ειχα τοτε μαθημα επιλογης βιολογια οποτε τωρα πρεπει να παρω αλλα μαθηματα επιλογης μπορω να τ κανω αυτο ετσι; Δεν θα εχω καποιο προβλημα επειδη παλια ειχα μαθη. Επιλογης βιολογια να μην μπορω να παρω τωρα μαθ. Γεν. Και αοθ?
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Οχι δεν Έχεις Προβλημα μπορεις να επιλεξεις οποιο μαθημα θελεις. Καλη επιτυχια
Ειμαι β' Λυκειου εχω διαλεξει θεωρητικη κατευθυνση και θελω να περασω Αστυνομικες σχολες. Ξερω οτι πρεπει να παρω μαθημα επιλογης μαθηματικα και αοθ αλλα αυτο που με αγχωνει ειναι πως δεν ειμαι και πολυ καλη στα μαθηματικα και θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει αν το βιβλιο ειναι δυσκολο η αμα διαβασεις και κανεις κανα φροντιστηριο παλευεται. Αν ξερει καποιος ας μ απαντησει. Ευχαριστω!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
1. Διάβασε προηγούμενα μηνύματα.
2. Μέχρι το 2016 με διάβασμα θα έχεις γίνει καλή στα μαθηματικά.
2. Μέχρι το 2016 με διάβασμα θα έχεις γίνει καλή στα μαθηματικά.
Οκ ευχαριστω! Ελπιζω να εχεις δικιο και να μπορεσω να καλυψω οτι κενα εχω!
Γίνεται! Απλά στην 3η λυκείου πρέπει να επιλέξεις α. Ο. Θ. Και μαθηματικά γενικής παιδείας για να ξεκλειδώσεις το 5ο πεδίο που βρίσκεται η σχολή Α. Ε. ΑΣ.
Γεια σας! Τωρα θα μπω δευτερα λυκειου μηπως ξερετε αν μπορω να περασω αστυνομια απο θεωριτικη κατευθυνση;
γεωργια έγραψε:Γεια σας! Τωρα θα μπω δευτερα λυκειου μηπως ξερετε αν μπορω να περασω αστυνομια απο θεωριτικη κατευθυνση;
οταν εδινα ειχε υπαξιωματικους αν δεν κανω λαθος. Αλλα κατσε και μελετησε τις σχολες που σου δινονται για τα πεδια επιλογης και θα βγαλεις συμπερασμα
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
γεωργια έγραψε:Γεια σας! Τωρα θα μπω δευτερα λυκειου μηπως ξερετε αν μπορω να περασω αστυνομια απο θεωριτικη κατευθυνση;
Ναι, απλά θα πρέπει να πάρεις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας για να μπεις στο 5ο επιστημονικό πεδίο στο οποίο ανήκουν οι Αστυνομικές Σχολές.
Γεια σας ονομάζομαι Γιάννης και είμαι μαθητής πρώτης λυκείου. Θέλω να επιλέξω θεωρητική κατεύθυνση διότι δεν είμαι καλός στα θετικά μαθήματαΑπό μικρός ήθελα να γίνω αστυνομικός διότι ήθελα να συνεισφέρω Στην κοινωνία και στους συνανθρώπους μου.
Από θεωρητική κατεύθυνση μπορώ να περάσω στην αστυνομία;
Από θεωρητική κατεύθυνση μπορώ να περάσω στην αστυνομία;
Να σας ρωτήσω... Για αστυνομία τι μαθήματα χρειάζομαι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες