Από Θεωρητική Κατεύθυνση στην Αστυνομία

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

Γεια ςαςς

ειμαι πρωτη λυκειου και εχω ςκοπο να μπω αςτυνομια. Μπορω να παρω θεωρητικη κατευθυνςη; Απαντηςτε μ ςς παρακαλω. Ευχαριςτω

anestios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από anestios »

Ναι μπορεις. Απο ολες τις κατευθυνσεις μπορεις.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ωραίο θέμα, μήπως γνωρίζει κανείς μέχρι πότε μπορώ να δηλώσω ότι επιθυμώ να δώσω και εγώ του χρόνου τον μαϊο πανελλήνιες; Και εγώ για την Αστυνομία ενδιαφέρομαι μέσω θεωρητικής!
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DaMon »

Φετος οι δηλωσεις εγιναν τον Φεβρουαριο... Αρα και του χρονου καπου εκει, μπορεις να πας στο κοντινοτερο σχολειο της περιοχης σου και να κανεις τα χαρτια σου για να γραψεις τις εξετασεις εκει.
sintoma lokatzis
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από sintoma lokatzis »

Ρε κωλοψαρο ΔΥΚ ΕικόναΕικόνα μην αγχνωνεσαι απο τωρα... Το λογικο ειναι του χρονου κατα τον ιανουαριο-φεβρουαριο να περασεις απο το λυκειο απ το οποιο αποφοιτησες για να καταθεσεις τα σχετικα δικαιολογητικα! Για να καταλαβεις εγω που δινω αυτη τη στιγμη για δευτερη φορα εκανα τον ιανουαριο νομιζω τα χαρτια μου στο σχολειο μου... Αλλα να ξερεις πως ακουγονται πολλα και διαφορα δηλαδη οτι μπορει να αλλαξουν δραματικα οι πανελληνιες απο του χρονου οποτε οτι σου λεω ενδεχομενως να μην ισχυει οταν θα θες εσυ να δωσεις πανελληνιες
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DaMon »

sintoma lokatzis έγραψε:Ρε κωλοψαρο ΔΥΚ ΕικόναΕικόνα μην αγχνωνεσαι απο τωρα... Το λογικο ειναι του χρονου κατα τον ιανουαριο-φεβρουαριο να περασεις απο το λυκειο απ το οποιο αποφοιτησες για να καταθεσεις τα σχετικα δικαιολογητικα! Για να καταλαβεις εγω που δινω αυτη τη στιγμη για δευτερη φορα εκανα τον ιανουαριο νομιζω τα χαρτια μου στο σχολειο μου... Αλλα να ξερεις πως ακουγονται πολλα και διαφορα δηλαδη οτι μπορει να αλλαξουν δραματικα οι πανελληνιες απο του χρονου οποτε οτι σου λεω ενδεχομενως να μην ισχυει οταν θα θες εσυ να δωσεις πανελληνιες

Μην του λες τετοια ρε του ανθρωπου και τον αγχωνεις χωρις λογο. Το συστημα θα παραμεινει ιδιο για 3 χρονια (μαζι με φετος) ακομα. Τα παιδια που πανε τωρα τριτη γυμνασιου, δηλαδη απο Σεπτεμβριο πρωτη λυκειου, θα ειναι τα πρωτα που θα εξεταστουν με το νεο συστημα.

ΔΥΚ οσο για τις εξετασεις, δηλωνεις η στο σχολειο σου (το παλιο) η αν δεν μενεις πλεον στην ιδια περιοχη και εχεις φυγει, πηγαινεις στο κοντινοτερο σχολειο σε εσενα και δηλωνεις εκει πως θες να δωσεις εξετασεις.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

DaMon σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ Εικόνα Όντως λόγω του ότι πλέον είμαι μόνιμος στον Στρατό δεν διαμένω πλέον στον τόπο μου αλλά σε διαφορετικό οπότε θα πάω στο πλησιέστερο σχολείο της περιοχής μου!
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DaMon »

Φροντισε μη πεσουν οι πανελλαδικες με καμια ασκηση Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Φαντάζεσαι;Εικόνα Όχι ρε χαλαρά!
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DaMon »

Τωρα σοβαρα, πες οτι του χρονου δινεις. Πως θα το κανεις το να δωσεις πανελλαδικες; Θα πρεπει να αφιερωσεις αρκετο χρονο για διαβασμα... Και κατα την περιοδο τον εξετασεων θα πρεπει να εισαι μερα σπιτι και να ριχνεις ωρες διαβασμα.

Πως θα το συνδιασεις αυτο με δουλεια στον στρατο;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

DaMon έγραψε:Τωρα σοβαρα, πες οτι του χρονου δινεις.Όχι δεν λέω, θα δώσω σίγουρα Εικόνα Πως θα το κανεις το να δωσεις πανελλαδικες;Πολύ έυκολο, διάθεση υπάρχει και όταν υπάρχει διάθεση βρίσκεται αυτόματα και ο χρόνος! Εικόνα Θα πρεπει να αφιερωσεις αρκετο χρονο για διαβασμα... Δεκτόν και όπως προείπα υπάρχει αυτή η διάθεση! Και κατα την περιοδο τον εξετασεων θα πρεπει να εισαι μερα σπιτι και να ριχνεις ωρες διαβασμα.Τις ώρες που θα βρίσκομαι στο σπίτι θα τις αφιερώνω καθαρά για το διάβασμά μου (όταν φυσικά δεν θα έχω φροντιστήριο)

Πως θα το συνδιασεις αυτο με δουλεια στον στρατο;Εύκολα! Εικόνα
sintoma lokatzis
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Μια χαρα θα τα πας ΔΥΚ. Θεληση, το κεφαλι κατω και καλη επιτυχια... ΚΟΜΑΝΤΟ ησουν! Δε μασαμε τωρα σε *****...
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DaMon »

EΛα ρε, τωρα ειδικα με την πτωση που θα εχουν οι βασεις στο 5ο πεδιο θα τα πας μια χαραΕικόνα

Αρκει να μην σας βαλουν θεματα οπως τα φετινα και του χρονου Εικόνα
sintoma lokatzis
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Φετος στα μαθ. Γενικης μας πηδηξανε
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DaMon »

sintoma lokatzis έγραψε:Φετος στα μαθ. Γενικης μας πηδηξανε

Ξερω ξερω... Εγω βιολογια εδινα και οχι στατιστικη αλλα οσοι φιλοι μου δωσαν στατιστικοι, στο τελος μαζευτηκαν ολοι μαζι και κλαιγαν την μοιρα τους. Ακομα ενα τετοιο και θα καταλληξουν αλκοολικοι στα σιγουρα...

Αφου για να φανταστεις, οι δυο που θελαν αξιωματικων αστυνομιας το χασαν σημερα με τον βαθμο που γραψαν στην στατιστικη. Αν δεν γραψουν 18+ στα υπολοιπα μαθηματα, πανε και οι αστυφυλακες...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες