Κριτήρια μοριοδότησης Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο

Είναι δίκαια τα κριτήρια;

Το δημοψήφισμα λήγει την Τετ Δεκ 10, 2014 1:28 pm

Ναι
244
65%
Όχι
119
32%
Δεν γνωρίζω
14
4%

Σύνολο ψήφων: 377

Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Avatar »

Για τα μόρια από φορτηγό-λεωφορείο, ξέρει κανένας τι ισχύει γιατί όπως κι στις μηχανές έχουν βγάλει 100 διαφορετικά διπλώματα Αρκεί το c1 ή θέλει το c ;
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
johnchav
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από johnchav »

Avatar έγραψε:Για τα μόρια από φορτηγό-λεωφορείο, ξέρει κανένας τι ισχύει γιατί όπως κι στις μηχανές έχουν βγάλει 100 διαφορετικά διπλώματα Αρκεί το c1 ή θέλει το c ;

προς το παρων ισχυει οτι ισχυε αγορινα...

τωρα οταν βγει η προκυρηξη θα λεει ακριβως αν υπαρχουν αλλαγες η οχι... Εικόνα

Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από VALLGOX »

Εχω διπλωμα παλιο μοτοσυκλετας μεχρι 25KW (με συμπλεκτη) και το νεο Α1 ειναι μεχρι 15KW ενω το νεο A2 ειναι μεχρι 35KW

Σε ποια κατηγορια ειμαι με τα νεα δεδομενα, Α1 ή Α2; Τα 300 μορια τα παιρνω;
johnchav
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

VALLGOX έγραψε:Εχω διπλωμα παλιο μοτοσυκλετας μεχρι 25KW (με συμπλεκτη) και το νεο Α1 ειναι μεχρι 15KW ενω το νεο A2 ειναι μεχρι 35KW

Φιλε ειμαι στην ιδια κατηγορια..

αν σκεφτεις οτι για να εχεις απεριοριστο διπλωμα πρεπει να εισαι 24 και ανω... παρα απευθυνεσαι σε ατομα απο 24 κ πανω... και περιοριζεις τους μικροτερους.. πιστευω θα ειναι οπως τ 11... απο 125 cc και ανω θα περνουν τα μορια ολοι. .

προσωπικη αποψη.. αλλα αυτο η προκ θα το λεει ξεκαθαρα.. αν θυμαμαι καλα λεει μοτοποδηλατο η μοτοσυκλετα.. το διπλωμα 125 cc θεωρειτε μοτοσυκλετα.

Άβαταρ μέλους
VALLGOX

Δημοσίευση από VALLGOX »

johnchav έγραψε:
VALLGOX έγραψε:Εχω διπλωμα παλιο μοτοσυκλετας μεχρι 25KW (με συμπλεκτη) και το νεο Α1 ειναι μεχρι 15KW ενω το νεο A2 ειναι μεχρι 35KW

Φιλε ειμαι στην ιδια κατηγορια.

αν σκεφτεις οτι για να εχεις απεριοριστο διπλωμα πρεπει να εισαι 24 και ανω... Παρα απευθυνεσαι σε ατομα απο 24 κ πανω... Και περιοριζεις τους μικροτερους. Πιστευω θα ειναι οπως τ 11... Απο 125 cc και ανω θα περνουν τα μορια ολοι.

προσωπικη αποψη. Αλλα αυτο η προκ θα το λεει ξεκαθαρα. Αν θυμαμαι καλα λεει μοτοποδηλατο η μοτοσυκλετα. Το διπλωμα 125 cc θεωρειτε μοτοσυκλετα.

To θεμα ειναι τι κατηγορια ειμαστε εμεις τωρα, γιατι παιζει να ζητησουν απο Α2 και πανω που ειναι για 35KW (γυρω στα 400cc) η A σκετο ειναι το απεριοριστο που λες, μαζι με τα μοτοποδηλατα ειναι 4 κατηγοριες τωρα. Εμεις λογικα με τα 25KW πρεπει να ειμαστε Α2, ρωτησα σε μια σχολη οδηγων και μου ειπαν οτι αν καταθεσω το διπλωμα μου τωρα και παρω το καινουργιο, θα γραφει Α2, συμφωνα με τις αντιστοιχιες απο τα παλια ειμαστε Α2 οι παλιοι των 25KW και οχι Α1 που ειναι μεχρι 15KW... Τωρα ενας θεος ξερει...
johnchav
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Αν γνωριζεις κανεις κατι, ας ενημερωσει, ευχαριστω
johnchav
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Πηρα τηλ στην σχολη που το ειχα βγαλει το 2012.Μου ειπε πως πρεπει να το καταθεσω, να κανω καποια αιτηση και παραβολο καπου στα 70 θα μου βγει και περνω το Α2. Αυτη ειναι η αντιστοιχεια των παλιων 25 Κw

Άβαταρ μέλους
VALLGOX

Δημοσίευση από VALLGOX »

johnchav έγραψε:Πηρα τηλ στην σχολη που το ειχα βγαλει το 2012.Μου ειπε πως πρεπει να το καταθεσω, να κανω καποια αιτηση και παραβολο καπου στα 70 θα μου βγει και περνω το Α2. Αυτη ειναι η αντιστοιχεια των παλιων 25 Κw

Noμιζω παιζει ρολο και η ημερομινια εκδοσης του παλιου σου και αν ειναι με συμπλεκτη ή οχι. Καποιοι απο τους παλιους απο το '11 και πισω αν θυμαμαι, πρεπει να εχουν ακομα το δικαιωμα για απεριοριστο μονο με παραβολο. Μονο απο το υπουργειο μπορουμε να μαθουμε σιγουρα.
johnchav
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εγω το εβγαλα το 2012 τον αυγουστο.παντως Α2 σιγουρα.. τωρα για περισσοτερες λεπτομερειες υπουργειο!

Άβαταρ μέλους
Nash
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Nash »

Έχω μια απορία η οποία δεν μου έχει λυθεί όσες φορές και αν έχω διαβάσει τις συζητήσεις στο forum. Αφορά τα τη μοριοδοτιση στους τριτεκνους. Σας παραθέτω κάτω το φεκ του 2008 και του 2011 όπου και φαίνονται οι αλλαγές που έγιναν. Στο forum συζητιέται ότι το τριτεκνο θα είναι ανεξαρτήτου ηλικίας λόγο αυτής της αλλαγής. Εγώ ομος διαβάζοντας το δεν καταλαβαίνω κάτι τέτοιο γιατί και στις δυο περιπτώσεις δεν αναφαίρετε κάτι για ηλικιακά όρια παρα μόνο στη προκήρυξη. Θα ήθελα να παρακαλεσω τους διαχειριστές ή όποιος έχει μια πιο ολοκληρωμένη γνώση και άποψη για το θέμα να μου πει τη γνώμη του. Το ξέρω ότι ο greek army έχει πάρει θέση στο συγκεκριμένο θέμα αλλά θα ήθελα άλλη μια τοποθέτηση μετά από αυτό.

2008

στ. Ο υποψήφιος να είναι γονέας ή τέκνο πολύτεκνης ή τρίτεκνης Οικογένειας.

2011

στ. Ο υποψήφιος να είναι γονέας ή τέκνο: Αα) πολύτεκνης οικογένειας, ββ) οικογένειας με τρία ζώντα τέκνα από νόμιμο γάμο ή νομιμοποιηθέντα ή νομίμως αναγνωρισθέντα ή υιοθετηθέντα, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων ά***** ν μητέρων με τρία μη αναγνωρισθέντα ζώντα τέκνα.

Άβαταρ μέλους
Nash
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Nash »

Επειδή δεν απάντησε κανείς έψαξα και βρήκα το νόμο στον οποίο αναφερόταν ο greek army στον οποίο αναφαίρετε ότι η τριτεκνια μετράει ανεξαρτήτου ηλικίας. Σας παραθέτω το λινκ για όποιον ενδιαφέρετε στη σελ.11 http://www.parliament.gr/UserFiles/2f026f42-950c-4efc-b950-340c4fb76a24/a-anava-eis.pdf
Άβαταρ μέλους
Nafpaktos_Marines
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Nafpaktos_Marines »

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω (ακόμα καλύτερα παλαιό επιτυχόντα φρουρό) αν ο ΔΜΣ παίζει όντως ρόλο και δεν είναι απλά για τα τυπικά; Ευχαριστώ!
dea 288
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από dea 288 »

Παίζει σημαντικό ρόλο... Δεν είναι τυπικό.

thanasis 2μαΛ
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από thanasis 2μαΛ »

Οχι μονο για τα τυπικα... Αλλα παιζει σημαντικο ρολοοοο. Αν εισαι μισο γραμμ. Παραπανω η παρακατω εχεις φυγει εκεινη τη στιγμη... Ειδικα σε αυτη την προκ... Αστυφυλακας
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες