Κριτήρια μοριοδότησης Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 33
Τα παίρνει.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ρωτάω γιατί να μην τρέχω τώρα τσάμπα να βγάλω...125 κ. Εκ = 300 μόρια; Γιατί δεν το διευκρινίζει...
-
- Στρατηγός
Είπαμε ναι.
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Greek Army όσον αφορά τα Δημόσια Ιεκ, έχω γνώση άμεση διότι πηγαίνει ο αδερφός μου και διότι εγώ το πληρώνω και πηγαίνω και κάθε τόσο μια βόλτα από εκεί. Είναι όπως τα λέει ο Greek . Τα 200 μόρια είναι μια χαρά. Να εύχεστε να μην τα βγάλουν.electrolisa έγραψε:
Σιγουρα greek, δεν ειναι ιδανικη η εκπαιδευση-αν γινεται οπως λες- στο δημοσιο ι. Ε. Κ. Αλλα θεωρητικα ειναι ισως πιο συμαντικο ας πουμε απο το αν πηγες π. Χ. Προεδρικη φρουρα. Στην τελικη, ουτε στις σχολες οδηγων σου μαθαινουν να οδηγας, χωρια οτι πληρωνεις και το λαδι για να παρεις το διπλωμα, οποτε, μια η αλλη ερχεται.
απλα το ανεφερα γιατι τα μαθηματα τουλαχιστον θεωρητικα, εχουν σχεση με την Αστυνομια, πχ στοιχεια ποινικου δικαιου, στοιχεια ποινικης δικονομιας κλπ. Αν ειναι λοιπον να παρει πχ 200-300-400 μορια για το ιεκ, λεω τωρα εγω, καποιος που εχει τελειωσει πχ Νομικη και ειναι ανωτατη βαθμιδα και εχει και αμεση σχεση με την αστυνομια, τοτε ναι! Ας παρει και 500 και 600 και 800 μορια! Οχι ομως ΠΧ ο λογιστης και ο γυμναστης να παρει μορια. Την τελικη ομως μην ξεχναμε οτι μιλαμε για ειδικους φρουρους και τουλαχιστον μεχρι να γινουν ανακριτικοι υπαλληλοι - μονο μεσω εξετασεων στα 10 χρονια- δεν προκειται να δουν ποτε γραφειο, οποτε ισως η νομικη να ειναι λιγο too much αλλα ολα σχετικα ειναι. Θεωριες λεμε τωρα.
- Giannis2013'E
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Παιδια μου ειπανε οτι οι δοκιμοι ειδικων δυναμεων απο 1000 μορια που επαιρναν (500 + 500) τωρα παιρνουν 600. Ισχυει οτι τα μειωσανε; Μηπως ξερει κανεις να μου απαντησει;
Οσο κοπος , οσο ιδρωτας και οσο κουραση για σενανε χαλαλι..
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
αν δε κανω λαθος, τα κρητηρια μοριοδοτησης ειναι με βαση την τελευταια μεταβολη τους που εγινε και φυσικα δημοσιευονται στο φεκ. Αν δεν εχει βγει φεκ τροποποιησης κρητηριων και (ή) μοριων για προκηρυξεις ειδικων φρουρων, αυτο που λες δεν ισχυειGiannis2013'E έγραψε:Παιδια μου ειπανε οτι οι δοκιμοι ειδικων δυναμεων απο 1000 μορια που επαιρναν (500 + 500) τωρα παιρνουν 600. Ισχυει οτι τα μειωσανε; Μηπως ξερει κανεις να μου απαντησει;
- Giannis2013'E
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δηλαδη μαλλον δεν στεκει. Μπαινω τωρα φιλε μου τον σεπτεμβριο και εδω και καιρο ετοιμαζομαι για δεα ειδικων δυναμεων ανεξαρτητων μοριων. Ποιο πολυ για να ξερω τι μου γινεται ροταω. Εχω στοχο την ομαδια διας αν ξανααρχησουν προκυρηξεις ποτε! Σε ευχαριστω πολυ παντως!
-
- Στρατηγός
Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος παπάρας κάθεται και διαδίδει τέτοια πράγματα.
- Giannis2013'E
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Αυτο μου το ειπε ενας δεα πεζικου. Απλα συζητουσαμε και μου ειπε πως με την δικη του σειρα (εκεινοι που πηγαν ρεντινα για κεαπ) θα παρουν 600 μου ειπε και οχι 1000. Οπως και να εχει δεν θα στεκει απο οτι καταλαβα. Ευχαριστω πολυ παντως.
-
- Στρατιώτης
Giannis2013'E έγραψε:Αυτο μου το ειπε ενας δεα πεζικου. Απλα συζητουσαμε και μου ειπε πως με την δικη του σειρα (εκεινοι που πηγαν ρεντινα για κεαπ) θα παρουν 600 μου ειπε και οχι 1000. Οπως και να εχει δεν θα στεκει απο οτι καταλαβα. Ευχαριστω πολυ παντως.
Απο όσα λέγονται κάποιες γυναίκες υποψήφιες της 7ης σειράς έχουν προσφύγει δικαστικώς μέσω ενός δικηγόρου των Αθηνών ονόματι Αγγελάκος η Αγγελάκης. Η προσφυγή είναι ομαδική και αιτιάται την μή Μοριοδότηση της στράτευσης, καθόσον οι γυναίκες δεν στρατεύονται. Την Ανοιξη το θέμα είχε φτάσει [στα ψιλά ] κάπου στον Τύπο και όπως έγραφε τότε η εφημερίδα [χωρίς να θυμάμαι ποιά] έγκυροι νομικοί κύκλοι έλεγαν ότι λόγω της φύσης της εργασίας και του αντικειμένου των Ειδικών Φρουρών αυτό είναι αδύνατο να επιτευχθεί... Δεν απέκλειαν όμως την περίπτωση για κάποια δικαστική απόφαση που ενδεχομένως να διορθώνει εξόφθαλμες και ακραίες [όπως έγραφε η εφημερίδα] περιπτώσεις μοριοδότησης λόγω στράτευσης... Αν εκδοθεί κάποια απόφαση τότε σίγουρα θα το μάθουμε. Αυτό δε αποτελεί και τον ευσεβή και μύχιο πόθο όλων των ΔΕΑ Πεζικού...
-
- Στρατηγός
-
- Στρατιώτης
Γκρηκ σε ευχαριστώ. Αυτό πράγματι αν και δεν διαφοροποιείται ιδιαίτερα από όσα έγραψα δεν το γνώριζα.
Αν πάρεις βαθμό απο ειδικές δυνάμεις παίρνεις περισσότερα μόρια για ειδικός φρουρός ;
-
- Στρατηγός
Συμφωνα με το αρθρο στο Εθνος, πλεον (αν καταλαβα σωστα) καταργηται το ηλικιακο οριο και οι προυποθεσεις που ισχυαν για να παρουν τα μορια οι τριτεκνοι. Πλεον ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ κλπ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ
http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23318&subid=2&pubid=63976442

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες