ΟΥΚ: Πως μπαίνω μόνιμος;

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
HellasHunter
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: ΣΤΡΑΤΟΣ-ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ-ΔΙ.ΑΣ

Δημοσίευση από HellasHunter »

Προγραμμα αθλησης για καλυτερες αντοχες το τρεξιμοΚανω κωπηλασια 3 χρονια και πηγαινουμε μεχρι και μια ωρα πατημενο τρεξιμο.14 ειμαι. Ασε φιλε καθε μερα στις 5 ξυπναω. Και με σχολειο. Θελω να δω ποσο χειροτερα /καλυτερα θα ειναι ο στρατος!

-ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ- Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. (Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα)
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Vessty »

Μαγκες πριν προτρεχετε γιατι σε 3-4 χρονια που 8α δωσετε πανελληνιες ετσι πως παμε δεν θα υπαρχει ουτε στρατος. Εγω λεω να απολαυσετε την εφηβια σας κανοντας παραλληλα και το αθλημα που θελετε και ανχωνεσται παλι το 2014-2015. Καθιστε να δουμε πως 8α πανε τα πραγματα πρωταΕικόνα
giannis

Δημοσίευση από giannis »

Γεια σας πεδια θελω να κανω μια ερωτηση για τα Ο. Υ. Κ. Ποσα μορια χρειζομαι θελω να παο πολυ και μου αρεσει;
Giannis

Δημοσίευση από Giannis »

Γεια σας πεδια θελω να κανω μια ερωτηση. Θελω να παψ να γινω Ο. Υ. Κ. Αλλα ειμαι μαθητης του 15. Ποσα μορια χρηαζομαι και αμα μορω να περασω γιατι οπως σα ειπα ειμαι μαθητης του 15;
Άβαταρ μέλους
Iron_Skinhead
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ενδιαφέροντα: Μουσική, Γυμναστική

Δημοσίευση από Iron_Skinhead »

Ρε μάγκες χωρίς παρεξήγηση, θέλετε να γίνετε ΟΥΚαδες και ΒΑΡΙΕΣΤΕ να διαβάσετε τις προηγούμενες σελίδες; Αν είναι δυνατών χαχα. ΟΥΚ πας ΜΟΝΟ αν εισαι μόνιμος...
Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΕΛΗ!!!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από D.Y.K »

Giannis έγραψε:Γεια σας πεδια θελω να κανω μια ερωτηση. Θελω να παψ να γινω Ο. Υ. Κ. Αλλα ειμαι μαθητης του 15. Ποσα μορια χρηαζομαι και αμα μορω να περασω γιατι οπως σα ειπα ειμαι μαθητης του 15;

Κοίτα να διαβάζεις τα μαθήματα σου και αν το θέλεις τόσο πολύ προσπάθησε να περάσεις σε κάποια στρατιωτική σχολή (κυρίως ΣΝΔ ή ΣΣΕ) και το ξανασκέφτεσαι.

Ελλην καταδρομεας
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Ελλην καταδρομεας »

Καλα γιατι δεν googleαρετε λιγο στο ιντερνετ να βρειτε τις στρατιωτικες σχολες και μπαινετε κατευθειαν εδω και μαλιστα ΧΩΡΙΣ να κανετε εναν κοπο να διαβασετε τις προηγουμενες σελιδες.Φιλε Γιαννη δεν παει αποκλειστικα σε σενα.

Jerk goes cloud -----> Η ***** παει συννεφο
Άβαταρ μέλους
Jimmy8
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Jimmy8 »

Κλειδώσετε το θέμα καλυτερα... Διαβάστε τα βασικά πρώτα! τα ουκ δε ειναι δημοσιος υπαλληλος στο δημαρχείο.

seal

Δημοσίευση από seal »

Καλησπερα σε ολους. Ειμαι φοιτητης κανω την πρακτικη μου και τελιωνω. Προσφατα διαβασα καπου για την περιπτωση 2 οπλιτων οι οποιοι τελιωσαν με επιτυχια το σχολειο της ΔΥΚ.Ο ορος οπλιτης δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστος, απλα αναφερομαι σε 2 ατομα τα οποια δεν μπηκαν απο καποια στρατιωτικη σχολη.

Γνωριζετε κατι επι του θεματος;

Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Vessty »

Τάσος έγραψε:Δεν θέλω να μπω μόνιμος προς το παρόν.
Oυτε εφεδρο σε βλεπω να μπαινεις ΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
Cadet_59
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Cadet_59 »

seal έγραψε:Καλησπερα σε ολους. Ειμαι φοιτητης κανω την πρακτικη μου και τελιωνω. Προσφατα διαβασα καπου για την περιπτωση 2 οπλιτων οι οποιοι τελιωσαν με επιτυχια το σχολειο της ΔΥΚ.Ο ορος οπλιτης δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστος, απλα αναφερομαι σε 2 ατομα τα οποια δεν μπηκαν απο καποια στρατιωτικη σχολη.

Μήπως έχεις κάποιο σύνδεσμο να μας παραθέσεις;

"Res,non verba!"
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Vessty »

Καλησπερα, σήμερα στην δουλειά εντελώς τυχαία έμαθα οτι βγαίνει προκυρηξη ΕΠ. ΟΠ τον Μαιο του 2015, και οπως ειδα υπαρχει θεμα και στο site.Θα ηθελα να ρωτησω αν ΕΠ. ΟΠ προφανως του ΠΝ γινεται να παρακολουθησουν το σχολειο της ΔΥΚ και αν θα υπαρξουν θεσεις;

Αν γινεται ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθηθει;(δηλαδη μπαινεις σαν ΕΠ. ΟΠ στο ΠΝ, και οταν ερθει η ωρα δηλωνεις και βλεπεις αν μπορεις;)

Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Vessty »

seal έγραψε:Καλησπερα σε ολους. Ειμαι φοιτητης κανω την πρακτικη μου και τελιωνω. Προσφατα διαβασα καπου για την περιπτωση 2 οπλιτων οι οποιοι τελιωσαν με επιτυχια το σχολειο της ΔΥΚ.Ο ορος οπλιτης δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστος, απλα αναφερομαι σε 2 ατομα τα οποια δεν μπηκαν απο καποια στρατιωτικη σχολη.

Νομιζω επειδη το διαβασα και εγω το θεμα, μπορει και μεσα στο site, αφορα την περιπτωση 2 ΟΒΑ του ΠΝ.

Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Vessty »

Vessty έγραψε:Καλησπερα, σήμερα στην δουλειά εντελώς τυχαία έμαθα οτι βγαίνει προκυρηξη ΕΠ. ΟΠ τον Μαιο του 2015, και οπως ειδα υπαρχει θεμα και στο site.Θα ηθελα να ρωτησω αν ΕΠ. ΟΠ προφανως του ΠΝ γινεται να παρακολουθησουν το σχολειο της ΔΥΚ και αν θα υπαρξουν θεσεις;

Αν γινεται ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθηθει;(δηλαδη μπαινεις σαν ΕΠ. ΟΠ στο ΠΝ, και οταν ερθει η ωρα δηλωνεις και βλεπεις αν μπορεις;)

Θα με ενδιαφερε πολυ η γνωμη του φιλου DYK, ευχαριστω εκ των προτερων

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από D.Y.K »

Vessty έγραψε:

Θα με ενδιαφερε πολυ η γνωμη του φιλου DYK, ευχαριστω εκ των προτερων

Ναι κομάντο δηλώνεις ότι επιθυμείς να εκπαιδευτείς στην ΔΥΚ και αν αποφοιτήσεις επιτυχώς να σταδιοδρομήσεις και στις Ομάδες.

Σύμφωνα με την τελευταία προκήρυξη δεν υπήρχε ειδικότητα Υποβρύχιου Καταστροφέα όπως παλιότερα αλλά απλά επέλεγες δύο ειδικότητες και δήλωνες ότι επιθυμείς και για ΔΥΚ.

Φυσικά αν περάσεις με το καλό ξανά δηλώνεις ότι επιθυμείς όταν θα διεξαχθεί Σχολείο και περνάς από εξετάσεις (ιατρικές και αθλήματα).

Αν τα βγάλεις και σε επιλέξουν ετοιμάσου για πόνο Εικόνα

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες