ΟΥΚ: Πως μπαίνω μόνιμος;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: ΣΤΡΑΤΟΣ-ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ-ΔΙ.ΑΣ
Προγραμμα αθλησης για καλυτερες αντοχες το τρεξιμοΚανω κωπηλασια 3 χρονια και πηγαινουμε μεχρι και μια ωρα πατημενο τρεξιμο.14 ειμαι. Ασε φιλε καθε μερα στις 5 ξυπναω. Και με σχολειο. Θελω να δω ποσο χειροτερα /καλυτερα θα ειναι ο στρατος!
-ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ- Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. (Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα)
Μαγκες πριν προτρεχετε γιατι σε 3-4 χρονια που 8α δωσετε πανελληνιες ετσι πως παμε δεν θα υπαρχει ουτε στρατος. Εγω λεω να απολαυσετε την εφηβια σας κανοντας παραλληλα και το αθλημα που θελετε και ανχωνεσται παλι το 2014-2015. Καθιστε να δουμε πως 8α πανε τα πραγματα πρωτα

Γεια σας πεδια θελω να κανω μια ερωτηση για τα Ο. Υ. Κ. Ποσα μορια χρειζομαι θελω να παο πολυ και μου αρεσει;
Γεια σας πεδια θελω να κανω μια ερωτηση. Θελω να παψ να γινω Ο. Υ. Κ. Αλλα ειμαι μαθητης του 15. Ποσα μορια χρηαζομαι και αμα μορω να περασω γιατι οπως σα ειπα ειμαι μαθητης του 15;
- Iron_Skinhead
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Ενδιαφέροντα: Μουσική, Γυμναστική
Ρε μάγκες χωρίς παρεξήγηση, θέλετε να γίνετε ΟΥΚαδες και ΒΑΡΙΕΣΤΕ να διαβάσετε τις προηγούμενες σελίδες; Αν είναι δυνατών χαχα. ΟΥΚ πας ΜΟΝΟ αν εισαι μόνιμος...
Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΕΛΗ!!!
Giannis έγραψε:Γεια σας πεδια θελω να κανω μια ερωτηση. Θελω να παψ να γινω Ο. Υ. Κ. Αλλα ειμαι μαθητης του 15. Ποσα μορια χρηαζομαι και αμα μορω να περασω γιατι οπως σα ειπα ειμαι μαθητης του 15;
Κοίτα να διαβάζεις τα μαθήματα σου και αν το θέλεις τόσο πολύ προσπάθησε να περάσεις σε κάποια στρατιωτική σχολή (κυρίως ΣΝΔ ή ΣΣΕ) και το ξανασκέφτεσαι.
-
- Επιλοχίας
Καλα γιατι δεν googleαρετε λιγο στο ιντερνετ να βρειτε τις στρατιωτικες σχολες και μπαινετε κατευθειαν εδω και μαλιστα ΧΩΡΙΣ να κανετε εναν κοπο να διαβασετε τις προηγουμενες σελιδες.Φιλε Γιαννη δεν παει αποκλειστικα σε σενα.
Jerk goes cloud -----> Η ***** παει συννεφο
- Jimmy8
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Κλειδώσετε το θέμα καλυτερα... Διαβάστε τα βασικά πρώτα! τα ουκ δε ειναι δημοσιος υπαλληλος στο δημαρχείο.
Καλησπερα σε ολους. Ειμαι φοιτητης κανω την πρακτικη μου και τελιωνω. Προσφατα διαβασα καπου για την περιπτωση 2 οπλιτων οι οποιοι τελιωσαν με επιτυχια το σχολειο της ΔΥΚ.Ο ορος οπλιτης δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστος, απλα αναφερομαι σε 2 ατομα τα οποια δεν μπηκαν απο καποια στρατιωτικη σχολη.
Γνωριζετε κατι επι του θεματος;
Oυτε εφεδρο σε βλεπω να μπαινειςΤάσος έγραψε:Δεν θέλω να μπω μόνιμος προς το παρόν.

Μήπως έχεις κάποιο σύνδεσμο να μας παραθέσεις;seal έγραψε:Καλησπερα σε ολους. Ειμαι φοιτητης κανω την πρακτικη μου και τελιωνω. Προσφατα διαβασα καπου για την περιπτωση 2 οπλιτων οι οποιοι τελιωσαν με επιτυχια το σχολειο της ΔΥΚ.Ο ορος οπλιτης δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστος, απλα αναφερομαι σε 2 ατομα τα οποια δεν μπηκαν απο καποια στρατιωτικη σχολη.
"Res,non verba!"
Καλησπερα, σήμερα στην δουλειά εντελώς τυχαία έμαθα οτι βγαίνει προκυρηξη ΕΠ. ΟΠ τον Μαιο του 2015, και οπως ειδα υπαρχει θεμα και στο site.Θα ηθελα να ρωτησω αν ΕΠ. ΟΠ προφανως του ΠΝ γινεται να παρακολουθησουν το σχολειο της ΔΥΚ και αν θα υπαρξουν θεσεις;
Αν γινεται ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθηθει;(δηλαδη μπαινεις σαν ΕΠ. ΟΠ στο ΠΝ, και οταν ερθει η ωρα δηλωνεις και βλεπεις αν μπορεις;)
Αν γινεται ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθηθει;(δηλαδη μπαινεις σαν ΕΠ. ΟΠ στο ΠΝ, και οταν ερθει η ωρα δηλωνεις και βλεπεις αν μπορεις;)
Νομιζω επειδη το διαβασα και εγω το θεμα, μπορει και μεσα στο site, αφορα την περιπτωση 2 ΟΒΑ του ΠΝ.seal έγραψε:Καλησπερα σε ολους. Ειμαι φοιτητης κανω την πρακτικη μου και τελιωνω. Προσφατα διαβασα καπου για την περιπτωση 2 οπλιτων οι οποιοι τελιωσαν με επιτυχια το σχολειο της ΔΥΚ.Ο ορος οπλιτης δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστος, απλα αναφερομαι σε 2 ατομα τα οποια δεν μπηκαν απο καποια στρατιωτικη σχολη.
Vessty έγραψε:Καλησπερα, σήμερα στην δουλειά εντελώς τυχαία έμαθα οτι βγαίνει προκυρηξη ΕΠ. ΟΠ τον Μαιο του 2015, και οπως ειδα υπαρχει θεμα και στο site.Θα ηθελα να ρωτησω αν ΕΠ. ΟΠ προφανως του ΠΝ γινεται να παρακολουθησουν το σχολειο της ΔΥΚ και αν θα υπαρξουν θεσεις;
Θα με ενδιαφερε πολυ η γνωμη του φιλου DYK, ευχαριστω εκ των προτερων
Vessty έγραψε:
Θα με ενδιαφερε πολυ η γνωμη του φιλου DYK, ευχαριστω εκ των προτερων
Ναι κομάντο δηλώνεις ότι επιθυμείς να εκπαιδευτείς στην ΔΥΚ και αν αποφοιτήσεις επιτυχώς να σταδιοδρομήσεις και στις Ομάδες.
Σύμφωνα με την τελευταία προκήρυξη δεν υπήρχε ειδικότητα Υποβρύχιου Καταστροφέα όπως παλιότερα αλλά απλά επέλεγες δύο ειδικότητες και δήλωνες ότι επιθυμείς και για ΔΥΚ.
Φυσικά αν περάσεις με το καλό ξανά δηλώνεις ότι επιθυμείς όταν θα διεξαχθεί Σχολείο και περνάς από εξετάσεις (ιατρικές και αθλήματα).
Αν τα βγάλεις και σε επιλέξουν ετοιμάσου για πόνο

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες