Καλησπέρα παιδιά είμαι 18 χρονών και έχω δηλώσει πεζοναύτες. Ήθελα να ρωτήσω εκπαιδεύεσαι και ξηρά και θάλασσα; Γιατί εγώ ήθελα να δηλώσω αμφίβια που εκπαιδεύεσαι και στα δύο. Και κατά λάθος δήλωσα πεζοναύτης αν και δεν με χαλάει
Καλησπερα παιδια! Την Δευτερα παρουσιαζομαι Αυλωνα ΚΕΤΘ. Σκεφτομαι να δοκιμασω Ε. Δ (πεζοναυτης). Ειμαι 1.82 και 62 κιλα (αδυνατος για το υψος μου). Ειμαι γυμναζμενος και τις ασκησεις τις βγαζω για να με παρουν. Αλλα μου ειπαν οτι τα κιλα μου δεν θα με βοηθησουν για μετα. Τι λετε να δοκιμασω;
Kwstis1993 έγραψε:Καλησπερα παιδια! Την Δευτερα παρουσιαζομαι Αυλωνα ΚΕΤΘ. Σκεφτομαι να δοκιμασω Ε. Δ (πεζοναυτης). Ειμαι 1.82 και 62 κιλα (αδυνατος για το υψος μου). Ειμαι γυμναζμενος και τις ασκησεις τις βγαζω για να με παρουν.Αλλα μου ειπαν οτι τα κιλα μου δεν θα με βοηθησουν για μετα. Τι λετε να δοκιμασω;
Δεν χρειάζεται να παίρνεις στα σοβαρά τα λόγια του καθενός, αφού πιστεύεις εσύ στον εαυτό σου πήγαινε και δοκίμασε
Ερώτηση: Παρουσιάζομαι στις 12/9 Διαβιβάσεις, μεθαύριο, Αυλώνα. Θέλω να πάω Πεζοναύτης, είμαι σίγουρος πως αν μου δώσουν την ευκαιρία θα τα καταφέρω απλά λόγω σπουδών και χαζέματος έγινα υπερβαρος σε ένα χρόνο (δεν είμαι και κανα κτήνος αλλά έχω περίπου 15 κιλά πάνω μου), αν δεν καταφέρω να περάσω τα αθλήματα θα φάω σουτ (ειδικά έλξεις με τίποτα) ; Ειλικρινά θα ντραπώ πάρα πολύ αν δε με πάρουν και δεν θέλω να φάω τέτοια απόρριψη. Λέτε να δοκιμάσω;
Αν τελικά με πάρουν θα είμαι και εκεί διαβιβαστής; Τι διαφορά έχει απο τις διαβιβάσεις πεζικού; Δεν είμαι στρατόγκαβλος αλλα θα ήθελα πάρα πολυ να έχω την εμπειρία ενός Μ16 ή αν είμαι super τυχερός Μ240 και γενικά περίμενα χρόνια αυτή τη στιγμή, ούτε μάγκας θελω να το παίξω ούτε μόστρα στις γκόμενες.
Φίλε τι να ντραπείς... Τόσο καιρό που είχες τα κιλά σου δεν ντρεπόσουνα; Άρχισε κάνε λίγο γυμναστική κλπ όσο μπορείς και πιστεύω θα την παλέψεις. Εξάλλου δεν είναι και όλοι ράμπο εκεί μέσα όπως τα φαντάζεσαι
Καλησπερα παιδια. Ειμαι 18 χρονων και μετα το σχολειο θελω να καταταγω στους πεζοναυτες. Θα μου φανει δισκολο και θα με πηξουν στα καψονια λογω Ηλικιας;
thegreek έγραψε:Καλησπερα παιδια. Ειμαι 18 χρονων και μετα το σχολειο θελω να καταταγω στους πεζοναυτες. Θα μου φανει δισκολο και θα με πηξουν στα καψονια λογω Ηλικιας;
Το φόρουμ αυτό παρέχει απαντημένες όλες τις απαντήσεις που αναζητάς, αν θέλεις θα ψάξεις και θα βρείς αυτό που θέλεις απαντημένο και όχι με το να σου απαντήσω εγώ γενικά.