Πεζοναύτες: Τάγματα Πεζοναυτών (Τ/ΠΝ)
YPIRETISA TO 1992 SEIRA 212 STOU PEZONAFTES PEFKO VOLO KAI 13 MINES SYRO:DEN YPIRHANE FLOROI PEZONAFTES TOTE,SKLIROI KE AIMOBOROI MONO ANTEXANE TOTE STIN SYRO POU BRISKETE TO 521 TORA
EAN YPARXEI KANEIS APO 212 SEIRA PEZONAFTIS POU YPIRETISE SYRO AS APANTISI
EAN YPARXEI KANEIS APO 212 SEIRA PEZONAFTIS POU YPIRETISE SYRO AS APANTISI
291 σειρα 521 Τ. Π/Ν Λ. Υ. Τ πολυβολητης Ψηλα-ψηλα, τα παρασινα μπερε!!
το 575 ταγμα στην χαλκιδα τι λεει τωρα ποια απο εκπεδευση; 294 που ειμουν εγω καναμε τρομερη εκπεδευση, τωρα τι λεει; αν δεν γνωρηζεται δεν πηραζει.
ευχαριστο
ευχαριστο
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Αν και ημουν πιο παλιος 284 στο 575 σε πληροφορω οτι το ταγμα εφυγε και ειναι στην Αυλωνα και δεν εχει αλλαξει το σκηνικο απο οταν ημουν εγω ηδη φανταρος και φαντασου οτι πριν απο μενα ηταν ακομη χειροτερα και η εκπαιδευση και ο τακος ειναι το ιδιο ακομη...χρηστοσ έγραψε:το 575 ταγμα στην χαλκιδα τι λεει τωρα ποια απο εκπεδευση; 294 που ειμουν εγω καναμε τρομερη εκπεδευση, τωρα τι λεει; αν δεν γνωρηζεται δεν πηραζει.
ευχαριστο
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Εγώ είμαι πεζοναυτής φίλε 99δ εσσο.32ταξ π/ν. Τι θέλεις να μάθεις.
και εγω παζοναυτης ημουνα 99γ σε ποιο ταγμα ησουνα;παναγιώτης έγραψε:Εγώ είμαι πεζοναυτής φίλε 99δ εσσο.32ταξ π/ν. Τι θέλεις να μάθεις.
ρε μαγκες 89Γ εσσο 575ΤΠΝ. υπαρχει καμια σειρα μου; ψαχνω κανενα παλιοφιλο.
ειναι ακομα ταξιαρχια γιατι οταν ειμουνα εγω λεγανε οτι θα γινει συνταγμα 99γ εσσο 505 !
ε παιδια και εγω στο 505 ειμαι στο βολο χτες πηρα μπερε αν ειναι καπιος εκει να βρεθουμε στο 3 λοχο ειμαι Στρατος
-
- Στρατιώτης
κανας παλιοσ υπαρχει 98στ απο 521τπν
Μετα το βολο που μπορει να στειλουν ενα πεζοναυτη σε ποιες περιοχες; Η Συρος θεωρειτε παραμεθωριος;
-
- Συνταγματάρχης
Στη Σύρο δεν γνωρίζω αν έχει Πεζοναύτες. Περιοχές όπου μπορεί να μετατεθείς είναι ακριτικά νησιά, Λήμνος, Σάμος, Κρήτη, Θράκη και γενικά πιό μακριά απ'ότι υπολογίζεις.νεοσυλλεκτος έγραψε: Μετα το βολο που μπορει να στειλουν ενα πεζοναυτη σε ποιες περιοχες; Η Συρος θεωρειτε παραμεθωριος;
Αυτη τη στιγμη υπηρετω στο 521 τ/πν και η μονη μετα8εση που μπορεις να παρεις ειναι 2 η στο Βολο η στην Αυλωνα πουθενα αλλου γτ δν υπαρχει πουθενα αλλου πεζοναυτες.kallitexnis έγραψε:Στη Σύρο δεν γνωρίζω αν έχει Πεζοναύτες. Περιοχές όπου μπορεί να μετατεθείς είναι ακριτικά νησιά, Λήμνος, Σάμος, Κρήτη, Θράκη και γενικά πιό μακριά απ'ότι υπολογίζεις.νεοσυλλεκτος έγραψε: Μετα το βολο που μπορει να στειλουν ενα πεζοναυτη σε ποιες περιοχες; Η Συρος θεωρειτε παραμεθωριος;
Ξερετε μηπως υπαρχει μοναδα πεζοναυτων στην ροδο; Ευχαριστω... !
-
- Ταγματάρχης
Οχι δεν υπαρχει!αλεξης έγραψε: Ξερετε μηπως υπαρχει μοναδα πεζοναυτων στην ροδο; ευχαριστω... !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες