Greek_Army έγραψε:Φίλε μέχρι το 2008 έπαιρνες για κάθε συντήρηση που είναι 2 άλματα 1270 ευρώ. Τωρα δεν ξέρω τι ισχύει. Περίμενε να γράψει κάποιο παιδί που πήγε πρόσφατα
Αλεξιπτωτιστές: Γενικές Πληροφορίες
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 44
Φιλε μου ειμαι μεσα 327 Δ' ΕΣΣΟ εχω κανει ολα τα αλματα και θα παρουμε συνολο 1360 ευρω απο οσο ξερω. Και δν παει ανα αλμα. Παει ανα 6μηνο.
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 3
Έχεις δίκιο πάει με τη συντήρηση (6 μηνο επίδομα) και όχι ανά ρίψη όπως το ειχα γράψει αρχικά.Γιώργος έγραψε:Φιλε μου ειμαι μεσα 327 Δ' ΕΣΣΟ εχω κανει ολα τα αλματα και θα παρουμε συνολο 1360 ευρω απο οσο ξερω. Και δν παει ανα αλμα. Παει ανα 6μηνο.
Καλησπέρα παιδιά παρουσιάζομαι πεύκο β ΕΣΣΟ και απ ότι γνωρίζω δεν δίνω αθλήματα! Επειδή όμως θα δηλώσω αλεξίπτωτα γνωρίζει κανείς μέσα σε αυτές τις 2 βδομάδες ορκωμοσίας αν θα δώσω τα αθλήματα και αν ναι πότε περίπου; Επίσης μετά την ορκωμοσία παίρνουμε 3-4 μέρες άδεια μετά 2 βδομάδες βασική εκπαίδευση και μετά μας στέλνουν κρήτη για ειδική εκπαίδευση (ΠΕΝ) που ξαναδίνουμε πάλι αθλήματα για να πάρουμε τον πράσινο μπερέ και μετά μας στέλνουν ασπρόπυργο για να εκπαίδευση στα Άλματα! Ισχύουν τα λεγόμενα και αν όχι τι ακριβώς συμβαίνει?
-
- Στρατηγός
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλα τα εχώ ήδη διαβάσει και δέν καλύπτουν τις ερωτήσεις μου!
Να ρωτήσω εδώ (12:57) Γιατί αυτοί έχουν μπλε μπερέ και δεν έχουν τα καταδρόσημα; Σημαίνει ότι δεν περάσαν επιτυχώς τα ΠΕΝ και θα φύγουν απλά περιμένουν την μετάθεση;
-
- Στρατηγός
Εκπαιδευτές είναι, φαντάροι από προηγούμενες σειρές και ο μπροστά μπροστά είναι αξιωματικός (λοχαγός) και δεν φοράνε μπερέ αλλά τζόκευ.
-
- Στρατηγός
Γράψε λάθος 
Οδηγοί/Μάγειρες είναι, περνούν πρώτα ΣΒΕΑ και μετά ΠΕΝ με την νεότερη σειρά και αυτό γίνεται γιατί όταν περνάει η σειρά τους ΠΕΝ εκείνοι κάνουν εκπαίδευση στην ειδικότητα τους.

Οδηγοί/Μάγειρες είναι, περνούν πρώτα ΣΒΕΑ και μετά ΠΕΝ με την νεότερη σειρά και αυτό γίνεται γιατί όταν περνάει η σειρά τους ΠΕΝ εκείνοι κάνουν εκπαίδευση στην ειδικότητα τους.
Καλησπερα, μπαινω Αυλωνα σε λιγες μερες και επειδη θα δηλωσω αλεξιπτωτα εχω μια απορια. Θα δοσω τα αθληματα για αλεξιπτωτιστες στο κεντρο που θα είμαι, μετα την ορκομωσια θα περάσω ΠΕΝ στους καταδρομεις για 2-3 εβδομαδες και μετα απο εκει θα παω στην 1ΜΑΛ η 2ΜΑΛ οπου θα ξαναδωσω αθληματα... Αυτο έχω καταλαβει παρακαλω αν κανω λάθος και κάποιος ξέρει την σωστη σειρα να με ενημερωσει...
Απ΄ οτι ξέρω τα δίνεις στο κέντρο! Πας ασπρόπυργο ξαναδίνεις και μετά πάς χανιά που δίνεις να πάρεις τον μπερέ! Και εγώ αλεξίπτωτα πάω οπότε θα το ανακαλύψουμε!:)
Σε ενα βιντεακι που είδα, τα παιδια που πήγαν στο μαλεμε στην κρήτη για να γίνουν αλεξιπτωτιστες, φορούσαν ηδη τον πράσινο μπερε, που μάλλον το πήραν αφού ολοκλήρωσαν το ΠΕΝ... Τεσπα θα το ανακαλύψουμε... Καλη θητεία να έχουμε φίλε... !
Καλησπερα σε ολους!
Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω σχετικα με τα εξοδα που μπορει να εχει καποιος φανταρος κατα την θητεια του στα αλεξιπτωτα. Με λιγα λογια καποιος που δεν καπνιζει τι ποσο χρειαζεται μηνιαιως; Το ξερω πως δεν υπαρχει αντικειμενικη απαντηση απλα θελω μια προσεγγιση στο μεσο.
Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω σχετικα με τα εξοδα που μπορει να εχει καποιος φανταρος κατα την θητεια του στα αλεξιπτωτα. Με λιγα λογια καποιος που δεν καπνιζει τι ποσο χρειαζεται μηνιαιως; Το ξερω πως δεν υπαρχει αντικειμενικη απαντηση απλα θελω μια προσεγγιση στο μεσο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες