Αλεξιπτωτιστές: Γενικές Πληροφορίες

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Greek_Army »

Greek_Army έγραψε:Φίλε μέχρι το 2008 έπαιρνες για κάθε συντήρηση που είναι 2 άλματα 1270 ευρώ. Τωρα δεν ξέρω τι ισχύει. Περίμενε να γράψει κάποιο παιδί που πήγε πρόσφατα
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Φιλε μου ειμαι μεσα 327 Δ' ΕΣΣΟ εχω κανει ολα τα αλματα και θα παρουμε συνολο 1360 ευρω απο οσο ξερω. Και δν παει ανα αλμα. Παει ανα 6μηνο.
Διονυσης

Δημοσίευση από Διονυσης »

Ευχαριστω φιλε
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από expedition »

Γιώργος έγραψε:Φιλε μου ειμαι μεσα 327 Δ' ΕΣΣΟ εχω κανει ολα τα αλματα και θα παρουμε συνολο 1360 ευρω απο οσο ξερω. Και δν παει ανα αλμα. Παει ανα 6μηνο.
Έχεις δίκιο πάει με τη συντήρηση (6 μηνο επίδομα) και όχι ανά ρίψη όπως το ειχα γράψει αρχικά.
Άβαταρ μέλους
SaRoy
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από SaRoy »

Καλησπέρα παιδιά παρουσιάζομαι πεύκο β ΕΣΣΟ και απ ότι γνωρίζω δεν δίνω αθλήματα! Επειδή όμως θα δηλώσω αλεξίπτωτα γνωρίζει κανείς μέσα σε αυτές τις 2 βδομάδες ορκωμοσίας αν θα δώσω τα αθλήματα και αν ναι πότε περίπου; Επίσης μετά την ορκωμοσία παίρνουμε 3-4 μέρες άδεια μετά 2 βδομάδες βασική εκπαίδευση και μετά μας στέλνουν κρήτη για ειδική εκπαίδευση (ΠΕΝ) που ξαναδίνουμε πάλι αθλήματα για να πάρουμε τον πράσινο μπερέ και μετά μας στέλνουν ασπρόπυργο για να εκπαίδευση στα Άλματα! Ισχύουν τα λεγόμενα και αν όχι τι ακριβώς συμβαίνει?
Άβαταρ μέλους
SaRoy
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από SaRoy »

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλα τα εχώ ήδη διαβάσει και δέν καλύπτουν τις ερωτήσεις μου!
DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από DM90 »

Να ρωτήσω εδώ (12:57) Γιατί αυτοί έχουν μπλε μπερέ και δεν έχουν τα καταδρόσημα; Σημαίνει ότι δεν περάσαν επιτυχώς τα ΠΕΝ και θα φύγουν απλά περιμένουν την μετάθεση;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εκπαιδευτές είναι, φαντάροι από προηγούμενες σειρές και ο μπροστά μπροστά είναι αξιωματικός (λοχαγός) και δεν φοράνε μπερέ αλλά τζόκευ.
DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από DM90 »

Δεν εννοώ τους εκπαιδευτές αλλά τους από πίσω

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Γράψε λάθος Εικόνα

Οδηγοί/Μάγειρες είναι, περνούν πρώτα ΣΒΕΑ και μετά ΠΕΝ με την νεότερη σειρά και αυτό γίνεται γιατί όταν περνάει η σειρά τους ΠΕΝ εκείνοι κάνουν εκπαίδευση στην ειδικότητα τους.
Άβαταρ μέλους
ΙΚΑΡΟΣ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ΙΚΑΡΟΣ »

Καλησπερα, μπαινω Αυλωνα σε λιγες μερες και επειδη θα δηλωσω αλεξιπτωτα εχω μια απορια. Θα δοσω τα αθληματα για αλεξιπτωτιστες στο κεντρο που θα είμαι, μετα την ορκομωσια θα περάσω ΠΕΝ στους καταδρομεις για 2-3 εβδομαδες και μετα απο εκει θα παω στην 1ΜΑΛ η 2ΜΑΛ οπου θα ξαναδωσω αθληματα... Αυτο έχω καταλαβει παρακαλω αν κανω λάθος και κάποιος ξέρει την σωστη σειρα να με ενημερωσει...
Άβαταρ μέλους
SaRoy
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από SaRoy »

Απ΄ οτι ξέρω τα δίνεις στο κέντρο! Πας ασπρόπυργο ξαναδίνεις και μετά πάς χανιά που δίνεις να πάρεις τον μπερέ! Και εγώ αλεξίπτωτα πάω οπότε θα το ανακαλύψουμε!:)
Άβαταρ μέλους
ΙΚΑΡΟΣ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ΙΚΑΡΟΣ »

Σε ενα βιντεακι που είδα, τα παιδια που πήγαν στο μαλεμε στην κρήτη για να γίνουν αλεξιπτωτιστες, φορούσαν ηδη τον πράσινο μπερε, που μάλλον το πήραν αφού ολοκλήρωσαν το ΠΕΝ... Τεσπα θα το ανακαλύψουμε... Καλη θητεία να έχουμε φίλε... !
after

Δημοσίευση από after »

Καλησπερα σε ολους!
Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω σχετικα με τα εξοδα που μπορει να εχει καποιος φανταρος κατα την θητεια του στα αλεξιπτωτα. Με λιγα λογια καποιος που δεν καπνιζει τι ποσο χρειαζεται μηνιαιως; Το ξερω πως δεν υπαρχει αντικειμενικη απαντηση απλα θελω μια προσεγγιση στο μεσο.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης