Ιατρικές εξετάσεις Εμπορικού Ναυτικού - ΥΕΑΝΕΘ

Απάντηση
Στρατός και θητεία
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από The Marine »

Διαβασα προηγουμενα post και δεν διευκρινιζεται αν δηλωσεις 1η σχολη πλοιαρχων και 2η μηχανικων και κοπεις στην υγειονομικη αν περνας τον ιδιο χρονο η πρεπει να περιμενεις για τον επομενο; Ολοι γραφουν οτι ο γιατρος τους λεει πηγαινε για μηχανικος, αλλα ποτε εκεινη την χρονια; Η πρεπει να περιμενει για τις επομενες πανελληνιες (δηλαδη την αλλη χρονια); Αν μπορειτε απαντηστε μου.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

Προφανώς το παρακάτω μήνυμα εγώ είμαι μάγος και το βρήκα...

greko_27 έγραψε:
καλο θα ηταν οσοι εχεται καποιο προβλημα ορασεως ακομα και λιγη μυωπια εαν θελεται να δειλωνεται και για μηχανικοι.. Παλαιοτερα υπηρχαν πολλα περιστατικα οπως πχ αποφοιτου που στις προκαταρκτικες του εξετασεις ο γιατρος δεν εκοψε τον υποψηφιο για δυσχρωματωψια με αποτελεσμα να περασει στην ΑΕΝ-Πλοιαρχων και οταν αποφοιτησε τελικα τον εκοψε η ΑΝΥΕ... Τζαμπα δηλαδη τα 4 χρονια στην σχολη. Οποτε θελει προσοχη το ολον ζητημα.

Άβαταρ μέλους
cocoblogger
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από cocoblogger »

Διαβασα τα προηγουμενα posts και εχω μια απορια!Για Τις ιατρικες εξετασεις στις ΑΕΝ σε εξεταζουν μονο για οπτικη οξυτητα σε εξεταζουν;

Δεν τους ενδιαφερουν ΔΜΣ και λοιπες απαιτησεις οπως στις στρατιωτικες;

Ευχαριστω.

Την σημαια που αγαπω Εχει εναν λευκο σταυρο Και θα την υπηρετω Μεχρι να με βρουν νεκρο...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διάβασε την προκήρυξη
Άβαταρ μέλους
cocoblogger
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από cocoblogger »

Επειδη την διάβασα την προκυρηξη φίλε μου! Απλώς, αναφέρει μονοπάτι πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις απ την αρμόδια υπηρεσία. Χωρίς να τις αναφέρει ποιες ειναι αυτές!

Επεξεργασία μηνύματος: Περιεχόμενο που δεν έχει σχέση με τον τίτλο του θέματος σβήνεται, ψάξε στο φόρουμ και θα βρεις το σχετικό θέμα.

Την σημαια που αγαπω Εχει εναν λευκο σταυρο Και θα την υπηρετω Μεχρι να με βρουν νεκρο...
αντιγρεκο.........

Δημοσίευση από αντιγρεκο......... »

Μαγγες μν ψαρωνεται με οτι γραφεται εδω μεσα, σημερα περασα ανυε για το διπλωμα του γ πλοιαρχου και ολα κομπλε, ουτε που σε εξεταζουν, ο οφθαλμιατρος δεν ρωτηςε καν το ονομα μου (πηγα με φακους επαφης γτ εχω Αστιγματισμο) συν απο τα νουμερα που μου εδειξε τα μισα τα ειπα λαθος... Οποτε χαλαρα δν παιζει να κοβεται καποιος για κανενα λογο!
Άβαταρ μέλους
Perhfanos_Ellhn
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Perhfanos_Ellhn »

Ariv έγραψε: Όπως έχω πει και σε προηγούμενα μηνύματα μου η μυωπία μου είναι κάπως μεγάλη και ίσως να με κόψουν για πλοιάρχων. Ερώτηση... Αν τους παρακαλέσω πως προκειμένου να μην χάσω μια ολόκληρη χρονιά (και μιας και το 10 % από του χρόνου καταργείται και θα πρέπει να ξαναδώσω πανελλήνιες) να με πάρουν με την προυπόθεση πως θα κάνω την εγχείρηση μέχρι τον Δεκέμβρη και αν είναι να με ελένξουν πάλι πως όντως την έκανα... Πιστεύετε πως θα με περάσουν; Γιατί θα είναι κρίμα να περιμένω άλλον ένα χρόνο δίνοντας και πάλι πανελλήνιες...

Ποιο καταργείται από του χρόνου;
Εννοείς ότι θα μπαίνεις μόνο από Πανελλήνιες και όχι με απολυτήριο+πτυχίο Αγγλικών+ναυτική προυπηρεσία
ή άλλο εννοούσες;
Σε παρακαλώ αν ξέρεις κάτι ενημέρωσε με επειδή τραβάω τα μαλλιά μου... Εικόνα
Έσο έτοιμος
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 18
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Perhfanos_Ellhn έγραψε:
Ariv έγραψε: Όπως έχω πει και σε προηγούμενα μηνύματα μου η μυωπία μου είναι κάπως μεγάλη και ίσως να με κόψουν για πλοιάρχων. Ερώτηση... Αν τους παρακαλέσω πως προκειμένου να μην χάσω μια ολόκληρη χρονιά (και μιας και το 10 % από του χρόνου καταργείται και θα πρέπει να ξαναδώσω πανελλήνιες) να με πάρουν με την προυπόθεση πως θα κάνω την εγχείρηση μέχρι τον Δεκέμβρη και αν είναι να με ελένξουν πάλι πως όντως την έκανα... Πιστεύετε πως θα με περάσουν; Γιατί θα είναι κρίμα να περιμένω άλλον ένα χρόνο δίνοντας και πάλι πανελλήνιες...

Ποιο καταργείται από του χρόνου;
Εννοείς ότι θα μπαίνεις μόνο από Πανελλήνιες και όχι με απολυτήριο+πτυχίο Αγγλικών+ναυτική προυπηρεσία
ή άλλο εννοούσες;
Σε παρακαλώ αν ξέρεις κάτι ενημέρωσε με επειδή τραβάω τα μαλλιά μου... Εικόνα

Kαλησπέρα φίλε μου, το post του χρήστη 'ariv' είναι σε άλλο θέμα αναρτημένο, και το post αυτό αν έχεις την καλοσύνη και το διάβασεις λίγο πιο καλά, λέει για το 10%. Όχι δεν θα καταργηθεί ο τρόπος εισαγωγής αυτός που αναφέρεις, αν και εκ των προτέρων γνωρίζω πως απαντώ σε λάθος topic όμως οφείλω να σου συστήσω την ψυχραιμία, αυτό το topic αφορά τις ιατρικές εξετάσεις στο Εμπορικό Ναυτικό, μην αγχώνεσαι!Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Perhfanos_Ellhn
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Perhfanos_Ellhn »

Οκ όλα καλά dn24
ς'ευχαριστώ Εικόνα
Έσο έτοιμος
Mechanical_Engineer

Δημοσίευση από Mechanical_Engineer »

Με εφτά βαθμούς κόβεσαι. Ισχύει για τη μυωπία ό, τι και στο λιμενικό σώμα δηλαδή 2.5 για μηχανικούς!

Συγκεκριμένα μπορείς να αναζητήσεις το Π. Δ.591/75 (Α 191), στο οποίο αναφέρεται ο όρος οπτική οξύτητα.

Η ερμηνεία λοιπόν αυτού του νόμου είναι μέχρι 2.5 άντε βαριά βαριά μέχρι 3.

Βασικά οι ΑΕΝ ελέγχονται και ακολουθούν το λιμενικό σώμα.

Προσοχή! Αν κάνεις laser και πας να δουλέψεις στα αμπάρια μπορεί να πάθεις γερή μόλυνση ή και τύφλωση. Μετά την εγχείριση χρειάζεσαι 2.5 χρόνια παρακολούθηση από το γιατρό.

lostre

Δημοσίευση από lostre »

Τι υγειονομικες εξετασεις χρειαζονται; Τι ειδους εξετασεις 8α πρεπει να κανω;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 18
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

lostre έγραψε:Τι υγειονομικες εξετασεις χρειαζονται; Τι ειδους εξετασεις 8α πρεπει να κανω;

Πέρυσι, αναρτήθηκε στο site του ΥΕΝ πίνακας, ατόμων κληθέντων προς υγειονομική εξέταση στις 03/09/2012, και φέτος περίπου αναμένεται πάνω-κάτω πάλι στην ίδια ημερομηνία ανάλογη ανάρτηση. Στην προκήρυξη, αλλά και κατά την προσέλευση σας στα κατά τόπους λιμεναρχεία, θα λάβετε αυτή τη γνώση, μην ανησυχείτε. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
FanisPeir
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από FanisPeir »

Καλησπερα παιδια και καλο μηνα ! Με ενδιαφερει η σχολη πλοιαρχων εμπ ναυτικου... Πηγα σημερα στο υπουργειο ναυτιλιας στον Πειραια ρωτησα για τις υγειονομικες εξετασεις και για το μονο που ανχονομαι ειναι για τα ματια... Εχω 1,5 βαθμο μυωπια σε καθε ματι και δεν ξερω αν θα με παρουν για πλοιαρχο ή για μηχανικο; Καποιος σαν πιο εμπειρος ας μου απαντησει. Ευχαριστω ! παω με το απολυτηριο...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τα μηνύματα της πρώτης σελίδας δεν τα είδες; Ντρέπεσαι; Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kapetanaki
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kapetanaki »

Γεια σας παιδια φετος θελω και γω να μπω στην εμποροπλοιαρχων αν περασω στην σχολη υπαρχει περιπτωση να με κοψουν στις υγειονομικες εξετασεις γιατι εχω κανει τυμπανοπλαστικη στο αυτι μου; Ευχαριστω
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες