Ιατρικές εξετάσεις Εμπορικού Ναυτικού - ΥΕΑΝΕΘ

Απάντηση
Στρατός και θητεία
Agelos

Δημοσίευση από Agelos »

Καταρχήν καλησπέρα.

Έχω το εξής πρόβλημα: Σήμερα πήγα στην ΥΕΑΝΕΘ και ρώτησα τι πρέπει να κάνω για να μπω ΑΕΝ Μηχανικων. Όταν έφτασα στις υγειονομικες εξετάσεις με ρώτησε αυτή στον κισσέ αν έχω μυωπία και της είπα 3 στο ένα μάτι και 2.5 στο άλλο. Μου είπε ότι έτσι μάλλον δεν μπαίνω μηχανικών και ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να με κόψουνε! Μάλιστα μου είπε να το ψάξω όπωσδήποτε για διορθωτική! Ισχύει κάτι τέτοιο; Γιατί στις προηγούμενες σελίδες βλέπω για μηχανικούς 2/10 χωρίς γυαλιά.

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από greko_27 »

καποιος... έγραψε:Παιδια να κανω μια ερωτηση;
μαλλον θα παω συντομα να ξεκινήσω τις διαδικασίες για εκδοση ναυτικου φυλαδιου και επειδη ξερω πρεπει να περασω απο υγειονομικές εξετάσεις θα θελα να ρωτησω αν μεσα σε αυτες περιλλαμβανονται και οι τοξικολογικες... Για να ειμαι ειλικρινης εχω κανει περιστασιακη χρηση καναβης...
Για εκδοση ναυτικου φυλλαδιου γινονται ουρολογικες εξετασεις.Toξικολογικες κανουν ολες οι ναυτιλιακες εταιρειες στους νεοπροσληφθεντες... Τωρα εαν εκανες χρηση καναβης πριν 2-3 χρονια δεν νομιζω οτι μπορουν να το εντοπισουν...

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από greko_27 »

Agelos έγραψε:Καταρχήν καλησπέρα.

Έχω το εξής πρόβλημα: Σήμερα πήγα στην ΥΕΑΝΕΘ και ρώτησα τι πρέπει να κάνω για να μπω ΑΕΝ Μηχανικων. Όταν έφτασα στις υγειονομικες εξετάσεις με ρώτησε αυτή στον κισσέ αν έχω μυωπία και της είπα 3 στο ένα μάτι και 2.5 στο άλλο. Μου είπε ότι έτσι μάλλον δεν μπαίνω μηχανικών και ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να με κόψουνε! Μάλιστα μου είπε να το ψάξω όπωσδήποτε για διορθωτική! Ισχύει κάτι τέτοιο; Γιατί στις προηγούμενες σελίδες βλέπω για μηχανικούς 2/10 χωρίς γυαλιά.

εαν χωρις τα γυαλια πιασεις λιγοτερο απο 2 στα 10 κοβεσαι... Ο νομος ειναι ξεκαθαρος

γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Γεια σας θελω να παω για πλοιαρχος... Εχω 2,5 μυωπια σε καθε ματι, μπορω να περασω; Φοραω και φακους επαφης.
FutureCaptainKostas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από FutureCaptainKostas »

Τι εννοειτε ρε παιδια 2 στα 10; Πως ακριβως γινεται αυτη η εξεταση και σε τι σε εξεταζουν για να καταλαβω;

Σπάνια κατέληγα εκεί που ήθελα να πάω, αλλά πάντα κατέληγα εκεί που θα έπρεπε να είμαι
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις...

στην σελίδα 3 ο greko το αναλύει

γιωργος έγραψε:Γεια σας θελω να παω για πλοιαρχος... Εχω 2,5 μυωπια σε καθε ματι, μπορω να περασω; Φοραω και φακους επαφης.

οι εξετάσεις γίνονται χωρίς φακούς, τα όρια μυωπίας θα τα βρεις σε προηγούμενα μηνύματα

FutureCaptainKostas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από FutureCaptainKostas »

Και παλι δεν μπορω να καταλαβω πανω σε τι σε εξεταζουν και πως γινεται γενικοτερα η εξεταση αλλα δεν πειραζει, σε λιγο καιρο θα το μαθω Εικόνα
Σπάνια κατέληγα εκεί που ήθελα να πάω, αλλά πάντα κατέληγα εκεί που θα έπρεπε να είμαι
γιωργος7

Δημοσίευση από γιωργος7 »

Γεια σας θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση. Παω για πλοιαρχος και εχω 2,5 μυωπια στο κα8ε ματι και πολυ ελαχιστο αστιγματισμο 0, κατι. Εχω ελπιδες; Εικόνα ευχαριστω.
Τάσος

Δημοσίευση από Τάσος »

Από αθλήματα ρε παιδιά τι παίζει; Κολύμπι; Τρέξιμο; Στις υγειονομικές είναι όπως και στις στρατιωτικές με λήψη αίματος, ξεβράκωμα κτλ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Γεια σας. Θελω και εγω να περασω πλοιαρχος. Στο ενα ματι εχω μυωπια 2,50 και στο αλλο 2,75. Μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε αν εχω ελπιδες?
Άβαταρ μέλους
panosnm
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από panosnm »

Γεια και απο μενα, θα ξανακανω μηχανογραφικο με το 10%, εδωσα περυσι πανελλαδικες και τωρα θελω να μπω στην πλοιαρχων. Επειδη δεν εχω βγαλει ακρη με τη υγειο/κη εξεταση, θα παω να κανω εξετασεις και θα τις στειλω ταχυδρομικος μαζι με τα υπολοιπα δικαιολογητικα; Πρεπει να παω σε συγκεκριμενους γιατρους ή και σε καποιον της "γειτονιας" μου.
Ευχαριστω, θα το εκτιμουσα πολυ αν με διαφωτιζε καποιος/καποια.
mitsos11

Δημοσίευση από mitsos11 »

Ρε παιδια εγω που εχω αστιγματισμο (1.25) και στα 2 ματια χριαζομαι laser;
nikitas

Δημοσίευση από nikitas »

Ρε παιδια αν ομως εχεις ναυτικο φυλαδιο, προυπηρεσια ως καμαρωτος 15 μηνες αλλα μυωπια 8 βαθμους και στα 2 ματια και δεν εχω τα λεφτα για λασερ τι κανεις; Βοηθηστε με σας παρακαλω... Μπορω να κανω κατι ωστε να περασω τους γιατρους;Εικόνα
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από The Marine »

Καλησπερα

αμα καποιος κανεις το μηχανογραφικο και δηλωσει πρωτη επιλογη : αεν πλοιαρχων και δευτερη : αεν μηχανικων, και περασει πλοιαρχων και παει στην υγειονομικη εξεταση και κοπει στην οραση για πλοιαρχοσ... τοτε μπορει να παει για μηχανικοσ την ιδια χρονια; η πρεπει να περιμενει για του χρονου;

καποιος με 2.50 μυωπια κατα την γνωμη σας περναει την εξεταση η οχι;(μια γνωμη απλως)

ευχαριστω!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

Διάβασε προηγούμενες σελίδες και οι 2 σου απορίες έχουνε απαντηθεί

α) Χρησιμοποιείστε την αναζήτηση του φόρουμ, και ανατρέξτε στις ανάλογες θεματικές ενότητες. Συνήθως οι πιο πολλές ερωτήσεις έχουν απαντηθεί αρκετές φορές παλαιότερα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης