Στριμ έγραψε:
Αδερφέ μην αγχώνεσαι. Γνωρίζω περιπτώσεις δόκιμων οι οποίοι μη σου πω ότι και ηλικιακά ήταν μεγαλύτεροι απο σένα. Απλώς φιλική συμβουλή δική μου είναι να βάλεις μια σειρά γιατί κακά τα ψέμματα, τα χρόνια περνάνε.
Στριμ έγραψε:
Μελινα έγραψε:Πόσο δίκιο έχεις σε αυτό που λες. Ότι δηλαδή οι αξιωματικοί φταίνε που τα παιδιά τα παρατάνε. Ο γιός μου είναι δόκιμος σε Κοντέινερ στο εξωτερικό. Είχε μεγάλη λαχτάρα να μπει στη σχολή. Πέρασε σε όλα μαθήματα του εξαμήνου και ένας θεός ξέρει με πόση δυσκολία βρήκε το καράβι. Ήταν τόσο ενθουσιασμένος που επιτέλους βρήκε το δρόμο του. Αυτή τη στιγμή που γράφω είναι ένα μήνα μέσα. Το τι έχει περάσει αυτό το διάστημα από κάτι πως να τους χαρακτηρίσω; Δεν τους αξίζει και να τους βρίσεις γιατί λερώνεις το στόμα σου. Ποιός ξέρει τι κόμπλεξ κουβαλάνε επάνω τους. Δεν τον πείραξε ούτε η δουλειά ούτε η κλεισούρα στο καράβι. Αυτά τα περίμενε και τα ήξερε. Πρέπει να μην έχεις το γνώθι σαυτόν για να μην καταλάβεις πως δεν θα είναι όλα ρόδινα. Φυσικά και κάποιος θα ξεκινήσει από πολύ χαμηλά για να φτάσει κάπου. Αλλά όχι ρε παιδιά και τέτοιος ψυχολογικός πόλεμος. Έλεος δηλαδή. Ένας θεός ξέρει πόση ψυχολογική υποστήριξη του δίνω μέσω μαιλ η όταν με παίρνει από το δορυφορικό του πλοίου για να μην τα βροντήξει και να φύγει. Μέχρι που του είπαν τη δεύτερη μέρα που πήγε πως δεν κάνει γι αυτή τη δουλειά. Άκουσον άκουσον. Πως κατάλαβαν μέσα σε μια μέρα αν κάνει η δεν κάνει; Αυτούς μάλλον πρέπει να τους έχει χτυπήσει η λαμαρίνα στο κεφάλι. Χε χε χε! Θέλω να πω σε όλα τα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν αυτό το επάγγελμα να μην αφήσουν κανέναν αλήτη να τους τσαλαπατήσει τα όνειρα. Αυτή η δουλειά σε βοηθάει και φτιάχνεις μια αξιοπρεπή ζωή. Καλές θάλασσες να έχετε.
mastixas έγραψε:Καλησπέρα, είμαι πτυχιουχος ΤΕΙ Πληροφορικης, με μεταπτυχιακό στην Αγγλία και τελειωμενο το στρατό. Σκέφτομαι να κανω τα χαρτια μου φετος για ΑΕΝ αλλα διαβαζοντας την προκηρυξη δεν βλέπω κάπου να με βοηθάει το ΤΕΙ αλλα θα πρεπει να παρω μέρος με βαση το Ενιαίο Λύκειο που τέλειωσα τότε. Θα ήθελα να με διορθωσετε εαν εχω καταλαβει κατι λάθος στα όσα γραφω παραπάνω και να μου προτείνατε εάν υπαρχει άλλος τρόπος να ασχοληθώ με τη Ναυτιλία με όσα χαρτιά εχω.
Σας ευχαριστώ!
johnkrassas έγραψε:Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω αμα το πτυχίο του Γ πλοιάρχου απο ΕΠΑΛ με σχέσει την ΑΕΝ ειναι ισοδήναμο ;
Ευχαριστώ!
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης