ΑΕΝ - Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού
H σχολή είναι σαν τα ΑΕΙ-ΤΕΙ με απουσίες. Μένετε μέσα από ότι ξέρω... Αν δεν επιθμείς μετά την υποχρεωτική πρακτική άσκηση να ταξιδέυεις... Και όλα αυτά. Εδώ Μπορείς να γραφτείς σε διπλώματα και όλα αυτά αφού καταβάλλεις το ανάλογο αντίτιμο βέβαια. Με το πτυχίο της ναυτικής ακαδημίας σίγουρα μπορείς να στείλεις αίτηση σε ανάλογα βρετανικά πανεπιστήμια... Για περαιτέρω σπουδές σε shipping management...
Ρε παιδια το πρωτο 6μηνο ποτε αρχιζει καο ποτε τελειωνει ;
αρχιζει σεπτεμβρη και τελειωνει ;
stiv έγραψε:Ρε παιδια το πρωτο 6μηνο ποτε αρχιζει καο ποτε τελειωνει ;
Αρχίζει αρχές οκτώμβρη και τελειώνει τον Γενάρη. Το αργότερο τον φλεβάρη θα πρέπει να έχεις βρεί εταιρεία για να κάνεις το ταξίδι σου για το 2ο εξάμηνο που απαιτείται.
Σχετικά με την εσώκλειστη φοίτηση τι ισχύει αδερφέ; Επίσης θέλω να σε ρωτήσω για το άν δικαιούνται και οι γυναίκες εσώκλειστη φοίτηση ή πρέπει οπωσδήποτε να νοικιάσουν έξω?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Παιδιά. Μου είπαν πως όταν ανακοινωθεί σε ποια περιοχή περάσαμε, δε χρειάζεται να κάνουμε εγγραφή διότι είμαστε ήδη εγγεγραμμένοι, λόγω των αιτήσεων που κάναμε τον Ιούλη.Εγώ μέχρι πριν ένα 2ωρο νόμιζα ότι πηγαίνουμε και εγγραφόμαστε.Τι ισχύει;
Διψάς χρυσάφι. Πάρε, ψάξε, μέτρα. Εδώ κοντά σου χρόνια αθάνατος να μένω, ως να μου γίνεις Μοίρα, Θάνατος και Πέτρα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Πέρσι πάντως είχανε βγάλει ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν η ημερομηνία εγγραφής και τα δικαιολογητικά
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Ε, ραδιο αβύλα θα ταν αυτά που μου λέγανε
Διψάς χρυσάφι. Πάρε, ψάξε, μέτρα. Εδώ κοντά σου χρόνια αθάνατος να μένω, ως να μου γίνεις Μοίρα, Θάνατος και Πέτρα
- thodoris94
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Πηρα ενα τηλεφωνο σημερα στο υπουργειο και μου ειπαν οτι τα αποτελεσματα για το εμπορικο ναυτικου μεσω απολυτηριου θα βγουν πεμπτη η παρασκευη γιαυτο λοιπον ας κανουμε ολοι μας υπομονη :(((
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω ποια σχολη εχει τα πιο δυσκολα μαθηματα μηχανικων ή πλοιαρχων. Επισης που ειναι καλυτερα να πας μηχανικος που εχεις σιγουρη δουλεια και μπορεις να δουλεψεις και στερια ή πλοιαρχος που εισαι πιο κυριλε

- diplomaths
- Υπολοχαγός
Εξαρτάται από την προσωπικότητά σου. Εσύ θα δεις τι σου ταιριάζει καλύτερα. Απ'ότι κατάλαβα, πάνω κάτω ξέρεις τι παίζει και τι έχει να κάνει καθένας από τους δύο. Δεν υπάρχει χειρότερο ή καλύτερο
Παιδια καλημερα... Περιμενω τ αποτελεσματα επιτυχοντων με απολυτηριο... Θελω να μου δωσει καποιος αν μπορει μια εικονα του α εξαμηνου... Επισης ποτε περναμε ψυχοτεχνικα κολυμβιση; Ευχαριστω :)
Κολύμβηση θα δώσετε αφού μπείτε στην σχολή. Ψυχοτεχνικά δεν έχει
Σχετικά με το Α' εξάμηνο τι θέλεις να μάθεις ακριβώς?

Ετσι ηξερα κ εγω αλλα μου παν οτι περναμε... Ειναι τραγικα τα πραγματα; Θα μπουμε και θα τα δουμε κινεζικα; Δεν μιλαω για καποιον που γενικα ηταν αδιαφορος... Αλλα για εναν Μαθητη...
- thodoris94
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Αυτοι εκει στο υπουργειο μας κοροιδευουν μου φαινεται σημερα πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν πως σημερα θα βγουν... Ακομη περιμενω 3 ωρα πηγε θα εχουν παει σπιτια τους αυτοι τωρα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης