ΑΕΝ - Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Απάντηση
Στρατός και θητεία
X.

Δημοσίευση από X. »

H σχολή είναι σαν τα ΑΕΙ-ΤΕΙ με απουσίες. Μένετε μέσα από ότι ξέρω... Αν δεν επιθμείς μετά την υποχρεωτική πρακτική άσκηση να ταξιδέυεις... Και όλα αυτά. Εδώ Μπορείς να γραφτείς σε διπλώματα και όλα αυτά αφού καταβάλλεις το ανάλογο αντίτιμο βέβαια. Με το πτυχίο της ναυτικής ακαδημίας σίγουρα μπορείς να στείλεις αίτηση σε ανάλογα βρετανικά πανεπιστήμια... Για περαιτέρω σπουδές σε shipping management...

Άβαταρ μέλους
stiv
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από stiv »

Ρε παιδια το πρωτο 6μηνο ποτε αρχιζει καο ποτε τελειωνει ;

αρχιζει σεπτεμβρη και τελειωνει ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από D.Y.K »

stiv έγραψε:Ρε παιδια το πρωτο 6μηνο ποτε αρχιζει καο ποτε τελειωνει ;

αρχιζει σεπτεμβρη και τελειωνει ;

Αρχίζει αρχές οκτώμβρη και τελειώνει τον Γενάρη. Το αργότερο τον φλεβάρη θα πρέπει να έχεις βρεί εταιρεία για να κάνεις το ταξίδι σου για το 2ο εξάμηνο που απαιτείται.

stiv

Δημοσίευση από stiv »

D.Y.K σε ευχαριστω πολυ φιλε ;)
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σχετικά με την εσώκλειστη φοίτηση τι ισχύει αδερφέ; Επίσης θέλω να σε ρωτήσω για το άν δικαιούνται και οι γυναίκες εσώκλειστη φοίτηση ή πρέπει οπωσδήποτε να νοικιάσουν έξω?
Νικολέτα
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Νικολέτα »

Παιδιά. Μου είπαν πως όταν ανακοινωθεί σε ποια περιοχή περάσαμε, δε χρειάζεται να κάνουμε εγγραφή διότι είμαστε ήδη εγγεγραμμένοι, λόγω των αιτήσεων που κάναμε τον Ιούλη.Εγώ μέχρι πριν ένα 2ωρο νόμιζα ότι πηγαίνουμε και εγγραφόμαστε.Τι ισχύει;

Διψάς χρυσάφι. Πάρε, ψάξε, μέτρα. Εδώ κοντά σου χρόνια αθάνατος να μένω, ως να μου γίνεις Μοίρα, Θάνατος και Πέτρα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Greek_Army »

Πέρσι πάντως είχανε βγάλει ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν η ημερομηνία εγγραφής και τα δικαιολογητικά
Νικολέτα

Δημοσίευση από Νικολέτα »

Ε, ραδιο αβύλα θα ταν αυτά που μου λέγανε
Διψάς χρυσάφι. Πάρε, ψάξε, μέτρα. Εδώ κοντά σου χρόνια αθάνατος να μένω, ως να μου γίνεις Μοίρα, Θάνατος και Πέτρα
Άβαταρ μέλους
thodoris94
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από thodoris94 »

Πηρα ενα τηλεφωνο σημερα στο υπουργειο και μου ειπαν οτι τα αποτελεσματα για το εμπορικο ναυτικου μεσω απολυτηριου θα βγουν πεμπτη η παρασκευη γιαυτο λοιπον ας κανουμε ολοι μας υπομονη :(((
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Παιδια θα ηθελα να ρωτησω ποια σχολη εχει τα πιο δυσκολα μαθηματα μηχανικων ή πλοιαρχων. Επισης που ειναι καλυτερα να πας μηχανικος που εχεις σιγουρη δουλεια και μπορεις να δουλεψεις και στερια ή πλοιαρχος που εισαι πιο κυριλεΕικόνα

Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από diplomaths »

Εξαρτάται από την προσωπικότητά σου. Εσύ θα δεις τι σου ταιριάζει καλύτερα. Απ'ότι κατάλαβα, πάνω κάτω ξέρεις τι παίζει και τι έχει να κάνει καθένας από τους δύο. Δεν υπάρχει χειρότερο ή καλύτερο
Εδώ θα βρείτε όλα τα νέα που αφορούν τις στρατιωτικές σχολές... και για ερωτήσεις, η ομάδα μας στο facebook
νικητας

Δημοσίευση από νικητας »

Παιδια καλημερα... Περιμενω τ αποτελεσματα επιτυχοντων με απολυτηριο... Θελω να μου δωσει καποιος αν μπορει μια εικονα του α εξαμηνου... Επισης ποτε περναμε ψυχοτεχνικα κολυμβιση; Ευχαριστω :)
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κολύμβηση θα δώσετε αφού μπείτε στην σχολή. Ψυχοτεχνικά δεν έχει Εικόνα Σχετικά με το Α' εξάμηνο τι θέλεις να μάθεις ακριβώς?
νικητας

Δημοσίευση από νικητας »

Ετσι ηξερα κ εγω αλλα μου παν οτι περναμε... Ειναι τραγικα τα πραγματα; Θα μπουμε και θα τα δουμε κινεζικα; Δεν μιλαω για καποιον που γενικα ηταν αδιαφορος... Αλλα για εναν Μαθητη...
Άβαταρ μέλους
thodoris94
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από thodoris94 »

Αυτοι εκει στο υπουργειο μας κοροιδευουν μου φαινεται σημερα πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν πως σημερα θα βγουν... Ακομη περιμενω 3 ωρα πηγε θα εχουν παει σπιτια τους αυτοι τωρα!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης