ΗΛΙΑΣ έγραψε:Ο πατερας μου ειναι αναπηρος κατα 67% και εχει σοβαρα κινητικα προβληματα. τον φιλοξενω στο σπιτι μου γιατι νειμαι προστατης του (χωρισμενος με την μητερα μου που εχει ξανακανει οικογενεια και ειμαι το μοναδικο του παιδι). Επισης ειναι σχεδον απορος δηλαδη αναπηρικη συνταξη 430 ευρω ερωτηση. Δικαιουμαι μια πιο συχνη εξοδο 'η να βγαινω τουλαχιστον το απογευμα να τον φροντιζω και ας ξαναγυρναω το βραδυ; Ευχαριστω
πάρε το ιστορικό του πατέρα σου που να φαινεται το ποσοστο αναπηριας Φανταζομαι την αποφαση που έχει βγάλει το ικα βγαλτο μια φωτοτυπια και πηγαινε το στο λόχο σου αρχικα. Το καλο θα ήταν να σε δήλωνε μεσα σ αυτο το χαρτι σαν συνοδο΄. Ότι χρηζει δηλ φροντιδας απο άτομο λογω των κινητικων του προβληματων. Δεν ξερω αν το δηλώνει και αυτο μεσα το χαρτι. Αν ναι ακόμα καλύτερα. Πηγαινε το στο λοχο και ζητα περισσότερους εξόδους. Τωρα τι να σου πω; Απο εκει και πέρα είναι και κατα ποσο ανθρωπινα θα δουν το προβλημα σου.
Signaller έγραψε:Σε λίγο θα τους κάνουν και αέρα στους θαλάμους στους νεοσύλλεκτους...
Δεν νομίζω ότι ζούμε στο μεσαίωνα για να μην αφήνουμε κάποιον να βγει έξω έστω μία φορά στις 26 μέρες. Αν ήθελε κάποιος να ζει σε μία φυλακή θα έπραττε κάποιο κακούργημα. Οι στρατιώτες άλλωστε πρέπει να έχουν περισσότερα δικαιώματα θεωρώ από τους κρατούμενους.
Όταν είσαι απόσπασή 1 μηνα κ δν έχεις καθαρή έξοδο παρα μονο 2 ώρα υπηρεσιακά δικαιουσε εξοδο; Καταλαβαίνω ότι έχει εμπλοκή όμως βγαίνουν όλοι εκτός από εμένα π εχω πόστο κ δν έχουν αντικαταστάτη... τι μπορώ Ν κανω?