Έξοδοι στον Στρατό
Έξοδοι στον Στρατό
Εκτος απο τις αδειες εχεις και Εξοδους; Π. Χ 24ωρα; Ο λεγομενος εξοδουχος ποση ωρα εξοδου εχει; Και ποσο συχνα δινοντε αυτες οι εξοδοι; Σου αφαιρουν μερες αδειας;(προφανως οχι ετσι)
Έξοδοι στον Στρατό
Όσοι έχουν μόνιμη κατοικεία κοντά στη Μονάδ απου υπηρετούν, και εφ'οσον έχουν πάρει την έγκριση από τον εκάστοτέ Διοικητή, όταν βγαίνον εξοδούχοι μπορούν να κοιμηθούν στο σπίτι τους και να μπούν την επομένη στη Μονάδα πρίν το εγερτήριο.
Για τους άλλους είναι μέχρι τις 12 το βράδυ.
Οι 24ωρες ή οι 48ωρες είναι ημέρες αδείας.
Για τους άλλους είναι μέχρι τις 12 το βράδυ.
Οι 24ωρες ή οι 48ωρες είναι ημέρες αδείας.
Έξοδοι στον Στρατό
Αν εχουμε ατομα μπορω να ειμαι μερα παρα μερα εξοδουχος; Καθε ποτε παιρνεις εξοδο; Οποτε θελει η διοικηση σου δινει;
Έξοδοι στον Στρατό
Οι έξοδοι εξαρτώνται από το πόσα άτομα υπάρχουν για να καλύψουν τις υπηρεσίες της Μονάδας.
Έξοδοι στον Στρατό
Καλησπερα. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Πως πανε οι εξοδοι; Και ποιος τις ανακοινωνει; Γιατι εχω εναν φιλο που υπηρετει στον εβρο και μου εχει πει πως ζητανε οι ιδιοι την εξοδο τους. Και αν καποιος δν θελει να βγει τι κανει?
Έξοδοι στον Στρατό
Καλά, δεν είναι υποχρεωτικό να βγεις. Έξοδο έχεις όταν δεν είσαι σε υπηρεσία και καμιά φορά (όταν οι μονάδες είναι σε εμπλοκή) μπορείς να πάρεις έξοδο ακόμη και όταν έχεις υπηρεσία (αρκεί να επιστρέψεις έγκαιρα για να την εκτελέσεις).Λουκας έγραψε:Καλησπερα. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Πως πανε οι εξοδοι; Και ποιος τις ανακοινωνει; Γιατι εχω εναν φιλο που υπηρετει στον εβρο και μου εχει πει πως ζητανε οι ιδιοι την εξοδο τους. Και αν καποιος δν θελει να βγει τι κανει;
Έξοδοι στον Στρατό
Ευχαριστω φιλε... να σε ρωτησω και κατι αλλο... Την εξοδο την ζητας εσυ ο ιδιος; και αν δεν θες να βγεις υπαρχει περιπτωση να σε βαλουν να κανεις δουλεια?
Έξοδοι στον Στρατό
Λουκας έγραψε:Ευχαριστω φιλε... Να σε ρωτησω και κατι αλλο... Την εξοδο την ζητας εσυ ο ιδιος;Τι εννοείς την ζητάς εσύ ο ίδιος; Εννοείται πως άν δεν σε έχουν βάλει υπηρεσία και δεν είσαι τιμωρημένος, βγαίνεις εξοδούχος!(Υπάρχει ημερήσια κατάσταση εξοδούχων με τα ονόματα αναλυτικά). και αν δεν θες να βγεις υπαρχει περιπτωση να σε βαλουν να κανεις δουλεια;Ανάλογα με τον Αξιωματικό υπηρεσίας, υπάρχουν πιθανότητες να σε βάλουν να κάνεις τίποτα καθαριότητες αλλά μην φανταστείς τίποτα τρελό!![]()
Έξοδοι στον Στρατό
Καθε ποτε παιρνει καποιος εξοδο; Και η διανυκτερευση γινεται μονο οταν μενεις κοντα;
Έξοδοι στον Στρατό
1) Αναλόγως της επάνδρωσης. Μπορεί και μέρα παρά μέρα, μπορεί και 2 ημέρες συνεχόμενα, μπορεί και μετά από 32 ημέρες όταν τα άτομα δεν φτάνουν για να καλυφθούν οι υπηρεσίες της Μονάδας.
2) Δές το παρακάτω θέμα
Διανυκτέρευση μονάδας
2) Δές το παρακάτω θέμα
Διανυκτέρευση μονάδας
Έξοδοι στον Στρατό
Κοιτα αν πας αμφιβιος μπορει να σε πηγαινει και 50 μερες μεσα μια εξω.Λουκας έγραψε:Καθε ποτε παιρνει καποιος εξοδο; Και η διανυκτερευση γινεται μονο οταν μενεις κοντα;
Έξοδοι στον Στρατό
Να σαι καλά και εσύ αδερφέ 

Έξοδοι στον Στρατό
Ο πατερας μου ειναι αναπηρος κατα 67% και εχει σοβαρα κινητικα προβληματα.
τον φιλοξενω στο σπιτι μου γιατι νειμαι προστατης του (χωρισμενος με την μητερα μου που εχει ξανακανει οικογενεια και ειμαι το μοναδικο του παιδι). Επισης ειναι σχεδον απορος δηλαδη αναπηρικη συνταξη 430 ευρω
ερωτηση. Δικαιουμαι μια πιο συχνη εξοδο 'η να βγαινω τουλαχιστον το απογευμα να τον φροντιζω και ας ξαναγυρναω το βραδυ; Ευχαριστω
τον φιλοξενω στο σπιτι μου γιατι νειμαι προστατης του (χωρισμενος με την μητερα μου που εχει ξανακανει οικογενεια και ειμαι το μοναδικο του παιδι). Επισης ειναι σχεδον απορος δηλαδη αναπηρικη συνταξη 430 ευρω
ερωτηση. Δικαιουμαι μια πιο συχνη εξοδο 'η να βγαινω τουλαχιστον το απογευμα να τον φροντιζω και ας ξαναγυρναω το βραδυ; Ευχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες