Γερναει η ομαδα διας... Τι αλλο θα ακουσουμε Θεε μου; Αν ο μεσος ορος στα 30 θεωρειται γερικο προσωπικο οκ τι να πω... Για καλλιστεια πανε η για δουλεια;
''pame_pali'' δεν ξέρω αν είσαι γενικά γνώστης της μηχανής, αλλά 4 χρόνια πάνω σε ένα δίκυκλο (και όχι με ενδυμασία καφέ-καλλιστεία) αλλά με ολόκληρο εξοπλισμό σου δημιουργεί αρκετά προβλήματα... Καλοπροαίρετα πάντα...
ΔΙ. ΑΣ έγραψε:''pame_pali'' δεν ξέρω αν είσαι γενικά γνώστης της μηχανής, αλλά 4 χρόνια πάνω σε ένα δίκυκλο (και όχι με ενδυμασία καφέ-καλλιστεία) αλλά με ολόκληρο εξοπλισμό σου δημιουργεί αρκετά προβλήματα... Καλοπροαίρετα πάντα...
χωρις κακια οδηγω πολλα χρονια και εργαζομαι με μηχ. Και ειμαι πολλες ωρες πανω αλλα ισως αυτο δε το ξερω///και αν κουραζονται η σαπιζουν οπως λες ας κανουν αλλαγες, παει καποιος πχ υμετ και παει εναλλαξ διας
ΔΙ. ΑΣ έγραψε:''pame_pali'' δεν ξέρω αν είσαι γενικά γνώστης της μηχανής, αλλά 4 χρόνια πάνω σε ένα δίκυκλο (και όχι με ενδυμασία καφέ-καλλιστεία) αλλά με ολόκληρο εξοπλισμό σου δημιουργεί αρκετά προβλήματα... Καλοπροαίρετα πάντα...
χωρις κακια οδηγω πολλα χρονια και εργαζομαι με μηχ. Και ειμαι πολλες ωρες πανω αλλα ισως αυτο δε το ξερω///και αν κουραζονται η σαπιζουν οπως λες ας κανουν αλλαγες, παει καποιος πχ υμετ και παει εναλλαξ διας
Εμ δεν παει ετσι ομως φιλε μου pame pali... σιγα μην γινεται ολη την ωρα αυτη η δουλεια.. βαρεθηκα στη δι. ας να παω καμια βολτα και απ την αμεση δραση και σε κανα μηνα αν πιαστω μεσα στο περιπολικο θα παω σε πεζη περιπολια να ξεπιαστω με το περπατημα... στεκει δηλαδη αυτο το πραμα?
PANIC έγραψε:Εμ δεν παει ετσι ομως φιλε μου pame pali... Σιγα μην γινεται ολη την ωρα αυτη η δουλεια. Βαρεθηκα στη δι. Ας να παω καμια βολτα και απ την αμεση δραση και σε κανα μηνα αν πιαστω μεσα στο περιπολικο θα παω σε πεζη περιπολια να ξεπιαστω με το περπατημα... Στεκει δηλαδη αυτο το πραμα;
δε το ξερουμε αν γινεται αυτο αδερφε... Ας μας πει καποιος που ειναι μεσα, ποιος ο λογος τοτε να πας οπουδηποτε αν λες μη πιαστω μην σκασω μη με πονεσει η μεση... Και αν μπουνε νεοι τι θα πει... ; Οι παλιοι διας μπαινουν οεαδ; Η συνταξη.>
Φίλε μου ''pame pali'' πολύ δύσκολα φεύγεις από την ΔΙ. ΑΣ (μόνο στην ΔΕΛΤΑ πας αν θέλεις... ) Εφόσον γνωρίζεις από μηχανές, τότε θα ξέρεις τι σημαίνει το βάρος πάνω σε αυτήν... Όσο αναφορά τώρα για το ''ποιος ο λογος τοτε να πας οπουδηποτε αν λες μη πιαστω μην σκασω μη με πονεσει η μεση'',πάρα πολλοί πήγαν χωρίς Την θέληση Τους... Οι ''παλιοί'' δεν θα μπουν οεαδ όπως Λες απλά κάθε υπηρεσία χρειάζεται ανανέωση... Να κρατάει Τον κορμό Της μεν,αλλά Να ανανεώνεται ώστε Να φεύγουν Και οι ''εγκλωβισμένοι''!
ΔΙ. ΑΣ 1926 έγραψε:Φίλε μου ''pame pali'' πολύ δύσκολα φεύγεις από την ΔΙ. ΑΣ (μόνο στην ΔΕΛΤΑ πας αν θέλεις... ) Εφόσον γνωρίζεις από μηχανές, τότε θα ξέρεις τι σημαίνει το βάρος πάνω σε αυτήν... Όσο αναφορά τώρα για το ''ποιος ο λογος τοτε να πας οπουδηποτε αν λες μη πιαστω μην σκασω μη με πονεσει η μεση'',πάρα πολλοί πήγαν χωρίς Την θέληση Τους... Οι ''παλιοί'' δεν θα μπουν οεαδ όπως Λες απλά κάθε υπηρεσία χρειάζεται ανανέωση... Να κρατάει Τον κορμό Της μεν,αλλά Να ανανεώνεται ώστε Να φεύγουν Και οι ''εγκλωβισμένοι''!
δηλαδη αν μπουνε νεα ατομα τι γινεται οι παλιοι και παρουν μεταθεση εστω προς τα μερη τους> Διας δε θα ειναι και εκει;