ΔΙΑΣ - Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από D.Y.K »

AVgr έγραψε:Δλδ αν εχεις το διπλωμα δε την γλυτωνεις την οδηγηση ε; Δεν παει ξερω εγω ποιος εχει μεγαλυτερη ιεραρχια και ετσι ε;Εικόνα

Όχι απαραίτητα, υπάρχουν άτομα που αναγκάστηκαν από την Υπηρεσία να βγάλουν δίπλωμα κλπ.

Ωστόσο υπάρχουν και άλλοι που όντως την γλιτώνουν, αλλά όπως σου είπα και πριν είναι ότι να ναι η ΔΙ. ΑΣ!

Τίποτα στάνταρ!

Άβαταρ μέλους
AVgr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από AVgr »

Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου
Άβαταρ μέλους
riprambrot
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από riprambrot »

Έχεις δεν έχεις δίπλωμα αν δεν θες να οδηγήσεις δεν οδηγάς και δεν σε αναγκάζει κανένας!
Άβαταρ μέλους
AVgr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από AVgr »

Εγω φανταζομαι πηγαιναν ενας αρχιοτερος και ενας πιο νεος...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Άμα ήταν έτσι τότε οι περισσότεροι δεν θα ψήνονταν ιδιαίτερα να οδηγήσουν. Ξαναλέω τα πράγματα είναι σχετικά στην ΔΙ. ΑΣ!
GiannisKrhth
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από GiannisKrhth »

Μας καταστρεψε αυτος ο υπουργος!
GiannisKrhth
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από GiannisKrhth »

http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/h-omada-dias-gernaei-kai-den-anaplathetai.html
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από pame_pali »

Γερναει η ομαδα διας... Τι αλλο θα ακουσουμε Θεε μου; Αν ο μεσος ορος στα 30 θεωρειται γερικο προσωπικο οκ τι να πω... Για καλλιστεια πανε η για δουλεια;
ΔΙ.ΑΣ

Δημοσίευση από ΔΙ.ΑΣ »

''pame_pali'' δεν ξέρω αν είσαι γενικά γνώστης της μηχανής, αλλά 4 χρόνια πάνω σε ένα δίκυκλο (και όχι με ενδυμασία καφέ-καλλιστεία) αλλά με ολόκληρο εξοπλισμό σου δημιουργεί αρκετά προβλήματα... Καλοπροαίρετα πάντα...
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΔΙ. ΑΣ έγραψε:''pame_pali'' δεν ξέρω αν είσαι γενικά γνώστης της μηχανής, αλλά 4 χρόνια πάνω σε ένα δίκυκλο (και όχι με ενδυμασία καφέ-καλλιστεία) αλλά με ολόκληρο εξοπλισμό σου δημιουργεί αρκετά προβλήματα... Καλοπροαίρετα πάντα...

χωρις κακια οδηγω πολλα χρονια και εργαζομαι με μηχ. Και ειμαι πολλες ωρες πανω αλλα ισως αυτο δε το ξερω///και αν κουραζονται η σαπιζουν οπως λες ας κανουν αλλαγες, παει καποιος πχ υμετ και παει εναλλαξ διας

PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από PANIC »

pame_pali έγραψε:
ΔΙ. ΑΣ έγραψε:''pame_pali'' δεν ξέρω αν είσαι γενικά γνώστης της μηχανής, αλλά 4 χρόνια πάνω σε ένα δίκυκλο (και όχι με ενδυμασία καφέ-καλλιστεία) αλλά με ολόκληρο εξοπλισμό σου δημιουργεί αρκετά προβλήματα... Καλοπροαίρετα πάντα...

χωρις κακια οδηγω πολλα χρονια και εργαζομαι με μηχ. Και ειμαι πολλες ωρες πανω αλλα ισως αυτο δε το ξερω///και αν κουραζονται η σαπιζουν οπως λες ας κανουν αλλαγες, παει καποιος πχ υμετ και παει εναλλαξ διας

Εμ δεν παει ετσι ομως φιλε μου pame pali... σιγα μην γινεται ολη την ωρα αυτη η δουλεια.. βαρεθηκα στη δι. ας να παω καμια βολτα και απ την αμεση δραση και σε κανα μηνα αν πιαστω μεσα στο περιπολικο θα παω σε πεζη περιπολια να ξεπιαστω με το περπατημα... στεκει δηλαδη αυτο το πραμα?
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

PANIC έγραψε:Εμ δεν παει ετσι ομως φιλε μου pame pali... Σιγα μην γινεται ολη την ωρα αυτη η δουλεια. Βαρεθηκα στη δι. Ας να παω καμια βολτα και απ την αμεση δραση και σε κανα μηνα αν πιαστω μεσα στο περιπολικο θα παω σε πεζη περιπολια να ξεπιαστω με το περπατημα... Στεκει δηλαδη αυτο το πραμα;

δε το ξερουμε αν γινεται αυτο αδερφε... Ας μας πει καποιος που ειναι μεσα, ποιος ο λογος τοτε να πας οπουδηποτε αν λες μη πιαστω μην σκασω μη με πονεσει η μεση... Και αν μπουνε νεοι τι θα πει... ; Οι παλιοι διας μπαινουν οεαδ; Η συνταξη.>

Άβαταρ μέλους
ΔΙ.ΑΣ 1926
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΔΙ.ΑΣ 1926 »

Φίλε μου ''pame pali'' πολύ δύσκολα φεύγεις από την ΔΙ. ΑΣ (μόνο στην ΔΕΛΤΑ πας αν θέλεις... ) Εφόσον γνωρίζεις από μηχανές, τότε θα ξέρεις τι σημαίνει το βάρος πάνω σε αυτήν... Όσο αναφορά τώρα για το ''ποιος ο λογος τοτε να πας οπουδηποτε αν λες μη πιαστω μην σκασω μη με πονεσει η μεση'',πάρα πολλοί πήγαν χωρίς Την θέληση Τους... Οι ''παλιοί'' δεν θα μπουν οεαδ όπως Λες απλά κάθε υπηρεσία χρειάζεται ανανέωση... Να κρατάει Τον κορμό Της μεν,αλλά Να ανανεώνεται ώστε Να φεύγουν Και οι ''εγκλωβισμένοι''!
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΔΙ. ΑΣ 1926 έγραψε:Φίλε μου ''pame pali'' πολύ δύσκολα φεύγεις από την ΔΙ. ΑΣ (μόνο στην ΔΕΛΤΑ πας αν θέλεις... ) Εφόσον γνωρίζεις από μηχανές, τότε θα ξέρεις τι σημαίνει το βάρος πάνω σε αυτήν... Όσο αναφορά τώρα για το ''ποιος ο λογος τοτε να πας οπουδηποτε αν λες μη πιαστω μην σκασω μη με πονεσει η μεση'',πάρα πολλοί πήγαν χωρίς Την θέληση Τους... Οι ''παλιοί'' δεν θα μπουν οεαδ όπως Λες απλά κάθε υπηρεσία χρειάζεται ανανέωση... Να κρατάει Τον κορμό Της μεν,αλλά Να ανανεώνεται ώστε Να φεύγουν Και οι ''εγκλωβισμένοι''!

δηλαδη αν μπουνε νεα ατομα τι γινεται οι παλιοι και παρουν μεταθεση εστω προς τα μερη τους> Διας δε θα ειναι και εκει;

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

5 χρονια ομαδα Διας κλεινει φετος... Χρονια πολλα λοιπον και παντα επιτυχιες... .be

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης