Πρώτες μέρες κατάταξης των ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Στρατός και θητεία
stratogavlos
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από stratogavlos »

2 μαρτιου θα βγουνε
Θοδωρής
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Παιδια αν μας παρουν εμας τους επιλαχωντες μεχρι την παρασκευη λογικα θα ορκιστουμε μαζι με τους επιτυχοντες αρα κατι θα γλιτωσουμε. Τουλαχιστον θα δικαιολογιθουνε οι μερες που περιμεναμε βρε παιδια
Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Kostas_Topo »

stratogavlos έγραψε:2 μαρτιου θα βγουνε
Στο Μεσολογγι τους ειπαν οτι μαλλον θα παρουν αδεια για την καθαρα Δευτερα. Το θεμα ειναι ομως οτι κανεις δεν τους λεει κατι επισημο, ολοι τους λενε μαλλον και ισως και μπορει. Αν γινει ετσι τοτε θα εχουν 3 η 4 μερες αδεια για καθαρα δευτερα και μετα απο 10 μερες αλλες 4 για την ορκομοσια

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Kostas_Topo έγραψε:
stratogavlos έγραψε:2 μαρτιου θα βγουνε
Στο Μεσολογγι τους ειπαν οτι μαλλον θα παρουν αδεια για την καθαρα Δευτερα. Το θεμα ειναι ομως οτι κανεις δεν τους λεει κατι επισημο, ολοι τους λενε μαλλον και ισως και μπορει. Αν γινει ετσι τοτε θα εχουν 3 η 4 μερες αδεια για καθαρα δευτερα και μετα απο 10 μερες αλλες 4 για την ορκομοσια

Εμενα η φιλη μου που ειναι μεσα μου πε πως δεν θα βγουν για μεσολογγι μηλαω
Anonymous

Γεια σας παιδια. Εγω εμαθα οτι απο 13 μαρτιου που ειναι η ορκομοσια μεχρι 16 θα εχουν αδεια. Επισης μου ειπε ενας φιλος μ που εχει μπει πβ οτι πηραν 4 ατομα (απο τους επιλαχοντεσ) Την δευτερα. Μηπως ξερει κανεις κατι;
Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Antonis21 »

sauraki... 4 έγραψε:γιατι πειραν οπλα πριν την ορκομωσια;

Παιζει αυτο και σε αλλες περιπτωσεις εχουν δωσει οπλα σε ΕΠΟΠ κλπ πριν ορκιστουν. Για να γλιτωνουν χρονο.
Anonymous

πυροβολικο πηραν 4 ατομα. Ετσι μ ειπε ο φιλος μου. Την δευτερα μπηκαν.

Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Καλα μην με τρελενετε τωρα ρε παιδια πανω που ηρεμισα αν ειναι δυνατον να πηραν ατομα αφου λενε μετα την ορκομοσια πως γινεται αυτο για ξανατσεκαρε λιγο της πηγες σου σιγουρεψου πιο πολυ γιατι θα μας τρελανουν εδω περα
Anonymous

Αυτο μου ειπαν, αυτο λεω. Ακουσε μεσα να λενε οτι μεχρι τις 10 μαρτιου ετσι θα περνουν. Του ειπα να ρωτησει κ παλι για πιο σιγουρια κ θα μ πει.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Το θεωρείτε απίθανο να παίρνουν σιγά σιγά τα βύσματα; Εγω το πιστεύω γιατι δεν υπάρχει αξιοκρατία. Ετσι ξερεις τι κάνουν; Παίρνουν σιγά σιγα από μικρο αριθμό και καλύπτουν τις θέσεις εκεινων που εφυγαν χωρις να ειδοποιούν και να δινουν λογαριασμό σε κανέναν... Στρατός ειναι αυτός και οτι γουστάρει κάνει από τη στιγμή που υπερισχυει και περνάει το μέσον. Οποτε καθόλου απίθανο. Ομως πιστευω οτι θα πάρουν για τα μάτια του κόσμου λιγο αργότερα και κάποιους άλλους.
kathy22
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kathy22 »

Δεν γίνεται αυτό που λέτε να παίρνουν άτομα κρυφά και ένα ένα χωρίς να βγάζουν συνολικές καταστάσεις επιλαχόντων. Δεν έχει γίνει ποτέ... Ας κάνουμε όλοι μας υπομονή...
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Γιατί να μην γίνεται και να μας δουλευουν μπροστα στα μουτρα μας; Εχεις βρει καλύτερη αντιμετώπιση εσυ από το στρατό που μας κουβαλάει να δινουμε αθλήματα και ιατρικά και τις θέσεις τις ειχαν κλεισει πριν βγει ακομη η προκύρηξη...
kathy22
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kathy22 »

Τι να πω κι εγώ... Τίποτα δεν αποκλείω πάντως. Όσον αφορά την καλύτερη αντιμετώπιση που ανέφερες Εγώ είχα στο μέγιστο!!! 3η φορά και είμαι επιλαχούσα!!! Έλεος...
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Γιαυτό σου λέω... Μπορεί να υπόθηκαν και κοτσάνες, οτι δηλ. Πήρανε ατομα έτσι... Ωστόσο εγω που είμαι πλέον καχύποπτη, ειδικά με το συγκεκριμένο θέμα, δεν μπορώ να το αποκλέίσω... Διοτι αυτή ειναι η Ελλάδα μας... Αυτό ειναι το κράτος μας... Και αυτός ειναι και ο στρατός μας...
Anonymous

κανενα νεο για ειδικοτητα υπηρετης α/τ οπλων... Πεζικο εχουμε κανενα νεο; Καμια αποχωρηση... Γνωριζει κανεις ποσα ατομα εχουν φυγει... Απο εκει; Ευχαριστω

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες