Bελερεφόντης έγραψε: Αορκιστοι και να παρουν τριημερη εξοδο; Το βλεπω λιγο χλωμο. Μονο σε περιπτωσεις πασχα ή χριστουγεννων επιτρεπεται κατι τετοιο.
Πρώτες μέρες κατάταξης των ΕΠΟΠ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Αυτο νομιζω και εγω... Ευχαριστω...
Τελικα δηλ.13 μαρτιου ορκιζονται; Και καθαρα Δευτερα μεσα; Ας μου απαντηση καποιος γιατι το αγορι μου ειναι μεσα , ειμαι νοσηλευτρια και θελω να ενημερωσω προισταμενη για ρεπο. Ευχαριστω εκ των προτερων
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ελεωνόρα έγραψε: Τελικα δηλ.13 μαρτιου ορκιζονται; Και καθαρα Δευτερα μεσα; Ας μου απαντηση καποιος γιατι το αγορι μου ειναι μεσα , ειμαι νοσηλευτρια και θελω να ενημερωσω προισταμενη για ρεπο. Ευχαριστω εκ των προτερων
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ναι 13 ορκιζονται μαρινα και καθαρα δευτερα σε καποια στρατοπεδα θα εχουν απλη εξοδο αλλα οχι παντου. Που ειναι το αγορι σου; Εμενα ειναι καλαματα και ειπε θα βγουν. Αλλα ακουσα σε αλλα στρατοπεδα μπορει να εβγαιναν και το τριημερο. Δεν ξερω. Ο φιλος σου τι λεει;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
- Επικοινωνία:
Παιδια εχω μια ερωτηση εγω ειμαι επιλαχων με 490 μορια και στιν ειδικοτητα ΔΒ Χειριστής Τερματικών Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων ΔΒ (Ι1-Ι2) και ο τελευτεος ειχε 510. Γκαντεμια... Τελος παντων αυτο που ηθελα να πω ειναι εμεις οι επιλαχωντες ΑΝ και ΟΠΟΤΕ μπουμε με το καλο μεσα θα ορκιστουμε μαζι με τους επιτυχοντες; Γιατι αν παει ετσι εμεις θα ειμαστε τυχεροι γιατι θα περιμενουμε πιο λιγες μερες για τιν ορκομοσια. Αν ξερει καπιος ας μου απαντηση. Ευχαριστω
Λογικα ναι θοδωρη διοτι θα περασουμε ταχυρυθμοι εκπαιδευση για ορκιστουμε ολοι μαζι
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Αλήθεια έχετε μάθει πώς τα περνάνε αυτοί που ήδη έχουν μπει;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Μίλησα με φίλη μου και τη ρώτησα αν έκανε πορείες και βολές και μου είπε πως έκανε και ήταν γ... Και πως της αρέσει πολύ! Απλά είναι σπαστικό και βαρετό οι επιθεωρήσεις και οι αναφορές
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
γιατι πειραν οπλα πριν την ορκομωσια;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Κατάλαβα... Ευτυχώς η φίλη σου φαίνεται μάχημη γιατί σίγουρα θα υπάρχουν και από τις άλλες που θα πήγαν στο στρατό να το παίξουν κοκέτες...
illy έγραψε:Μίλησα με φίλη μου και τη ρώτησα αν έκανε πορείες και βολές και μου είπε πως έκανε και ήταν γ... Και πως της αρέσει πολύ! Απλά είναι σπαστικό και βαρετό οι επιθεωρήσεις και οι αναφορές
Μπορέι να είναι σπαστικό και βαρετό, η πειθαρχία και η ομαδικότητα όμως απο'κει ξεκινάνε.

-
- Λοχίας - Έφεδρος
Θα τα συνηθίσουν βρε παιδιά. Σκεφτείτε οτι εφυγαν από το σπίτι τους και τη βολή τους και πήγαν ξαφνικά να μάθουν να ζούν μία στρατιωτική ζωή.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Συμφωνώ απόλυτα Νάσο μου... Άλλωστε εγώ προσωπικά είμαι υπερ αυτών των αρχών, της πειθαρχίας και τις ομαδικότηταςNassos έγραψε:[η πειθαρχία και η ομαδικότητα όμως απο'κει ξεκινάνε.

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Θα πάρουν άδεια πρίν την ορκομωσία απ'ότι άκουσα... Δεν είμαι και σίγουρος...andybgr έγραψε:Θα περιμενεις καμια 40 μερες να σου απαντησουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες