Μειωμένη στρατιωτική θητεία
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 95
Η αδερφή σου δεν έχει καμία σχέση, ο νόμος αναφέρεται για αρσενικό παιδί, δικαιούσαι κανονικά μειωμένη θητεία απλά τα έγγραφα καθυστερούν, ήξερα περιπτώσεις που ήρθαν σε παιδιά τα χαρτιά 10 ημέρες πριν απολυθούν σαν δικαιούχοι μειωμένης θητείας.
Χίλια ευχαριστώ
Δεν φαντάζεσαι πόσο άγχος μου έφυγε.
Να σαι καλά
Δεν φαντάζεσαι πόσο άγχος μου έφυγε.
Να σαι καλά
-
- Στρατηγός
Τίποτα, καλό υπόλοιπο 

Καλή θητεία να έχεις :)
Καλησπέρα, εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής, αν είσαι μοναχοπαίδι κάνεις 8μηνο; Η κανονικά 9μηνο?
Ελληνάρας έγραψε:Καλησπέρα, εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής, αν είσαι μοναχοπαίδι κάνεις 8μηνο; Η κανονικά 9μηνο;
Καλησπέρα καταρχήν. Μειωμένη στρατιωτική θητεία Μόνο όσοι αναγράφονται στην παράθεση που σου έκανα δικαιούνται μειωμένη θητεία. Ευχαριστώ.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
KΑλησπερα σε ολους.
διαβαζοντας αυτο:
/thiteia/katataksi_2.asp
στο σημειο που λεει :
Οπλίτες των οποίων αδελφός ή αδελφή είναι τυφλός ή πάσχουν από βαριά κινητική αναπηρία τουλάχιστον σε ποσοστό 67% και άνω
γνωριζουμε γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα (διαβαζοντας πολλα πραγματα περι αυτου) εαν δικαιουμαι 6μηνη θητεια η 8μηνη λογω πολυτεκνιας.
Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
διαβαζοντας αυτο:
/thiteia/katataksi_2.asp
στο σημειο που λεει :
Οπλίτες των οποίων αδελφός ή αδελφή είναι τυφλός ή πάσχουν από βαριά κινητική αναπηρία τουλάχιστον σε ποσοστό 67% και άνω
γνωριζουμε γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα (διαβαζοντας πολλα πραγματα περι αυτου) εαν δικαιουμαι 6μηνη θητεια η 8μηνη λογω πολυτεκνιας.
Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
-
- Στρατηγός
Διάβασε το άρθρο για την μειωμένη θητεία και θα καταλάβεις.
- darkbladegr
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Καλησπέρα σας,
Το δικό μου θέμα είναι παραπλήσιο με ενός φίλου παραπάνω, δηλαδή:
"Είμαι ο μικρότερος γιος τρίτεκνης οικογένειας με ένα μεγαλύτερο αδερφό και μία μεγαλύτερη αδερφή αλλά ενώ εγώ είμαι 26 ο μεγαλύτερος αδερφός μου είναι 45 (και η αδερφή μου 42) με δική τους οικογένεια. Ο πατέρας μου είναι ανω των 70 και με 67% αναπηρία. Δικαιούμαι 8μηνης θητείας; Σε άλλες περιπτώσεις φορολογιας κλπ η οικογένειά μου δεν θεωρείται τρίτεκνη καθώς τα αδέρφια μου έχουν δικιές τους οικογένειες. Σε αυτήν τι γίνεται; "
Η διαφορά στη δική μου περίπτωση είναι ότι και τα 2 μου αδέρφια είναι διαζευγμένα με 1 παιδί ο καθένας, εκ των οποίων μόνο η αδερφή μου το έχει στην επιμέλειά της.
Στην παραπάνω περίπτωση αναφέρατε ότι δικαιούτε 8μηνης θητείας και κατ' εξαίρεση μετάθεση. Ισχύει το ίδιο και με εμένα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
"Είμαι ο μικρότερος γιος τρίτεκνης οικογένειας με ένα μεγαλύτερο αδερφό και μία μεγαλύτερη αδερφή αλλά ενώ εγώ είμαι 26 ο μεγαλύτερος αδερφός μου είναι 45 (και η αδερφή μου 42) με δική τους οικογένεια. Ο πατέρας μου είναι ανω των 70 και με 67% αναπηρία. Δικαιούμαι 8μηνης θητείας; Σε άλλες περιπτώσεις φορολογιας κλπ η οικογένειά μου δεν θεωρείται τρίτεκνη καθώς τα αδέρφια μου έχουν δικιές τους οικογένειες. Σε αυτήν τι γίνεται; "
Η διαφορά στη δική μου περίπτωση είναι ότι και τα 2 μου αδέρφια είναι διαζευγμένα με 1 παιδί ο καθένας, εκ των οποίων μόνο η αδερφή μου το έχει στην επιμέλειά της.
Στην παραπάνω περίπτωση αναφέρατε ότι δικαιούτε 8μηνης θητείας και κατ' εξαίρεση μετάθεση. Ισχύει το ίδιο και με εμένα;
-
- Στρατηγός
- darkbladegr
- Στρατιώτης
Όμορφα! Ευχαριστώ και εκ των υστέρων λοιπόν!
Καλημέρα. Ένας ανηψιός μου ο οποίος είναι αμφίβιος στη Σάμο, δεν έχει περάσει βέβαια ακόμα τα ΠΕΝ γεννάει η γυναίκα του από μέρα σε μέρα. Η θητεία του θα μειωθεί στους 8 μήνες αν μείνει πεζικό; Ή ακόμα και αν μείνει ειδικές δυνάμεις. Σημείωση έχει ειδικότητα μάγειρας. Κάποιος του είπε ότι μπορεί να απολυθεί στους 6μήνες... Τι ισχύει; Ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
8 μήνες θα κάνει είτε στο Πεζικό είτε στις Ειδικές Δυνάμεις.
Επίσης αν είναι παντρεμένος δικαιούται κατ'εξαίρεση μετάθεση
Δικαιώματα πατέρα στο στρατό
Επίσης αν είναι παντρεμένος δικαιούται κατ'εξαίρεση μετάθεση
Δικαιώματα πατέρα στο στρατό
Κατατοπιστικοτατος ο greek army!
- darkbladegr
- Στρατιώτης
darkbladegr έγραψε:Καλησπέρα σας,
Καλησπέρα και πάλι.
Πήγα σήμερα στο ρουφ και ρώτησα για αυτό που σας παραθέτω, αλλά μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι 8μηνο, παρά μόνο κατ εξαίρεση. Τι ισχύει τελικά και τι πρέπει να κάνω εγώ τωρα, ώστε να εξαντλήσω τις πιθανότητες;
Ευχαριστώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες