Θητεία στο Υγειονομικό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
cuervo

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από cuervo »

Και όμως έτσι είναι ειτε το δέχεσαι ειτε όχι , αρμόδιο για τις μεταθέσεις του Σ. Ξ. είναι το ΓΕΣ.
Dr. House
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Dr. House »

Εγω νομιζω ειναι το υπουργειο αμυνης... Το οποιο τις στελνει στο ΓΕΣ... Τεσπα ευχαριστω για τις απαντησεις σου. ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
cuervo

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από cuervo »

Από αυτά που περιγράφεις πάντως δεν σε κόβω να έχεις υπηρετήσεις, για αυτό κράτα μία πισινή γιατί προφανώς και δεν γνωρίζεις πως λειτουργεί ο στρατός, φιλικά.
Dr. House
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Θητεία στο Υγειονομικό

Τον αλλο μηνα παρουσιαζομαι... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
bill87
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από bill87 »

Καλή σας ημέρα! Παρουσιάζομαι σε περίπου 2 βδομάδες Αυλώνα (Τεθωρακισμένα) με ειδικότητα υγειονομικό. Έχω τελείωσει Κοινωνιολογία στο Πάντειο Παν/μιο (το οποίο έχω καταθέσει στο Ρουφ) και έχω κάνει και ένα μεταπτυχιακό. Γνώριζα συμφοιτητές (κοινωνιολόγους) πως είχαν πάει ΟΨΜ και ήθελα να ρωτήσω εγώ έχω ελπίδες για ΟΨΜ ή Όχι; Τέλος, στο υγειονομικό τί θα κάνω;(Γενικές πληροφορίες)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Dr. House
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Θητεία στο Υγειονομικό

oΚ... Αλλα δε χρειαζεται καποια ιδιαιατερη στρατιωτικη γνωση για να ξερεις οτι διχως πτυχιο δε πας σε στρατιωτικο νοσοκομειο... Και ιδιαιτερα με το καινουριο υπουργο αμυνης.ΕικόναΕικόναΕικόνα
cuervo

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από cuervo »

Dr.House έγραψε:oΚ... Αλλα δε χρειαζεται καποια ιδιαιατερη στρατιωτικη γνωση για να ξερεις οτι διχως πτυχιο δε πας σε στρατιωτικο νοσοκομειο... Και ιδιαιτερα με το καινουριο υπουργο αμυνης.ΕικόναΕικόναΕικόνα

Εντάξει ο, τι πεις... Μπες εσύ με το καλό και όταν πάρεις μετάθεση εδώ θα είμαστε.

Dr. House
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Θητεία στο Υγειονομικό

Γεια σου φιλε! Λογικα θα παρεις την ειδικοτητα που δικαιουσαι! Τωρα απο την αλλη με πτυχιο και μεταπτυχιακο και ολας ετσι οπως ειναι τα πραματα... Παιζει να σε στειλουν και σε κανα ταγμα ανεπιθυμητων. Αχαχχαχαχαχα (πλακα κανω)
Dr. House
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Θητεία στο Υγειονομικό

Να σε καλα... Ειδωμεν! ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Βασίλης

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Βασίλης »

Γεια σας !!! Ακολουθεί ίσως χαζή ερώτηση... Δίνω Πανελλήνιες και οι σχολές που μου κινούν το ενδιαφέρον είναι Νοσηλευτική ή Φυσικοθεραπεια ή Ακτινολογία-Ραδιολογια ή Ιατρικών Εργαστηρίων όταν με το καλό τελειώσω κάποια από τις παραπάνω σχολές... Είναι σίγουρο ότι θα πάω υγειονομικο μετά ή τζάμπα ονειρεύομαι και αν ναι θα με στείλουν αυτοι κατευθείαν ή εγώ πρέπει να πάω όλη την χαρτουρα και πρέπει να βάλω και βύσμα από πάνω; Sorry για την ζαλάδα αλλά με ενδιαφέρει το θέμα αν και είναι νωρίς ακόμη
cuervo

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από cuervo »

Διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα , έχει συζητηθεί αρκετά αυτό που ρωτάς.
Νεος

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Νεος »

Καλησπερα.

Πρεπει να παρουσιαστω Αρτα αν και δεν ειμαι γιατρος αλλα δασκαλος. Εικόνα

Αυτο που θελω να μαθω ειναι τι ειδικοτητα θα παρω μετα το κεντρο και που υπαρχει περιπτωση να με στειλουν.:)

Dr. House
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Θητεία στο Υγειονομικό

MΑ η αρτα δεν ειναι πια κεντρο εκπαιδευσεως υγειονομικου... Αλλα η αυλωνα... Η αρτα νομιζω ειναι ΚΕΝ πεζικου... Εκτος και αν αλλαξουν τα πραματα για τις επομενες ΕΣΣΟ.Εικόνα
Doctor
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Doctor »

καλησπερα.. εχει ακούσει κανεις τι παίζει με τους γιατρούς που παρουςιαζονται Στο υγειονομικό στην αυλωνα.. έχουμε την ίδια εκπαίδευση με τα υπόλοιπα σώματα;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες