Θητεία στο Υγειονομικό
Θητεία στο Υγειονομικό
Και όμως έτσι είναι ειτε το δέχεσαι ειτε όχι , αρμόδιο για τις μεταθέσεις του Σ. Ξ. είναι το ΓΕΣ.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Θητεία στο Υγειονομικό
Εγω νομιζω ειναι το υπουργειο αμυνης... Το οποιο τις στελνει στο ΓΕΣ... Τεσπα ευχαριστω για τις απαντησεις σου. 

Θητεία στο Υγειονομικό
Από αυτά που περιγράφεις πάντως δεν σε κόβω να έχεις υπηρετήσεις, για αυτό κράτα μία πισινή γιατί προφανώς και δεν γνωρίζεις πως λειτουργεί ο στρατός, φιλικά.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Θητεία στο Υγειονομικό
Τον αλλο μηνα παρουσιαζομαι... 

Θητεία στο Υγειονομικό
Καλή σας ημέρα! Παρουσιάζομαι σε περίπου 2 βδομάδες Αυλώνα (Τεθωρακισμένα) με ειδικότητα υγειονομικό. Έχω τελείωσει Κοινωνιολογία στο Πάντειο Παν/μιο (το οποίο έχω καταθέσει στο Ρουφ) και έχω κάνει και ένα μεταπτυχιακό. Γνώριζα συμφοιτητές (κοινωνιολόγους) πως είχαν πάει ΟΨΜ και ήθελα να ρωτήσω εγώ έχω ελπίδες για ΟΨΜ ή Όχι; Τέλος, στο υγειονομικό τί θα κάνω;(Γενικές πληροφορίες)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Θητεία στο Υγειονομικό
oΚ... Αλλα δε χρειαζεται καποια ιδιαιατερη στρατιωτικη γνωση για να ξερεις οτι διχως πτυχιο δε πας σε στρατιωτικο νοσοκομειο... Και ιδιαιτερα με το καινουριο υπουργο αμυνης.

Θητεία στο Υγειονομικό
Dr.House έγραψε:oΚ... Αλλα δε χρειαζεται καποια ιδιαιατερη στρατιωτικη γνωση για να ξερεις οτι διχως πτυχιο δε πας σε στρατιωτικο νοσοκομειο... Και ιδιαιτερα με το καινουριο υπουργο αμυνης.
Εντάξει ο, τι πεις... Μπες εσύ με το καλό και όταν πάρεις μετάθεση εδώ θα είμαστε.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Θητεία στο Υγειονομικό
Γεια σου φιλε! Λογικα θα παρεις την ειδικοτητα που δικαιουσαι! Τωρα απο την αλλη με πτυχιο και μεταπτυχιακο και ολας ετσι οπως ειναι τα πραματα... Παιζει να σε στειλουν και σε κανα ταγμα ανεπιθυμητων. Αχαχχαχαχαχα (πλακα κανω)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Θητεία στο Υγειονομικό
Να σε καλα... Ειδωμεν! 

Θητεία στο Υγειονομικό
Γεια σας !!! Ακολουθεί ίσως χαζή ερώτηση... Δίνω Πανελλήνιες και οι σχολές που μου κινούν το ενδιαφέρον είναι Νοσηλευτική ή Φυσικοθεραπεια ή Ακτινολογία-Ραδιολογια ή Ιατρικών Εργαστηρίων όταν με το καλό τελειώσω κάποια από τις παραπάνω σχολές... Είναι σίγουρο ότι θα πάω υγειονομικο μετά ή τζάμπα ονειρεύομαι και αν ναι θα με στείλουν αυτοι κατευθείαν ή εγώ πρέπει να πάω όλη την χαρτουρα και πρέπει να βάλω και βύσμα από πάνω; Sorry για την ζαλάδα αλλά με ενδιαφέρει το θέμα αν και είναι νωρίς ακόμη
Θητεία στο Υγειονομικό
Διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα , έχει συζητηθεί αρκετά αυτό που ρωτάς.
Θητεία στο Υγειονομικό
Καλησπερα.
Πρεπει να παρουσιαστω Αρτα αν και δεν ειμαι γιατρος αλλα δασκαλος.
Αυτο που θελω να μαθω ειναι τι ειδικοτητα θα παρω μετα το κεντρο και που υπαρχει περιπτωση να με στειλουν.:)
Πρεπει να παρουσιαστω Αρτα αν και δεν ειμαι γιατρος αλλα δασκαλος.

Αυτο που θελω να μαθω ειναι τι ειδικοτητα θα παρω μετα το κεντρο και που υπαρχει περιπτωση να με στειλουν.:)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Θητεία στο Υγειονομικό
MΑ η αρτα δεν ειναι πια κεντρο εκπαιδευσεως υγειονομικου... Αλλα η αυλωνα... Η αρτα νομιζω ειναι ΚΕΝ πεζικου... Εκτος και αν αλλαξουν τα πραματα για τις επομενες ΕΣΣΟ.

Θητεία στο Υγειονομικό
καλησπερα.. εχει ακούσει κανεις τι παίζει με τους γιατρούς που παρουςιαζονται Στο υγειονομικό στην αυλωνα.. έχουμε την ίδια εκπαίδευση με τα υπόλοιπα σώματα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες