Θητεία στο Υγειονομικό
Θητεία στο Υγειονομικό
Συγχαρητήρια για την πολύ σημαντική λειτορυγία που επιτελείτε παιδιά εδω μέσα! Μπραβο!
έχω μια ερώτηση, αυτήν την στιγμή ποιες θεωρούνται οι καλύτερες μεταθέσεις στην θεσσαλονίκη για υγειονομικό; Είμαι τελειωμένος ιατρός έχω καταθέσει και το πτυχίο... Και την ψάχνω για σαλονίκη.
έχω μια ερώτηση, αυτήν την στιγμή ποιες θεωρούνται οι καλύτερες μεταθέσεις στην θεσσαλονίκη για υγειονομικό; Είμαι τελειωμένος ιατρός έχω καταθέσει και το πτυχίο... Και την ψάχνω για σαλονίκη.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Θητεία στο Υγειονομικό
Καλημερα παιδια, ονομαζομαι Γιαννης και ειμαι απο τα Δωδεκανησα. Ειμαι αποφοιτος Ιατρικης απο πανεπιστημιο της Ε. Ε και λιγες μερες πριν διεκοψα την αναβολη μου στο ΚΕΠ για να μπω με την ΕΣΣΟ Νοεμβριου. Θα ημουν υποχρεωμενος αν μπορει καποιος να μου απαντησει σε μερικες ερωτησεις γιατι οντας στο εξωτερικο τοσα χρονια εχω χασει επαφη.
1. Ειμαι σιγουρος οτι μπαινω Υγειονομικο και αν ναι που παρουσιαζομαι;
2. Η θητεια μου ειναι 9 η 12 μηνες;
3. Τι εγγραφα πρεπει να παρουσιασω για να υπηρετησω ως γιατρος; Εχω ηδη αναγνωρισει το πτυχιο, εχω κανει εγγραφη στον Ιατρικο συλλογο και εχω αδεια ασκησεως επαγγελματος καθως και πιστοποιητικο υφισταμενης ιατρικης καταστασης.
4. Μετα τη βασικη εκπαιδευση τι δυνατοτητες αποσπασης εχω;
5. Το σημειωμα καταταξης ποτε να το περιμενω;
Σας ευχαριστω προκαταβολικα και περιμενω με ανυπομονησια τις απαντησεις σας!
1. Ειμαι σιγουρος οτι μπαινω Υγειονομικο και αν ναι που παρουσιαζομαι;
2. Η θητεια μου ειναι 9 η 12 μηνες;
3. Τι εγγραφα πρεπει να παρουσιασω για να υπηρετησω ως γιατρος; Εχω ηδη αναγνωρισει το πτυχιο, εχω κανει εγγραφη στον Ιατρικο συλλογο και εχω αδεια ασκησεως επαγγελματος καθως και πιστοποιητικο υφισταμενης ιατρικης καταστασης.
4. Μετα τη βασικη εκπαιδευση τι δυνατοτητες αποσπασης εχω;
5. Το σημειωμα καταταξης ποτε να το περιμενω;
Σας ευχαριστω προκαταβολικα και περιμενω με ανυπομονησια τις απαντησεις σας!
Θητεία στο Υγειονομικό
Κάνοντας μία απλή περιήγηση στο φόρουμ και διαβάζοντας τα (αντίστοιχα) θέματα θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός του.
Καλή θητεία να έχεις
Καλή θητεία να έχεις

-
- Στρατιώτης
Θητεία στο Υγειονομικό
Λογω σπουδων ειχα αναβολη μεχρι 31-12-15. Υπαρχει τροπος παρολου που διεκοψα την αναβολη να διακοψω τη διαδικασια και να εχς την αναβολη μου πισω?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
-
- Στρατιώτης
Θητεία στο Υγειονομικό
Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου για τις απαντησεις σου, εισαι σπαθι!
-
- Στρατιώτης
Θητεία στο Υγειονομικό
Να ρωτησω παιδια το σημειωμα καταταξης ποσο καιρο πριν να παρουσιαστεις το περιμενεις;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
-
- Στρατιώτης
Θητεία στο Υγειονομικό
Παιδια επιλεχθηκα υγειονομικο και εχω πτυχιο ιατρικης. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μετα τη βασικη εκπαιδευσηθα παρω σιγουρα ειδικοτητα γιατρου η κινδυνευω να κανω σκοπιες αν δεν χρησιμοποιησω βυσμα;
Θητεία στο Υγειονομικό
Θα πάρεις ειδικότητα Ιατρού κατά πάσα πιθανότητα. Το αν θα κάνεις σκοπιές ή όχι έχει να κάνει με το Σχέδιο Ασφαλείας της μονάδος στην οποία θα μετατεθείς, το οργανόγραμμα της και φυσικά τις επιθυμίες του Διοικητή του Λόχου σου και κατ'επέκταση του Διοικητή της Μονάδος.
Για να μην σε κουράζω όμως σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις θα σε βάλουν να κάνεις σκοπιά διότι κατά 99% θα είσαι κωλυόμενος μόνιμα στα Ιατρεία.
Για να μην σε κουράζω όμως σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις θα σε βάλουν να κάνεις σκοπιά διότι κατά 99% θα είσαι κωλυόμενος μόνιμα στα Ιατρεία.
-
- Στρατιώτης
Θητεία στο Υγειονομικό
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις φιλε μου. Κατι τελευταιο αν εχεις την καλοσυνη, μετα το κεντρο ως γιατρος πρεπει να περασω εκπαιδευση ειδικοτητας σε στρατιωτικο νοσοκομειο αν καταλαβα σωστα απο οσα εχω διαβασει. Που θα με συμβουλευες να προσπαθησω να παω?
Θητεία στο Υγειονομικό
Στο 401.
-
- Στρατιώτης
Θητεία στο Υγειονομικό
Να εισαι καλα μεγαλε!
Θητεία στο Υγειονομικό
Τα τελευταία χρόνια και στις ΕΣΣΟ που ξέρω, δεν περνάς ειδικότητα, θεωρείται ότι την έχεις αυτόματα λόγω του πτυχίου της Ιατρικής. Κέντρο και αμέσως μετά φεύγεις για τη μονάδα σου. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι τους τελευταίους μήνες.
Θητεία στο Υγειονομικό
Γεια σας παιδιά, έχω πτυχίο φιλοσοφίας, παιδαγωγικής, ψυχολογίας με κατεύθυνση στην παιδαγωγική και κάνω μεταπτυχιακό στην φιλοσοφία. Παρουσιάζομαι στην Αυλώνα στο υγειονομικό και δεν έχω κανένα βύσμα. Υπάρχουν πιθανότητες να με πάρουν για οψμ; Επίσης υπάρχει περίπτωση να μην κάνω καν θητεία υγειονομικού; Τέλος το πτυχίο και η βεβαίωση σπουδών για το μεταπτυχιακό χρειάζονται επικύρωση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες