Ανάκληση διακοπής αναβολής
-
- Στρατιώτης
Καλησπέρα. Έκοψα την αναβολη μου πριν τα χριστουγεννα για να καταταγω το Μάιο ομως επειδή μου έμειναν 5 μαθήματα στη σχολή και έχουν υποχρεωτική παρακολούθηση, θα μπορούσα να επαναφέρω την αρχική μου αναβολή που ήταν μέχρι το 2012 έτσι ώστε να μην καταταγώ το Μάιο;
-
- Στρατηγός
ΒαγγεληςΒαρ έγραψε:Καλησπέρα. Έκοψα την αναβολη μου πριν τα χριστουγεννα για να καταταγω το Μάιο ομως επειδή μου έμειναν 5 μαθήματα στη σχολή και έχουν υποχρεωτική παρακολούθηση, θα μπορούσα να επαναφέρω την αρχική μου αναβολή που ήταν μέχρι το 2012 έτσι ώστε να μην καταταγώ το Μάιο;
Πάρε τηλ στην στρατολογία γιατί δεν είμαι σίγουρος για το διάστημα επαναφοράς. Η 1 μήνας είναι από την μέρα που την έκοψες η 3 μήνες.
-
- Στρατιώτης
Δηλαδή μπορώ να την ανακαλέσω 1 μήνα μετά αφότου την έχω κόψει ή πρέπει να περάσουν 3 μήνες. Λέω να πάω αύριο το πρωί. Πάντως γίνεται... Μην αγχώνομαι άδικα...
-
- Στρατηγός
ΒαγγεληςΒαρ έγραψε:Δηλαδή μπορώ να την ανακαλέσω 1 μήνα μετά αφότου την έχω κόψει ή πρέπει να περάσουν 3 μήνες. Λέω να πάω αύριο το πρωί. Πάντως γίνεται... Μην αγχώνομαι άδικα...
Aυτό δεν θυμάμαι ακριβώς, πάντως ναι γίνεται. Τώρα δεν ξέρω βέβαια αν στην περάσουνε για κακή χρήση αναβολής
-
- Στρατιώτης
Απλά λόγω κάποιων αποτελεσμάτων που βγήκαν σήμερα διαπίστωσα αυτό! Επίσης κάπου σε πιο παλιό ποστ διάβασα κάτι για μία αίτηση που συμπληρώνω, αυτό θα κάνω;
-
- Στρατηγός
ΒαγγεληςΒαρ έγραψε:Απλά λόγω κάποιων αποτελεσμάτων που βγήκαν σήμερα διαπίστωσα αυτό! Επίσης κάπου σε πιο παλιό ποστ διάβασα κάτι για μία αίτηση που συμπληρώνω, αυτό θα κάνω;
Ε όταν κόβεις αναβολή πάντα συμπληρώνεις μια αίτηση
-
- Στρατιώτης
Την αίτηση ανάκλησης της αναβολής εννοώ...
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις...
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις...
-
- Στρατηγός
Φίλε μου δυστηχώς κατά 99% δεν μπορείς να κάνεις ανάκληση αναβολής, μπορείς να ξαναπάρεις αναβολή μέσα στο διάστημα του ενός μήνα. Τώρα το θυμήθηκα :P
-
- Στρατιώτης
Οκ θα το ρωτήσω άυριο στη στρατολογία να το σιγουρέψω 100%
παιδια καλησπερα
μολις τελειωσα ιατρικη κ εκοψα την αναβολη μου στις 31 ιανουαριου. οταν πηγα μου ειπαν οτι θα μου ερχοταν χαρτι για να μπω τον μα'ι'ο. παρουσιαστηκε ομως ευκαιρια να φυγω για ειδικοτητα στο εξωτερικο και να μην περιμενω τα 4 χρονια της Ελλάδας. θα μπορουσατε να μου πειτε αν ειναι δυνατον να ακυρωσω την διακοπη της αναβολης μου και να συνεχισει η αναβολη μου ως ειχε; ή εστω αν μπορω να παρω νεα αναβολη;
μολις τελειωσα ιατρικη κ εκοψα την αναβολη μου στις 31 ιανουαριου. οταν πηγα μου ειπαν οτι θα μου ερχοταν χαρτι για να μπω τον μα'ι'ο. παρουσιαστηκε ομως ευκαιρια να φυγω για ειδικοτητα στο εξωτερικο και να μην περιμενω τα 4 χρονια της Ελλάδας. θα μπορουσατε να μου πειτε αν ειναι δυνατον να ακυρωσω την διακοπη της αναβολης μου και να συνεχισει η αναβολη μου ως ειχε; ή εστω αν μπορω να παρω νεα αναβολη;
-
- Στρατηγός
ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:παιδια καλησπερα
μολις τελειωσα ιατρικη κ εκοψα την αναβολη μου στις 31 ιανουαριου. Οταν πηγα μου ειπαν οτι θα μου ερχοταν χαρτι για να μπω τον μα'ι'ο. Παρουσιαστηκε ομως ευκαιρια να φυγω για ειδικοτητα στο εξωτερικο και να μην περιμενω τα 4 χρονια της Ελλάδας.θα μπορουσατε να μου πειτε αν ειναι δυνατον να ακυρωσω την διακοπη της αναβολης μου και να συνεχισει η αναβολη μου ως ειχε; ή εστω αν μπορω να παρω νεα αναβολη;
Δυστηχώς όπως έχω γράψει και ποιο πάνω δεν γίνεται... Πέρασες το χρονικό διάστημα.
Καλησπέρα παιδιά!
Θα ήθελα να διακόψω την αναβολή τώρα για να μπω με τη σειρά του Αυγούστο.
Όμως αν στο μεταξύ διάστημα με δεχτούν από κάπου στο εξωτερικό, θα ήθελα να ακυρώσω την απόφαση αυτή.
Γίνεται;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
- Στρατηγός
Απόφοιτος έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά!
Θα ήθελα να διακόψω την αναβολή τώρα για να μπω με τη σειρά του Αυγούστο.
Όμως αν στο μεταξύ διάστημα με δεχτούν από κάπου στο εξωτερικό, θα ήθελα να ακυρώσω την απόφαση αυτή.
Γίνεται;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα
Δηλαδή Greek Army ή όποιος άλλος ξέρει σύμφωνα με τα παραπάνω έχω δικαίωμα να κάνω ανάκληση της αναβολής τον 1ο μήνα αφότου την διέκοψα; Με οποιαδήποτε δικαιολογία; Πόσο σίγουρο είναι αυτό; Και έχει κάποια κύρωση;
Ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
Σύμφωνα με το ΦΕΚ Φ.429.1/5/150045/2006 - ΦΕΚ 34/Β'/18.1.2006
"Η αίτηση διακοπής αναβολής κατάταξης, που υποβάλλεται από όσους έκαναν χρήση της αναβολής κατάταξης, είναι δυνατό να ανακληθεί εντός μηνός από την ημερομηνία υποβολής της. Η ανάκληση είναι δυνατόν να γίνει και μεταγενέστερα και μέχρι 5 ημέρες πριν την προσδιοριζόμενη ημερομηνία για κατάταξη, εφόσον συντρέχουν σοβαροί λόγοι, ανεξάρτητοι από τη θέληση του αιτούντος και έλαβαν χώρα μεταγενέστερα από την κατάθεση της αίτησης διακοπής της αναβολής. Το δικαίωμα ανάκλησης διακοπής αναβολής ασκείται μία μόνο φορά. "
Ελπίζω να σε κάλυψα, επίσης απαγορεύονται τα κεφαλαία γράμματα
"Η αίτηση διακοπής αναβολής κατάταξης, που υποβάλλεται από όσους έκαναν χρήση της αναβολής κατάταξης, είναι δυνατό να ανακληθεί εντός μηνός από την ημερομηνία υποβολής της. Η ανάκληση είναι δυνατόν να γίνει και μεταγενέστερα και μέχρι 5 ημέρες πριν την προσδιοριζόμενη ημερομηνία για κατάταξη, εφόσον συντρέχουν σοβαροί λόγοι, ανεξάρτητοι από τη θέληση του αιτούντος και έλαβαν χώρα μεταγενέστερα από την κατάθεση της αίτησης διακοπής της αναβολής. Το δικαίωμα ανάκλησης διακοπής αναβολής ασκείται μία μόνο φορά. "
Ελπίζω να σε κάλυψα, επίσης απαγορεύονται τα κεφαλαία γράμματα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης