Επαναφορά ΕΠΟΠ στο στράτευμα

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Hyper »

αρης έγραψε:Γεια σας παιδια κ εγς ημουν εποπ στο στρατο ξηρας. ΠΒ ημοθν και τωρα θελω να ξαναμπω ποια τα πρωτα βηματα για να καταφερω κατι; Παιζει καμια περιπτωση;
Δυσκολο μονο με βισμα
μιχαλη

Δημοσίευση από μιχαλη »

Αμα βρειτε τροπο να γυρησετε πισω στο στρατο εποπ πειτε
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Hyper έγραψε:
αρης έγραψε:Γεια σας παιδια κ εγς ημουν εποπ στο στρατο ξηρας. ΠΒ ημοθν και τωρα θελω να ξαναμπω ποια τα πρωτα βηματα για να καταφερω κατι; Παιζει καμια περιπτωση;
Δυσκολο μονο με βισμα
μην ακους πολλους που δεν ξερουν. Η κατασταση σου θελει πολυ ψαξιμο, εισαι πολυ πισω βεβαια και θα πρεπει να ακολουθεις ενα ενα σωστα τα βηματα. Η περιπτωση ονομαζεται δεδικασμενη, βρισκεις δικηγορο, αν ενδιαφερεσαι στειλε μου να σου δωσω τηλ του καλυτερου δικηγορου που ασχολειται με στρατιωτικα θεματα. Απο την στιγμη που θα καταθεσει ο δικηγορος αυτη την αιτηση θα παρει ενα χρονο για να σου απαντησουν αν ναι επιστερψεις η αν οχι δεν γινεται... Οι λογοι βεβαια για τους οποιους θα επικαλεστεις οτι ειχες παραιτηθει εσυ τοτε θα ειναι οι εξης.
οτι η αιτηση παραιτησης σου δεν ηταν προιον πραγματικης βολυισης αλλα εντονης συναισθηματικης φορτισης... Και αλλα πολλα τετοια... Μακαρι να καταλαβες κατι.
ΙΩΑΝΝΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει. Είχα ακούσει για παιδιά εποπ που απολύθηκαν απο ναυτικό και στρατό όταν εκλεισε η θητεία τους. Και κάνοντας δικαστήριο τους ξαναπηραν. Με την σημερινή κατασταση πόσο πιθανό ειναι να συμβει αυτo;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από D.Y.K »

Με την σημερινή αλλά και την χθεσινή κατάσταση είναι τελείως απίθανο να συμβεί ή να συνέβη κάτι τέτοιο δυστυχώς.
zal

Δημοσίευση από zal »

Ημουν κι εγω επ. Οπ. Μεχρι τον μαρτιο του 2010. Με απομακρυναν απο το στρατο με αποπομπη και τωρα θελω να επιστρεψω. Αν κινηθω νομικα θα πετυχω κατι;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Greek_Army »

zal έγραψε:Ημουν κι εγω επ. Οπ. Μεχρι τον μαρτιο του 2010. Με απομακρυναν απο το στρατο με αποπομπη και τωρα θελω να επιστρεψω. Αν κινηθω νομικα θα πετυχω κατι;

Όταν λες αποπομπή;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

zal έγραψε:Ημουν κι εγω επ. Οπ. Μεχρι τον μαρτιο του 2010. Με απομακρυναν απο το στρατο με αποπομπη και τωρα θελω να επιστρεψω. Αν κινηθω νομικα θα πετυχω κατι;

Δυστυχώς δεν γίνεται φίλε.

manolo75
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από manolo75 »

Καλημερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε περιπτωσεις εποπ οι οποιοι απολυθηκαν απο το στρατευμα με Ι3, και να ξαναγυρισαν με την βοηθεια δικηγορου κτλκατα ποσο ειναι αυτο εφικτο;

γνωριζω επυ που λιποτακτησε, τον διωξανε, και αυτος με δικαστηριο ξαναγυρισε και πηρε και τα οφειλομενα απο την απουσια του Εικόνα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ »

Ξερετε κανεναν καλο δικηγορο;

guest714
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από guest714 »

Καλημέρα... Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση... Εαν κάποιος ΕΠΟΠ έχει απολύθει από τον στρατό μετά από αξιολογησή του στην 7ετία... Μπορει να τον ξανα προσλαβουν μέτα από 5 χρόνια;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Εννοείς να κάνεις ξανά τα χαρτιά σου σε πιθανό (απίθανο καλύτερα) διαγωνισμίο για ΕΠΟΠ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

guest714 έγραψε:Καλημέρα... Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση... Εαν κάποιος ΕΠΟΠ έχει απολύθει από τον στρατό μετά από αξιολογησή του στην 7ετία... Μπορει να τον ξανα προσλαβουν μέτα από 5 χρόνια;

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα αγόρι μου.

Θάνος

Δημοσίευση από Θάνος »

Δημήτρη μπορείς να με στύλης τηλέφωνο από δικηγόρο για το θέμα επαναφοράς εποπ στο Ssakis83@hotmail.com
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Θάνος έγραψε:Δημήτρη μπορείς να με στύλης τηλέφωνο από δικηγόρο για το θέμα επαναφοράς εποπ στο Ssakis83@hotmail.com

Φιλικά σε ενημερώνω οτι δεν υπάρχει περιπτωσή επαναφοράς για κανέναν λόγο, το έχω ψάξει και μάλιστα σχετικά πρόσφατα προσωπικά. Σε ενημερώνω υπεύθυνα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες