Επαναφορά ΕΠΟΠ στο στράτευμα

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Hyper »

αρης έγραψε:Γεια σας παιδια κ εγς ημουν εποπ στο στρατο ξηρας. ΠΒ ημοθν και τωρα θελω να ξαναμπω ποια τα πρωτα βηματα για να καταφερω κατι; Παιζει καμια περιπτωση;
Δυσκολο μονο με βισμα
μιχαλη

Δημοσίευση από μιχαλη »

Αμα βρειτε τροπο να γυρησετε πισω στο στρατο εποπ πειτε
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Hyper έγραψε:
αρης έγραψε:Γεια σας παιδια κ εγς ημουν εποπ στο στρατο ξηρας. ΠΒ ημοθν και τωρα θελω να ξαναμπω ποια τα πρωτα βηματα για να καταφερω κατι; Παιζει καμια περιπτωση;
Δυσκολο μονο με βισμα
μην ακους πολλους που δεν ξερουν. Η κατασταση σου θελει πολυ ψαξιμο, εισαι πολυ πισω βεβαια και θα πρεπει να ακολουθεις ενα ενα σωστα τα βηματα. Η περιπτωση ονομαζεται δεδικασμενη, βρισκεις δικηγορο, αν ενδιαφερεσαι στειλε μου να σου δωσω τηλ του καλυτερου δικηγορου που ασχολειται με στρατιωτικα θεματα. Απο την στιγμη που θα καταθεσει ο δικηγορος αυτη την αιτηση θα παρει ενα χρονο για να σου απαντησουν αν ναι επιστερψεις η αν οχι δεν γινεται... Οι λογοι βεβαια για τους οποιους θα επικαλεστεις οτι ειχες παραιτηθει εσυ τοτε θα ειναι οι εξης.
οτι η αιτηση παραιτησης σου δεν ηταν προιον πραγματικης βολυισης αλλα εντονης συναισθηματικης φορτισης... Και αλλα πολλα τετοια... Μακαρι να καταλαβες κατι.
ΙΩΑΝΝΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει. Είχα ακούσει για παιδιά εποπ που απολύθηκαν απο ναυτικό και στρατό όταν εκλεισε η θητεία τους. Και κάνοντας δικαστήριο τους ξαναπηραν. Με την σημερινή κατασταση πόσο πιθανό ειναι να συμβει αυτo;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από D.Y.K »

Με την σημερινή αλλά και την χθεσινή κατάσταση είναι τελείως απίθανο να συμβεί ή να συνέβη κάτι τέτοιο δυστυχώς.
zal

Δημοσίευση από zal »

Ημουν κι εγω επ. Οπ. Μεχρι τον μαρτιο του 2010. Με απομακρυναν απο το στρατο με αποπομπη και τωρα θελω να επιστρεψω. Αν κινηθω νομικα θα πετυχω κατι;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Greek_Army »

zal έγραψε:Ημουν κι εγω επ. Οπ. Μεχρι τον μαρτιο του 2010. Με απομακρυναν απο το στρατο με αποπομπη και τωρα θελω να επιστρεψω. Αν κινηθω νομικα θα πετυχω κατι;

Όταν λες αποπομπή;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

zal έγραψε:Ημουν κι εγω επ. Οπ. Μεχρι τον μαρτιο του 2010. Με απομακρυναν απο το στρατο με αποπομπη και τωρα θελω να επιστρεψω. Αν κινηθω νομικα θα πετυχω κατι;

Δυστυχώς δεν γίνεται φίλε.

manolo75
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από manolo75 »

Καλημερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε περιπτωσεις εποπ οι οποιοι απολυθηκαν απο το στρατευμα με Ι3, και να ξαναγυρισαν με την βοηθεια δικηγορου κτλκατα ποσο ειναι αυτο εφικτο;

γνωριζω επυ που λιποτακτησε, τον διωξανε, και αυτος με δικαστηριο ξαναγυρισε και πηρε και τα οφειλομενα απο την απουσια του Εικόνα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ »

Ξερετε κανεναν καλο δικηγορο;

guest714
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από guest714 »

Καλημέρα... Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση... Εαν κάποιος ΕΠΟΠ έχει απολύθει από τον στρατό μετά από αξιολογησή του στην 7ετία... Μπορει να τον ξανα προσλαβουν μέτα από 5 χρόνια;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Εννοείς να κάνεις ξανά τα χαρτιά σου σε πιθανό (απίθανο καλύτερα) διαγωνισμίο για ΕΠΟΠ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

guest714 έγραψε:Καλημέρα... Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση... Εαν κάποιος ΕΠΟΠ έχει απολύθει από τον στρατό μετά από αξιολογησή του στην 7ετία... Μπορει να τον ξανα προσλαβουν μέτα από 5 χρόνια;

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα αγόρι μου.

Θάνος

Δημοσίευση από Θάνος »

Δημήτρη μπορείς να με στύλης τηλέφωνο από δικηγόρο για το θέμα επαναφοράς εποπ στο Ssakis83@hotmail.com
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Θάνος έγραψε:Δημήτρη μπορείς να με στύλης τηλέφωνο από δικηγόρο για το θέμα επαναφοράς εποπ στο Ssakis83@hotmail.com

Φιλικά σε ενημερώνω οτι δεν υπάρχει περιπτωσή επαναφοράς για κανέναν λόγο, το έχω ψάξει και μάλιστα σχετικά πρόσφατα προσωπικά. Σε ενημερώνω υπεύθυνα.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης