Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 53
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από dn24 »

12θεϊστής έγραψε:Έλα Κυνηγέ πες την αλήθεια. Από τα κεντρικά της ΧΑ στέλνεις. Είναι καλός ο μισθός ή το κάνεις τζάμπα;

αχαχαχαχαχαχα Εικόνα Εικόνα Καλή ατάκα

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 53
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από dn24 »

KYNIGOSDK έγραψε:Συνεχιζεις τις αρλουμπες βλεπωΕικόναΕικόνα

Οι υπόλοιποι χρήστες δεν φταίμε σε τίποτα να βλέπουμε χαρακτηρισμούς έστω και light. Αν θέλετε κάντε αντιπαράθεση με γόνιμα αντ-επιχειρήματα.

Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 78

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από thanos123 »

Η Ελλάδα ήταν πάντα η χώρα του διαφωτισμού, της δημιουργίας, του πολιτισμού, των τεχνών, των μεγαλείων, της προόδου, των επιστημών. Οι Χρυσαυγίτες, επιλεκτικά διαλέξανε τις στρατιωτικές νίκες των ενδόξων προγόνων μας για να προωθήσουν την βία, το μίσος εναντίων των Ελλήνων και ξένων. Ουδεμία σχέση έχουν με τα Έλληνικα ιδεώδη και έθιμα ή με τον πατριωτισμό. Η ΧΑ παραμένει μια παρακρατική οργάνωση νεοναζί τραμπούκων, χούλιγκαν και ακροδεξιών, και εκμεταλευόμενη την αναταραχή στην πολιτική σκηνή και το κενό εξουσίας και την δυσαρέσκεια Πολύ κόσμου, ντύθηκε όπως ο λύκος με την προβία. Πέρα απο το μεταναστευτικό Η ΧΑ δεν έχει τίποτα να πεί για την οικονομία, εμπόριο, παιδεία, ανάπτυξη και έρευνα.
Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 98

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

Θιχτηκες φιλε μου;Τι φοβασαι να μην πεσει το επιπεδο σου;

Δεν σε θυμαμαι να θιχτηκες ομως με το παρακατω ποστ του συνομιλητη σου 12 θειστηΕικόνα

12θεϊστής έγραψε:Τα ίδια έλεγαν και οι δοσίλογοι επί κατοχής. Άστε μωρέ τους 5-10 που νομίζουν ότι κάνουν αντίσταση και κοιτάχτε να τα βρείτε με τον καταχτητή. Που να ήξεραν τότε ότι οι 5-10 θα γίνονταν το μεγαλύτερο αντάρτικο της Ευρώπης. Και η Ελλάδα η μόνη χώρα που δεν εφαρμόστηκε η πολιτική επιστράτευση του Χίτλερ.

Τα ίδια κάνουν και τώρα οι δοσίλογοι παντός χρώματος. Μην πάτε κόντρα στη Μέρκελ, μην πάτε κόντρα στο ΔΝΤ κλπ. Για τα μάτια των MEDIA όμως ψηφίζουν ΟΧΙ,

Για τις πορείες που λες συμφωνώ, μόνο που όλες μα όλες είναι πριν τις εκλογές του Ιουνίου. Μετά τις εκλογές, μοίρασαν τα οφίτσια και άντε γεια!

Όσο για τις κυβερνήσεις που λες ότι στήριζα 20 χρόνια. Φιλαράκι, όταν όλοι έτρωγαν και έπιναν εγώ τράβαγα το δρόμο της ξενιτιάς γιατί δεν ήθελα να γλύφω κατουρημένες ποδιές. Και τώρα όλοι οι π@υτσογλύφτες του Σημίτη και του Καραμανλή που μύρισαν το σάπιο της μεταπολίτευσης τρέχουν στη ΧΑ. Και κάνουν και μαθήματα ηθικής.

Τι ψήφιζαν τα τελευταία 20 χρόνια οι 400.000 ψηφοφόροι της ΧΑ; Τι ψήφιζαν οι μεραρχίες του Μιχαλολιάκου;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 89

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

KYNIGOSDK έγραψε:Μιλας εσυ για δημοκρατια οταν αρκετες φορες μου εχεις σβησει ποστ επειδη σου ξυνιζουν;Εικόνα
Πρώτα - πρώτα, δεν θα απολογηθώ σε εσένα. Το φόρουμ δεν είναι εκκλησία του δήμου. Υπάρχουν κανόνες και δόξα το θεό, η είσοδος και η έξοδος είναι ελεύθερη.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν 4 διαχειριστές και προσωπικά σβήνω λιγότερο από 10% των μηνυμάτων που διαγράφονται. Ίσως και λιγότερο.

KYNIGOSDK έγραψε:Τωρα για το αν ειναι ηλιθιος καποιος που πιστευει στην καθαροτητα αιματος θα σε δω σε 5 χρονακια οταν ο αλβανος που γεννηθηκε στην Ελλαδα Θα δηλωνει Ελληνας πατριωτης και δεν θα μπορεις να του αποδειξεις το αντιθετοΕικόνα

Εντελώς ηλίθιος και εντελώς αμόρφωτος συμπληρώνω.

Προτιμώ χίλιες φορές ένα μορφωμένο Έλληνα πολίτη αλβανικής (η οποιασδήποτε) καταγωγής από οποιονδήποτε βουλευτή (τρομάρα μας) της χρυσής αυγής.

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 94

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Signaller »

yandr έγραψε: Προτιμώ χίλιες φορές ένα μορφωμένο Έλληνα πολίτη αλβανικής (η οποιασδήποτε) καταγωγής από οποιονδήποτε βουλευτή (τρομάρα μας) της χρυσής αυγής.

Ναι, αρκεί να είναι πράγματι πατριώτης

δεν αρκεί μόνο στα χαρτιά ...

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 15

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Avatar »

thanos123 έγραψε:Η Ελλάδα ήταν πάντα η χώρα του διαφωτισμού, της δημιουργίας, του πολιτισμού, των τεχνών, των μεγαλείων, της προόδου, των επιστημών. Οι Χρυσαυγίτες, επιλεκτικά διαλέξανε τις στρατιωτικές νίκες των ενδόξων προγόνων μας για να προωθήσουν την βία, το μίσος εναντίων των Ελλήνων και ξένων. Ουδεμία σχέση έχουν με τα Έλληνικα ιδεώδη και έθιμα ή με τον πατριωτισμό. Η ΧΑ παραμένει μια παρακρατική οργάνωση νεοναζί τραμπούκων, χούλιγκαν και ακροδεξιών, και εκμεταλευόμενη την αναταραχή στην πολιτική σκηνή και το κενό εξουσίας και την δυσαρέσκεια Πολύ κόσμου, ντύθηκε όπως ο λύκος με την προβία. Πέρα απο το μεταναστευτικό Η ΧΑ δεν έχει τίποτα να πεί για την οικονομία, εμπόριο, παιδεία, ανάπτυξη και έρευνα.

Πληροφοριακά επειδή μου αρέσει να παρακολουθώ την πολιτική, έχει θέσεις σε όλα αυτά που είπες και μάλιστα τις έχει πει αλλά όταν σε καλούν στο κανάλι και γίνεται η ίδια ερώτηση για τους λεθραίους 150 φορές δεν ακούγετε τίποτα άλλο. Είσαι ελάχιστα ενημερωμένος στο θέμα της ΧΑ και ελπίζω να μην είσαι έτσι και στα υπόλοιπα κόμματα αλλιώς τυφλή ψήφο έβαλες όπου και αν έβαλες (αν έβαλες 1/3 δεν ψηφισε) . Όσο για τα θέματα βίας φασισμού ναζισμού κλπ θα τα μάθουμε σύντομα ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα ΧΑ δεύτερο στις επόμενες εκλογές που πολύ πιθανόν να γίνουν το 2013

yandr : Μου είπες ότι δεν ήταν καλή η εποχή της χούντας, δεν είπα αυτό ακριβώς... Είπα ήταν σαφώς καλύτερη απο αυτή που ζούμε τώρα. Η "επανάσταση" στο πολυτεχνείο έγινε για ένα καλύτερο αύριο και δημοκρατικό, αν το σήμερα είναι καλό και δημοκρατικό τότε όποιος το πιστεύει αυτό είναι σε χειμερινό λήθαργο. Όσο για τα έργα της δικτατορίας ναι έκανε για να "θολώσει" αν θες τους πολίτες να τους έχει με το μέρος τους, τώρα κάνουμε έργα (σύντομα στο δρόμο της Σπάρτης υπάρχουν συζητήσεις) αλλά χωρίς νοήμα και χωρίς ουσία, ο μόνος λόγος που γίνονται είναι να φάνε τα μύρια αυτοί που εμπλέκοντε έμμεσα και άμεσα στα έργα. Στη περιοχή που μένω όταν φτιάχνουν πεζοδρόμιο το κάνουν 999μ. Ώστε να μην τους πιάνει ο φόρος και τα βρίσκουν με τον εργολάβο δεν ξέρω τι είναι αυτός ο οποίος είναι ξάδερφος του δημάρχου. Αυτή είναι η Ελλάς του 2012
Άβαταρ μέλους
GreekGATE7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GreekGATE7 »

KYNIGOSDK έγραψε:
GreekGATE7 έγραψε:

Κραταω την τελευταια σου εκφραση που πραγματικα δειχνει κατα ποσο εχεις πληρης μεσανυχτα περι ΧΑ αλλα και ποια η διαφορα μεταξυ Εθνικισμου και Πατριωτισμου
Μαθε πρωτα να ξεχωριζεις τις 2 λεξεις και ασε την λασπολογια που σου εχουν διδαξει οι δημοκρατες Πρετεντερης-Τρεμη -Σροιτερ-Εισαγγελατος κτλ
Οσο για τον ηγετη Μεταξα που εσυ τιμας μονο και μονο επειδη ειπε το Οχι και οχι επειδη ηταν δικτακτορας μαθε λοιπον οτι αν δεν ηταν αυτος εσυ και εγω αυτοι την στιγμη θα μαγειρευαμε καρμποναρες και πιτσες μαζι με τους Ιταλους αφου πλεον σαν λαος θα ειχαμε χαθει
Ειναι προσβλητικο αυτο που αναφερεις ποιο πανω για τους νεκρους που εδωσαν την ζωη τους στο μετωπο και τα ηρωικα κοκκαλα τους ειναι θαμμενα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ

Ρε μάστορα, οι Έλληνες ήρωες που έγραψαν το έπος της Αλβανίας το 40'' δεν πολεμούσαν για το Μεταξά... Για την Ελλάδα πολεμούσαν... Ο Μεταξάς τι ήταν ; Ένας φασίστας δικτάτορας που οι ιδεολογικές του απόψεις ταυτίζονταν με του Μουσολίνι σε μεγάλο βαθμο... Και να μην είχε πει αυτός το ΟΧΙ, θα ξεσηκωνόταν - επαναστατούσε ο λαός καθώς όπως θα έχεις δει υπήρχε αφάνταστος ενθουσιασμός στον λαό για τον πόλεμο και την υπεράσπιση της πατρίδος μας... Όσο για την αντεθνική προδοτική χρυσή αυγή, έχω πλήρη άποψη καθώς έχω μιλήσει απο κοντά με πολλούς δικούς σας που όχι μόνο δεν απαρνιούνται το θαυμασμό τους για το Χίτλερ Αλλά θεωρούν οτι είναι και πατριώτες... Μόνο που πατριώτης και ναζιστής δεν υφίσταται... Περαστικά σου.

Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 78

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από thanos123 »

thanos123 έγραψε:Η Ελλάδα ήταν πάντα η χώρα του διαφωτισμού, της δημιουργίας, του πολιτισμού, των τεχνών, των μεγαλείων, της προόδου, των επιστημών. Οι Χρυσαυγίτες, επιλεκτικά διαλέξανε τις στρατιωτικές νίκες των ενδόξων προγόνων μας για να προωθήσουν την βία, το μίσος εναντίων των Ελλήνων και ξένων. Ουδεμία σχέση έχουν με τα Έλληνικα ιδεώδη και έθιμα ή με τον πατριωτισμό. Η ΧΑ παραμένει μια παρακρατική οργάνωση νεοναζί τραμπούκων, χούλιγκαν και ακροδεξιών, και εκμεταλευόμενη την αναταραχή στην πολιτική σκηνή και το κενό εξουσίας και την δυσαρέσκεια Πολύ κόσμου, ντύθηκε όπως ο λύκος με την προβία. Πέρα απο το μεταναστευτικό Η ΧΑ δεν έχει τίποτα να πεί για την οικονομία, εμπόριο, παιδεία, ανάπτυξη και έρευνα.

Πληροφοριακά επειδή μου αρέσει να παρακολουθώ την πολιτική, έχει θέσεις σε όλα αυτά που είπες και μάλιστα τις έχει πει αλλά όταν σε καλούν στο κανάλι και γίνεται η ίδια ερώτηση για τους λεθραίους 150 φορές δεν ακούγετε τίποτα άλλο. Είσαι ελάχιστα ενημερωμένος στο θέμα της ΧΑ και ελπίζω να μην είσαι έτσι και στα υπόλοιπα κόμματα αλλιώς τυφλή ψήφο έβαλες όπου και αν έβαλες (αν έβαλες 1/3 δεν ψηφισε) . Όσο για τα θέματα βίας φασισμού ναζισμού κλπ θα τα μάθουμε σύντομα ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα ΧΑ δεύτερο στις επόμενες εκλογές που πολύ πιθανόν να γίνουν το 2013

yandr : Μου είπες ότι δεν ήταν καλή η εποχή της χούντας, δεν είπα αυτό ακριβώς... Είπα ήταν σαφώς καλύτερη απο αυτή που ζούμε τώρα. Η "επανάσταση" στο πολυτεχνείο έγινε για ένα καλύτερο αύριο και δημοκρατικό, αν το σήμερα είναι καλό και δημοκρατικό τότε όποιος το πιστεύει αυτό είναι σε χειμερινό λήθαργο. Όσο για τα έργα της δικτατορίας ναι έκανε για να "θολώσει" αν θες τους πολίτες να τους έχει με το μέρος τους, τώρα κάνουμε έργα (σύντομα στο δρόμο της Σπάρτης υπάρχουν συζητήσεις) αλλά χωρίς νοήμα και χωρίς ουσία, ο μόνος λόγος που γίνονται είναι να φάνε τα μύρια αυτοί που εμπλέκοντε έμμεσα και άμεσα στα έργα. Στη περιοχή που μένω όταν φτιάχνουν πεζοδρόμιο το κάνουν 999μ. Ώστε να μην τους πιάνει ο φόρος και τα βρίσκουν με τον εργολάβο δεν ξέρω τι είναι αυτός ο οποίος είναι ξάδερφος του δημάρχου. Αυτή είναι η Ελλάς του 2012

πληροφοριακά επειδή και εγώ παρακολουθώ την πολιτική δεν άκουσα κανέναν εκπρόσωπο σας να έχει θέσεις για εμπόριο παιδεία οικονομια και πολλά άλλα θέματα που απασχολούν την ελλάδα και τον έλληνα πολίτη πλην των λαθρομεταναστών που όπου τους βρίσκει τους χτυπάει αλλύπητα. Παράληψη μου που δεν είμαι ενημερωμενός για Το σύνδεσμο σου. Θα κοιτάκω να επανορθώσω.H πολιτική της τζάμπας μαγκιάς, όποια και αν είναι η πολιτικής απόχρωση δεν μπορεί παρά να επιφέρει την τελική και ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδος και συ θα είσαι μέσα σ αυτούς.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Signaller έγραψε:
yandr έγραψε: Προτιμώ χίλιες φορές ένα μορφωμένο Έλληνα πολίτη αλβανικής (η οποιασδήποτε) καταγωγής από οποιονδήποτε βουλευτή (τρομάρα μας) της χρυσής αυγής.

Ναι, αρκεί να είναι πράγματι πατριώτης

δεν αρκεί μόνο στα χαρτιά ...

Εγώ δεν ανάφερα πουθενά τη λέξη πατριώτης.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

yandr : Μου είπες ότι δεν ήταν καλή η εποχή της χούντας, δεν είπα αυτό ακριβώς... Είπα ήταν σαφώς καλύτερη απο αυτή που ζούμε τώρα.

Και εγώ διαφώνησα σε όλα τα επίπεδα.

Επίπεδο ελευθερίας, οικονομίας, δικαιωμάτων...

Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK

Χρυσή Αυγή

yandr έγραψε:
KYNIGOSDK έγραψε:Μιλας εσυ για δημοκρατια οταν αρκετες φορες μου εχεις σβησει ποστ επειδη σου ξυνιζουν;Εικόνα
Πρώτα - πρώτα, δεν θα απολογηθώ σε εσένα. Το φόρουμ δεν είναι εκκλησία του δήμου. Υπάρχουν κανόνες και δόξα το θεό, η είσοδος και η έξοδος είναι ελεύθερη.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν 4 διαχειριστές και προσωπικά σβήνω λιγότερο από 10% των μηνυμάτων που διαγράφονται. Ίσως και λιγότερο.

KYNIGOSDK έγραψε:Τωρα για το αν ειναι ηλιθιος καποιος που πιστευει στην καθαροτητα αιματος θα σε δω σε 5 χρονακια οταν ο αλβανος που γεννηθηκε στην Ελλαδα Θα δηλωνει Ελληνας πατριωτης και δεν θα μπορεις να του αποδειξεις το αντιθετοΕικόνα

Εντελώς ηλίθιος και εντελώς αμόρφωτος συμπληρώνω.

Προτιμώ χίλιες φορές ένα μορφωμένο Έλληνα πολίτη αλβανικής (η οποιασδήποτε) καταγωγής από οποιονδήποτε βουλευτή (τρομάρα μας) της χρυσής αυγής.

Καταρχην δεν σου ειπε κανενας να απολογηθεις απλα να μαθεις να σεβεσαι την γνωμη και τις σκεψεις των μελων αλλο αν διαφωνεις η οχιΜην βαζεις λογια για σαλτσα που δεν σου εχω αναφερει

Οσο για τους αλλους διαχειριστες εδω μεσα ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα μαζι τους γιατι πολυ απλα κανουν το αντιθετο που πραττεις εσυ και ας το παιζεις και δημοκρατης =σεβονταιΕικόνα

Τωρα για το παρακατω που μου αναφερεις εχω μεινει αφωνοςΕικόνα

Τετοιες προοδευτικες αποψεις μονο Απο την Ρεπουση-δραγωνα-γιαννακου και βεβαια ολο το αριστερο λομπι μπορεις να τις ακουσεις

Εικόνα

Πραγματικα αν ζουσαν οι ηρωες που εφτησαν αιμα και εδωσαν την ζωη τους για να μιλας εσυ Ελληνικα και να ζεις ελευθερος και σε ακουγαν να εισαι σιγουρος οτι θα σε εβαζαν στην ιδια μοιρα με τους απατριδες μπολσεβικους

Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK

Χρυσή Αυγή

GreekGATE7 έγραψε:
KYNIGOSDK έγραψε:
GreekGATE7 έγραψε:

Κραταω την τελευταια σου εκφραση που πραγματικα δειχνει κατα ποσο εχεις πληρης μεσανυχτα περι ΧΑ αλλα και ποια η διαφορα μεταξυ Εθνικισμου και Πατριωτισμου
Μαθε πρωτα να ξεχωριζεις τις 2 λεξεις και ασε την λασπολογια που σου εχουν διδαξει οι δημοκρατες Πρετεντερης-Τρεμη -Σροιτερ-Εισαγγελατος κτλ
Οσο για τον ηγετη Μεταξα που εσυ τιμας μονο και μονο επειδη ειπε το Οχι και οχι επειδη ηταν δικτακτορας μαθε λοιπον οτι αν δεν ηταν αυτος εσυ και εγω αυτοι την στιγμη θα μαγειρευαμε καρμποναρες και πιτσες μαζι με τους Ιταλους αφου πλεον σαν λαος θα ειχαμε χαθει
Ειναι προσβλητικο αυτο που αναφερεις ποιο πανω για τους νεκρους που εδωσαν την ζωη τους στο μετωπο και τα ηρωικα κοκκαλα τους ειναι θαμμενα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ

Ρε μάστορα, οι Έλληνες ήρωες που έγραψαν το έπος της Αλβανίας το 40'' δεν πολεμούσαν για το Μεταξά... Για την Ελλάδα πολεμούσαν... Ο Μεταξάς τι ήταν ; Ένας φασίστας δικτάτορας που οι ιδεολογικές του απόψεις ταυτίζονταν με του Μουσολίνι σε μεγάλο βαθμο... Και να μην είχε πει αυτός το ΟΧΙ, θα ξεσηκωνόταν - επαναστατούσε ο λαός καθώς όπως θα έχεις δει υπήρχε αφάνταστος ενθουσιασμός στον λαό για τον πόλεμο και την υπεράσπιση της πατρίδος μας... Όσο για την αντεθνική προδοτική χρυσή αυγή, έχω πλήρη άποψη καθώς έχω μιλήσει απο κοντά με πολλούς δικούς σας που όχι μόνο δεν απαρνιούνται το θαυμασμό τους για το Χίτλερ Αλλά θεωρούν οτι είναι και πατριώτες... Μόνο που πατριώτης και ναζιστής δεν υφίσταται... Περαστικά σου.

Καλα μεγαλε η φαντασια σου και η αμαθεια σου δεν εχει οριαΚατσε διαβασε πρωτα τι εστι Μεταξας και μετα τα λεμε

Εχεις μιλησει απο κοντα με ανθρωπους που στηριζουν την ΧΑ και σου εχουν πει αυτα που μου αναφερεις; ΕικόναΕικόνα

Ελεεεεος δηλαδη τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσαΕικόνα

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 94

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Signaller »

yandr έγραψε: Εγώ δεν ανάφερα πουθενά τη λέξη πατριώτης.

ε δεν πρέπει να είναι κιόλας ;

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

KYNIGOSDK έγραψε:Μην βαζεις λογια για σαλτσα που δεν σου εχω αναφερει

Οσο για τους αλλους διαχειριστες εδω μεσα ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα μαζι τους γιατι πολυ απλα κανουν το αντιθετο που πραττεις εσυ και ας το παιζεις και δημοκρατης =σεβονταιΕικόνα

Κυνηγέ πρέπει να καταγγείλλεις τη Νέα Τάξη Πραγμάτων που έχει βάλει σκοπό να εξαφανίσει τη φωνή της Χρυσής Αυγής από το φόρουμ τούτο. Και εντάξει για το yandr το ξέρουμε είναι μπολσεβίκος νεοταξίτης ανθέλληνας αλλά μην χαρίζεσαι στους υπόλοιπους διαχειριστές. Παίζουν τον καλό και τον κακό μπάτσο. Μην σε παραπλανούν. Πρόσεχε.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης