12θεϊστής έγραψε:Έλα Κυνηγέ πες την αλήθεια. Από τα κεντρικά της ΧΑ στέλνεις. Είναι καλός ο μισθός ή το κάνεις τζάμπα;
αχαχαχαχαχαχα

12θεϊστής έγραψε:Έλα Κυνηγέ πες την αλήθεια. Από τα κεντρικά της ΧΑ στέλνεις. Είναι καλός ο μισθός ή το κάνεις τζάμπα;
KYNIGOSDK έγραψε:Συνεχιζεις τις αρλουμπες βλεπω
12θεϊστής έγραψε:Τα ίδια έλεγαν και οι δοσίλογοι επί κατοχής. Άστε μωρέ τους 5-10 που νομίζουν ότι κάνουν αντίσταση και κοιτάχτε να τα βρείτε με τον καταχτητή. Που να ήξεραν τότε ότι οι 5-10 θα γίνονταν το μεγαλύτερο αντάρτικο της Ευρώπης. Και η Ελλάδα η μόνη χώρα που δεν εφαρμόστηκε η πολιτική επιστράτευση του Χίτλερ.
Τα ίδια κάνουν και τώρα οι δοσίλογοι παντός χρώματος. Μην πάτε κόντρα στη Μέρκελ, μην πάτε κόντρα στο ΔΝΤ κλπ. Για τα μάτια των MEDIA όμως ψηφίζουν ΟΧΙ,
Για τις πορείες που λες συμφωνώ, μόνο που όλες μα όλες είναι πριν τις εκλογές του Ιουνίου. Μετά τις εκλογές, μοίρασαν τα οφίτσια και άντε γεια!
Όσο για τις κυβερνήσεις που λες ότι στήριζα 20 χρόνια. Φιλαράκι, όταν όλοι έτρωγαν και έπιναν εγώ τράβαγα το δρόμο της ξενιτιάς γιατί δεν ήθελα να γλύφω κατουρημένες ποδιές. Και τώρα όλοι οι π@υτσογλύφτες του Σημίτη και του Καραμανλή που μύρισαν το σάπιο της μεταπολίτευσης τρέχουν στη ΧΑ. Και κάνουν και μαθήματα ηθικής.
Τι ψήφιζαν τα τελευταία 20 χρόνια οι 400.000 ψηφοφόροι της ΧΑ; Τι ψήφιζαν οι μεραρχίες του Μιχαλολιάκου;
Πρώτα - πρώτα, δεν θα απολογηθώ σε εσένα. Το φόρουμ δεν είναι εκκλησία του δήμου. Υπάρχουν κανόνες και δόξα το θεό, η είσοδος και η έξοδος είναι ελεύθερη.KYNIGOSDK έγραψε:Μιλας εσυ για δημοκρατια οταν αρκετες φορες μου εχεις σβησει ποστ επειδη σου ξυνιζουν;
KYNIGOSDK έγραψε:Τωρα για το αν ειναι ηλιθιος καποιος που πιστευει στην καθαροτητα αιματος θα σε δω σε 5 χρονακια οταν ο αλβανος που γεννηθηκε στην Ελλαδα Θα δηλωνει Ελληνας πατριωτης και δεν θα μπορεις να του αποδειξεις το αντιθετο
Ναι, αρκεί να είναι πράγματι πατριώτηςyandr έγραψε: Προτιμώ χίλιες φορές ένα μορφωμένο Έλληνα πολίτη αλβανικής (η οποιασδήποτε) καταγωγής από οποιονδήποτε βουλευτή (τρομάρα μας) της χρυσής αυγής.
thanos123 έγραψε:Η Ελλάδα ήταν πάντα η χώρα του διαφωτισμού, της δημιουργίας, του πολιτισμού, των τεχνών, των μεγαλείων, της προόδου, των επιστημών. Οι Χρυσαυγίτες, επιλεκτικά διαλέξανε τις στρατιωτικές νίκες των ενδόξων προγόνων μας για να προωθήσουν την βία, το μίσος εναντίων των Ελλήνων και ξένων. Ουδεμία σχέση έχουν με τα Έλληνικα ιδεώδη και έθιμα ή με τον πατριωτισμό. Η ΧΑ παραμένει μια παρακρατική οργάνωση νεοναζί τραμπούκων, χούλιγκαν και ακροδεξιών, και εκμεταλευόμενη την αναταραχή στην πολιτική σκηνή και το κενό εξουσίας και την δυσαρέσκεια Πολύ κόσμου, ντύθηκε όπως ο λύκος με την προβία. Πέρα απο το μεταναστευτικό Η ΧΑ δεν έχει τίποτα να πεί για την οικονομία, εμπόριο, παιδεία, ανάπτυξη και έρευνα.
KYNIGOSDK έγραψε:Κραταω την τελευταια σου εκφραση που πραγματικα δειχνει κατα ποσο εχεις πληρης μεσανυχτα περι ΧΑ αλλα και ποια η διαφορα μεταξυ Εθνικισμου και ΠατριωτισμουGreekGATE7 έγραψε:Avatar έγραψε:
Μαθε πρωτα να ξεχωριζεις τις 2 λεξεις και ασε την λασπολογια που σου εχουν διδαξει οι δημοκρατες Πρετεντερης-Τρεμη -Σροιτερ-Εισαγγελατος κτλ
Οσο για τον ηγετη Μεταξα που εσυ τιμας μονο και μονο επειδη ειπε το Οχι και οχι επειδη ηταν δικτακτορας μαθε λοιπον οτι αν δεν ηταν αυτος εσυ και εγω αυτοι την στιγμη θα μαγειρευαμε καρμποναρες και πιτσες μαζι με τους Ιταλους αφου πλεον σαν λαος θα ειχαμε χαθει
Ειναι προσβλητικο αυτο που αναφερεις ποιο πανω για τους νεκρους που εδωσαν την ζωη τους στο μετωπο και τα ηρωικα κοκκαλα τους ειναι θαμμενα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ
Avatar έγραψε:thanos123 έγραψε:Η Ελλάδα ήταν πάντα η χώρα του διαφωτισμού, της δημιουργίας, του πολιτισμού, των τεχνών, των μεγαλείων, της προόδου, των επιστημών. Οι Χρυσαυγίτες, επιλεκτικά διαλέξανε τις στρατιωτικές νίκες των ενδόξων προγόνων μας για να προωθήσουν την βία, το μίσος εναντίων των Ελλήνων και ξένων. Ουδεμία σχέση έχουν με τα Έλληνικα ιδεώδη και έθιμα ή με τον πατριωτισμό. Η ΧΑ παραμένει μια παρακρατική οργάνωση νεοναζί τραμπούκων, χούλιγκαν και ακροδεξιών, και εκμεταλευόμενη την αναταραχή στην πολιτική σκηνή και το κενό εξουσίας και την δυσαρέσκεια Πολύ κόσμου, ντύθηκε όπως ο λύκος με την προβία. Πέρα απο το μεταναστευτικό Η ΧΑ δεν έχει τίποτα να πεί για την οικονομία, εμπόριο, παιδεία, ανάπτυξη και έρευνα.
Πληροφοριακά επειδή μου αρέσει να παρακολουθώ την πολιτική, έχει θέσεις σε όλα αυτά που είπες και μάλιστα τις έχει πει αλλά όταν σε καλούν στο κανάλι και γίνεται η ίδια ερώτηση για τους λεθραίους 150 φορές δεν ακούγετε τίποτα άλλο. Είσαι ελάχιστα ενημερωμένος στο θέμα της ΧΑ και ελπίζω να μην είσαι έτσι και στα υπόλοιπα κόμματα αλλιώς τυφλή ψήφο έβαλες όπου και αν έβαλες (αν έβαλες 1/3 δεν ψηφισε) . Όσο για τα θέματα βίας φασισμού ναζισμού κλπ θα τα μάθουμε σύντομα ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα ΧΑ δεύτερο στις επόμενες εκλογές που πολύ πιθανόν να γίνουν το 2013
yandr : Μου είπες ότι δεν ήταν καλή η εποχή της χούντας, δεν είπα αυτό ακριβώς... Είπα ήταν σαφώς καλύτερη απο αυτή που ζούμε τώρα. Η "επανάσταση" στο πολυτεχνείο έγινε για ένα καλύτερο αύριο και δημοκρατικό, αν το σήμερα είναι καλό και δημοκρατικό τότε όποιος το πιστεύει αυτό είναι σε χειμερινό λήθαργο. Όσο για τα έργα της δικτατορίας ναι έκανε για να "θολώσει" αν θες τους πολίτες να τους έχει με το μέρος τους, τώρα κάνουμε έργα (σύντομα στο δρόμο της Σπάρτης υπάρχουν συζητήσεις) αλλά χωρίς νοήμα και χωρίς ουσία, ο μόνος λόγος που γίνονται είναι να φάνε τα μύρια αυτοί που εμπλέκοντε έμμεσα και άμεσα στα έργα. Στη περιοχή που μένω όταν φτιάχνουν πεζοδρόμιο το κάνουν 999μ. Ώστε να μην τους πιάνει ο φόρος και τα βρίσκουν με τον εργολάβο δεν ξέρω τι είναι αυτός ο οποίος είναι ξάδερφος του δημάρχου. Αυτή είναι η Ελλάς του 2012
Εγώ δεν ανάφερα πουθενά τη λέξη πατριώτης.Signaller έγραψε:Ναι, αρκεί να είναι πράγματι πατριώτηςyandr έγραψε: Προτιμώ χίλιες φορές ένα μορφωμένο Έλληνα πολίτη αλβανικής (η οποιασδήποτε) καταγωγής από οποιονδήποτε βουλευτή (τρομάρα μας) της χρυσής αυγής.
δεν αρκεί μόνο στα χαρτιά ...
yandr : Μου είπες ότι δεν ήταν καλή η εποχή της χούντας, δεν είπα αυτό ακριβώς... Είπα ήταν σαφώς καλύτερη απο αυτή που ζούμε τώρα.
Καταρχην δεν σου ειπε κανενας να απολογηθεις απλα να μαθεις να σεβεσαι την γνωμη και τις σκεψεις των μελων αλλο αν διαφωνεις η οχιΜην βαζεις λογια για σαλτσα που δεν σου εχω αναφερειyandr έγραψε:Πρώτα - πρώτα, δεν θα απολογηθώ σε εσένα. Το φόρουμ δεν είναι εκκλησία του δήμου. Υπάρχουν κανόνες και δόξα το θεό, η είσοδος και η έξοδος είναι ελεύθερη.KYNIGOSDK έγραψε:Μιλας εσυ για δημοκρατια οταν αρκετες φορες μου εχεις σβησει ποστ επειδη σου ξυνιζουν;
Από εκεί και πέρα υπάρχουν 4 διαχειριστές και προσωπικά σβήνω λιγότερο από 10% των μηνυμάτων που διαγράφονται. Ίσως και λιγότερο.KYNIGOSDK έγραψε:Τωρα για το αν ειναι ηλιθιος καποιος που πιστευει στην καθαροτητα αιματος θα σε δω σε 5 χρονακια οταν ο αλβανος που γεννηθηκε στην Ελλαδα Θα δηλωνει Ελληνας πατριωτης και δεν θα μπορεις να του αποδειξεις το αντιθετο
Εντελώς ηλίθιος και εντελώς αμόρφωτος συμπληρώνω.
Προτιμώ χίλιες φορές ένα μορφωμένο Έλληνα πολίτη αλβανικής (η οποιασδήποτε) καταγωγής από οποιονδήποτε βουλευτή (τρομάρα μας) της χρυσής αυγής.
Καλα μεγαλε η φαντασια σου και η αμαθεια σου δεν εχει οριαΚατσε διαβασε πρωτα τι εστι Μεταξας και μετα τα λεμεGreekGATE7 έγραψε:KYNIGOSDK έγραψε:Κραταω την τελευταια σου εκφραση που πραγματικα δειχνει κατα ποσο εχεις πληρης μεσανυχτα περι ΧΑ αλλα και ποια η διαφορα μεταξυ Εθνικισμου και ΠατριωτισμουGreekGATE7 έγραψε:Avatar έγραψε:
Μαθε πρωτα να ξεχωριζεις τις 2 λεξεις και ασε την λασπολογια που σου εχουν διδαξει οι δημοκρατες Πρετεντερης-Τρεμη -Σροιτερ-Εισαγγελατος κτλ
Οσο για τον ηγετη Μεταξα που εσυ τιμας μονο και μονο επειδη ειπε το Οχι και οχι επειδη ηταν δικτακτορας μαθε λοιπον οτι αν δεν ηταν αυτος εσυ και εγω αυτοι την στιγμη θα μαγειρευαμε καρμποναρες και πιτσες μαζι με τους Ιταλους αφου πλεον σαν λαος θα ειχαμε χαθει
Ειναι προσβλητικο αυτο που αναφερεις ποιο πανω για τους νεκρους που εδωσαν την ζωη τους στο μετωπο και τα ηρωικα κοκκαλα τους ειναι θαμμενα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ
Ρε μάστορα, οι Έλληνες ήρωες που έγραψαν το έπος της Αλβανίας το 40'' δεν πολεμούσαν για το Μεταξά... Για την Ελλάδα πολεμούσαν... Ο Μεταξάς τι ήταν ; Ένας φασίστας δικτάτορας που οι ιδεολογικές του απόψεις ταυτίζονταν με του Μουσολίνι σε μεγάλο βαθμο... Και να μην είχε πει αυτός το ΟΧΙ, θα ξεσηκωνόταν - επαναστατούσε ο λαός καθώς όπως θα έχεις δει υπήρχε αφάνταστος ενθουσιασμός στον λαό για τον πόλεμο και την υπεράσπιση της πατρίδος μας... Όσο για την αντεθνική προδοτική χρυσή αυγή, έχω πλήρη άποψη καθώς έχω μιλήσει απο κοντά με πολλούς δικούς σας που όχι μόνο δεν απαρνιούνται το θαυμασμό τους για το Χίτλερ Αλλά θεωρούν οτι είναι και πατριώτες... Μόνο που πατριώτης και ναζιστής δεν υφίσταται... Περαστικά σου.
ε δεν πρέπει να είναι κιόλας ;yandr έγραψε: Εγώ δεν ανάφερα πουθενά τη λέξη πατριώτης.
KYNIGOSDK έγραψε:Μην βαζεις λογια για σαλτσα που δεν σου εχω αναφερει
Οσο για τους αλλους διαχειριστες εδω μεσα ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα μαζι τους γιατι πολυ απλα κανουν το αντιθετο που πραττεις εσυ και ας το παιζεις και δημοκρατης =σεβονται
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες