Αναβολή για κοινωνικούς - οικονομικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλησπέρα,

Είμαι 28 ετών, εχω ήδη πάρει αναβολή σπουδών και μια εξάμηνη για λόγους υγείας, που όμως δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να την ανανεώσω.

Είμαι άνεργος εδώ και 15 μήνες, έχει λήξει και το ταμείο ανεργίας μου. Επιθυμώ να πάρω αναβολή για κοινωνικούς (οικονομικούς) λόγους.

Θα έχω πρόβλημα εφόσον έχω ήδη πάρει προηγούμενες αναβολές;

Θα χρειαστεί να δείξω εκκαθαριστικό και βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ ότι είμαι άνεργος;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν θα έχεις πρόβλημα και θα χρειαστεί να καταθέσεις τα χαρτιά της ανεργίας, αλλά εγώ σου προτείνω με τα προβλήματα που έχεις να πας να πάρεις πάλι αναβολή για ψυχολογικούς λόγους, δεν είναι δύσκολο.
.PanteliS.
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από .PanteliS. »

Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να πάρω αναβολή για κοινονικούς λόγους και συγκεκριμένα οικονομικούς. Είμαστε 8μελής οικογένεια και δεν τα πάμε καλά οικονομικά. Θέλω να βοηθήσω (με το να δουλεύω και να βοηθάω οικονομικά) οσο ακόμα γίνεται γιατί οσο να'ναι ειναι δύσκολο να ξέρω οτι οι δικοί μου δεν είναι καλά οικονομικά και να βαράω σκοπιές. Το πρόβλημα είναι στο οτι δεν ξέρω με ποιον τρόπο να το αποδείξω αυτό. Μπορεί στην στρατολογία να με πουν οτι δεν με πιστεύουν (και δικαιολογημένα). Μπορείτε να μου πείτε τι χαρτιά χρειάζεται να προσκομίσω;
*είχα πάρει αναβολή λόγω σπουδών το προπερασμένο καλοκαίρι αλλα παράτησα την σχολή και έσπασα Την αναβολή τον περασμένο Νοέμβριο (για τον λόγο που θέλω να πάρω τώρα αυτή την αναβολή). Τώρα παρουσιαζομαι με την Β' ΕΣΣΟ ΣΞ στις 11 Μαρτίου...

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Λογικά πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης επειδή είστε υπερπολύτεκνη οικογένεια και κάποιο χαρτί εφορίας ίσως ή χαρτί ανεργίας.

Για πιο αναλυτική απάντηση στείλε ένα email στο ges_dsl@stratologia.gr.
.PanteliS.
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Συγγνώμη, λάθος μου. Είμαστε πολύτεκνοι σκέτο. Απλά απο βιασύνη μπερδεύτηκα και έβαλα και τον παππού με την γιαγιά που μένουνε μαζί μας. Ευχαριστώ πάντως! Θα στείλω mail και θα γράψω και εδώ τα απαιτούμενα έγγραφα σε περίπτωση που χρειαστεί και κάποιος άλλος την ίδια βοήθεια!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Πάντως να ξέρεις την δίνουν σχετικά εύκολα αυτή την αναβολή, απλά ισχύει για μόνο μια ΕΣΣΟ και μπορείς να την πάρεις μια φορά.
.PanteliS.
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Οκ... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!
ΠΑΡΙΣ

Δημοσίευση από ΠΑΡΙΣ »

Γεια σας! Ειμαι καινουριος στο φορουμ σας και το βρισκω πολυ κατατοπιστικο, συγγνωμη εαν εχει αναφερθει ξανα η ερωτηση μου απλα θελω να μαθω αν μπορω να παρω αναβολη για μια ΕΣΣΟ μετα λογω δουλειας και τι χρειαζεται (δικαιολογητικα, εγγραφα κλπ) για να αποδειξω το ζητημα αναβολης μου για 3 μηνες. Κανονικα ειναι να καταταγω τον Μαιο με την Γ ΕΣΣΟ απλα θελω λογω δουλειας να καταχτω στην αμεσως επομενη ΕΣΣΟ. Σας ευχαριστω πολυ!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Υπάρχουν αρκετά μηνύματα από προηγούμενους που είχανε το ίδιο "πρόβλημα με εσένα", ένα από αυτά είναι το παρακάτω , σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα, αφιέρωσε λίγο χρόνο στο να διαβάσεις τις προηγούμενες αναρτήσεις.

harris1986
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από harris1986 »

Γεια σας παιδιά! Νέος εδώ. Μου ήρθε χαρτί κατάταξης με τη Β' ΕΣΣΟ στο ΚΕΕΜ (Σπάρτη) και είχα επιλεγεί Εφοδιασμού Μεταφορών. Σήμερα πήγα στη στρατολογία και υπέβαλα αίτηση για κοινωνικούς λόγους για να μπω στην Γ' ΕΣΣΟ με σκοπό να ολοκληρώσω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές. Είμαι χημικός και με ένα γρήγορο ψάξιμο είχα δει ότι συνήθως ή ΕΜ ή ΥΠ πάμε.
Τώρα που θα πάρω την αναβολή για κοινωνικούς λόγους υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν σε άλλο σώμα; Όχι, τίποτε άλλο, αλλά είχα διαβάσει τα καλύτερα... Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

harris1986
Στρατιώτης
Στρατιώτης

NΑι, το διάβασα, αλλά έλεγε κάποιος ότι του είπαν από στρατολογία ότι θα του έρθει για το ίδιο κέντρο το πιο πιθανό...
Και γιατί να σε αλλάζουν, δεν το καταλαβαίνω πραγματικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εμένα μου είχε έρθει για Αυλώνα μετά για Θήβα και την τρίτη που παρουσίαστηκα για Βόλο, τι γιατί τα αλλάζουν, δεν το κάνουν επίτηδες, έτσι είναι το σύστημα, μην ψάχνεις λογική.
harris1986
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Σ' ευχαριστώ. Και αλλάζει και το κέντρο και το σώμα ή όπλο δλδ; Π. Χ. Τη μία να είσαι μηχανικό και την άλλη πεζικό;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Όλα παίζει να αλλάξουν, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε καίει τόσο; Δεν έχει σημασία σε ποιο κέντρο θα παρουσιαστείς, ο στρατός ξεκινάει στην μονάδα.

Τελευταία φορά που βγαίνουμε εκτός θέματος, αν θέλεις άλλες απορίες θα τις γράψεις στα αντίστοιχα θέματα.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης