Στρατός και σχέση

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΚΑΤΕ

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από ΚΑΤΕ »

Κίνγκα περναω φασεις μεσα στην μερα που δεν την παλευω καθολου. Κ η φαση ν εισαι πανω απο το τηλεφωνο ειναι πολυ ψυχοφθορα... Δεν μπορουμε ν μιλαμε κ πολυ... Αλλα αυτος μια χαρα περναει... Εικόνα εχει παει απο δευτερα κ εχουν συνεχως εξοδους, εβδομαδα προσαρμογης και καλα. Απο μεσημερακι εξω ειναι... Εσενα ο δικος σου που ειναι; Την παλευεις;
lmr

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από lmr »

Γεια σαςτο αγορι μου τους τελευταιους 8 μηνες ειναι στρατο. τα εχουμε 2 χρονια και κατι τωρα. πριν παει φανταρος συζουσαμε ημαστα μια χαρα δεν ειχμε τσακωθει ποτε για σοβαρο λογο. τον τελευαιο καιρο ηταν καπως. θαπαραδεχθω κι εγω πως ημουν λιγο πιεστικη απεναντι του. ειχαμε εναν καβγα και μεα απο 4 μερες με πηρε τηλ και μ πε να χωρισουμε... ομως εγω τον αγαπαω. και θελω να μαστε μαζι. πριν μπει σταρτο ειχαμε κανει σχεδια για γαμο... με ειχε γνωρισει και στους γονεις του... ο λογος που μου πε οτι θελει να χωρισουμε ειναι γιατι τον τελευταιο καιρο δεν περνουσε καλα μαζι μου... του ζητησα να ξαναπροσπαθησουμε και ειναι ανενδοτοσ... αυτες τις μερες τον ειδα κιολας μιλησαμε γιατι ειναι με αδεια αλλα δεν αλλαξε και παλι γνωμη... τον ιουνιο απολυεται... υπαρχει περιπτως να γυρισει... ;

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από george777 »

Συγνώμη αλλά θα σου μιλήσω στα ίσια...

1) αν σε αγαπούσε πραγματικά δε θα τα έκανε αυτά...
2) μην κυνηγάς ποτέ και κανέναν είσαι μαθηματικά καταδικασμένη να χάσεις (είτε να μήν καταφέρεις να τον έχεις πίσω είτε να καταφέρεις να τον έχεις πίσω αλλά να έχεις χοντρά προβλήματα στην πορεία... )
3) όλα είναι μέσα στο μυαλό άν πραγματικά δεν αξίζει και δεν είστε στην πορεία μαζί θα με καταλάβεις γιατί το λέω αυτό...

εύχομαι πραγματικά να πάρεις την σωστή απόφαση, καλό βράδυ.
Κίνγκα

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Κίνγκα »

ΚΑΤΕ Εμείς καλά είμαστε, και μένα βδομάδα προσαρμογής είχε και ενώ εγώ επιζα στη σχολή και στη δουλειά αυτός βόλτες στη Μυτιλήνη. Αλλά οκ.. Θα ξεκινήσει την εκπαίδευση και δεν θα είναι όλα τόσο ωραία. Εκεί θα σε χρειαστεί και ο δικός σου. Όσο τώρα για το τηλέφωνο και το να τρέχεις με το που ακούσεις το οτιδήποτε είναι κουραστικό. Το ξέρω!! Εγώ κατάφερα και χαλάρωσα με αυτό. Ναι οκ προσπαθώ να μιλάμε όσο πιο συχνά μπορώ και να απαντάω όταν μου στέλνει αλλά σταμάτησα να δημιουργώ τύψεις στον εαυτό μου που άργησα και τώρα ο άλλος δεν μπορεί να μου απαντήσει, που έχασα την ευκαιρία κατάλαβες?; Και να σου πω την αλήθεια μας βγήκε σε καλό. Άρχισε να μου στείλει πολύ πιο συχνά, να ανοίγετε, εγώ από τη πλευρά μου έχω ηρεμήσει, δεν ξυπνάω μέσα στο βράδυ για να δω αν έστειλε αφού έχει σκοπιά κλπ.

Προσπάθησε να χαλαρώσεις και εσύ.. Πάνω από όλα εσύ να είσαι καλά γιατί αυτό το μεταδίδεις στον άλλον που θα σε χρειάζεται πολύ τους επόμενους μήνες.

Κίνγκα

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Κίνγκα »

Είναι δύσκολο!!! Πολύ!!! Όχι η απιστία... Καμία σχέση.. Το ότι είναι μακριά είναι δύσκολο... Και συγκεκριμένα το ότι μπορώ να πάω να τον δω οπότε θέλω. Υπάρχουν μέρες που είναι όλα οκ.. Η μέρα περνάει χαλαρά.. Μιλάμε, στέλνουμε μήνυμα όλα μια χαρά.. Και υπάρχουν μέρες που μου λείπει τόσο πολύ που δεν έχω διάθεση να σηκωθω από το κρεβάτι, που με παίρνει τηλέφωνο και με το που το κλείσουμε έχω δάκρυα στα μάτια... Μου λείπει!!!
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Konstantinos_ »

Άσχημο ακούγεται.
Κίνγκα

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Κίνγκα »

Τι ακριβώς είναι άσχημο Κωνσταντίνε;

Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Στρατός και σχέση

Αυτό που αισθάνεσαι. Να σου λείπει και να μην έχεις όρεξη να σηκωθείς από το κρεβάτι και να κλαις.
Κίνγκα

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Κίνγκα »

Κωνσταντίνε δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά μήνες είναι θα περάσουν, σωστά?; Το δυσκολότερο από όλα αυτά είναι η ιδέα ότι δεν μπορώ να τον δω. Ότι και να πάω εκεί δεν θα τον δω. Ενώ όσο ήταν φοιτητής στη Πάτρα αν ήθελα κατέβαινα για ένα καφέ και έφυγα. Είχα την ελευθερία που τώρα μου λείπει.
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Στρατός και σχέση

Πόσο έχει ακόμα να απολυθεί;
Κίνγκα

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Κίνγκα »

Έχει πολύ ακόμα... Δεκέμβρη τελειώνει... Αλλά θα πάρει Ιούλιο για την εξεταστική του άδεια οπότε θα τον δω...
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Στρατός και σχέση

Μια χαρά τότε. Φαντάζομαι ότι όταν τελειώσει, δε θα χρειστεί να μιλάς εδώ πια, σωστά;

Ή απλά σε ενδιαφέρουν τα στρατολογικά θέματα;

Κίνγκα

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Κίνγκα »

Λοιπόν εδώ είναι ένα μέρος που μπορώ να βγάλω τα δικά μου, αφού δεν θέλω να κάνω τον φαντάρο να νιώθει άσχημα σωστά (?) και είναι ανώνυμο οπότε μια χαρά ... Όταν βγει νομίζω πως δεν θα χρειάζεται άλλο να γράφω... Μην αγχώνεσαι... Θα με γλιτώσεις Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Στρατός και σχέση

Δεν εννόησα κάτι τέτοιο αν και νομίζω πως κάνεις πλάκα.

Μπορεί να έχεις μάθει πράγματα όλον αυτόν τον καιρό που να είναι χρήσιμα για μελλοντικούς νέους φαντάρους, οπότε η παρουσία σου θα είναι χρήσιμη και τα παιδιά εδώ ευγνόμωνες που δε θα χρειάζεται να λένε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

Σε χρειαζόμαστε, μείνε!Εικόνα

Κίνγκα

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Κίνγκα »

Κωνσταντίνε!!! Σίγουρα θα μπαίνω που κ που να δω τι γίνεται μην αγχώνεσαι... Δεν αφήνω τους άλλους να με ξεχάσουν τόσο εύκολα :-P
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες